Nedeljni horoskop za period od 27.01. - 02.02.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.01.2014.

00:00

Default images

Ovan

Većina vas će ove nedelje imati problema sa stomakom. Naravno sve je to rezultat vašeg načina ishrane. Smognite snage da nešto promenite u korist sebe i svog zdravlja. Potrebno je da naučite i dobro da sažvaćete hranu. A ako niste skloni kuvanju, naučite to pod hitno. Ne treba vam ničija pomoć, ima toliko dobrih recepata tu oko vas.

Posao

Prijateljskim stavom, možete prevazići sve teškoće, ali i lakše stići do željenih ciljeva. Priklonite se većini, grupnom radu... kako bi vaše ideje i sposobnosti došle do izražaja. Intrigama i lošim principima, doživljavate odbacivanje od bliskih saradnika. Sve bi to kod vas moglo izazvati nesigurnost, strahove...

Novac

Upravljajte se razumom, a ne željama, kada je u pitanju novac ili neke druge materijalne vrednosti. Ova nedelja vam omogućava veći preokret na bolje, ako svoju energiju usmerite ka pozitivnom. Veći deo pripadnika ovog sazvežđa očekuje poboljšanje primanja preko posla kojim se bave.

Ljubav

Intenzivno prijateljstvo sa prijateljem koji je razveden, ove nedelje prelazi u jednu neobičnu ljubavnu priču. Priču koja će u mnogo čemu promeniti vaš život. Ova veza izuzetno obećava, ako zadržite isto ponašanje kao kada ste bili u prijateljskim odnosima. Koliko god da ste protiv ulaska u vezu sa zauzetim partnerom, u vama će se probuditi jake emocije baš prema ovakvoj osobi. Ulazite u jednu turbulentu vezu, gde bi morali sačuvati razum i vladati svojim postupcima i očekivanjima. Ako ste u vezi koja je započeta preko poslovnih kontakta, lako bi moglo doći do neočekivanog raskida. Ulazak u vezu sa osobom koju upoznajete na putovanju, kao i poznanstvo sa partnerom koji živi u inostranstvu, najviše obećava.

Zdravlje

Preporučuju vam se fizičke aktivnosti. Ako ste odustali od jutarnjih vežbi ili teretane, aktivirajte se. Osetljiv vam je i stomak.

Bik

Trenutna dešavanja u vašem životu, utiču i na vaš apetit. Neki od vas su u potpunosti izgubili želju za jelom, sem kada je u pitanju brza hrana. Ako ovako nastavite, grčevi u stomaku su neizbežni. Dok drugi preteruju i svaki čas nešto jedu i grickaju. Grickalice zamenite voćem, bar za početak.

Posao

Ova nedelja je izuzetno važna. Data vam je mogućnost da sebe i svoj problem stavite u prvi plan. Došlo je vreme za ostvarenja. A sve ide preko prijatelja koji je izuzetno vešt i brz u delovanjima. Sve je to pod velom tajne i velike diskrecije. Ono što ste odavno želeli sada je tu pred vama.

Novac

Ako ste u prethodnom periodu ušli u neizvesnu poslovnu borbu, konačno vam stiže materijalni dobitak. Novčanu nadoknadu koju ste trebali da dobijete a niste, ostvarujete kroz srčanu odbranu svojih stavova. Svakako da je tu i dobitak preko službenog puta ili on stiže preko bliskih rođaka, prijatelja.. iz inostranstva.

Ljubav

Uniformisana osoba sa kojom ste u poslovnom kontaktu, otvoreno će vam pokazati svoje emocije. Sve bi moglo da se odvija na nekom većem skupu ili na nečijoj proslavi. Tajna veza sa šefom je sve interesantnija i sretnija. Ako niste još ušli u vezu, sve okolnosti rade za vas dvoje i u naredne dve nedelje. Stariji muškarac je i dalje strpljiv i čeka svojih pet minuta. Trenutno niste zainteresovani, što ne znači da uskoro nećete. Ne zatvarajte sva vrata, nikada se ne zna. Tu je i jedna razvedena, mladolika osoba sa kojom bi mogli ostvariti izuzetno dobar odnos. Sve ide postepeno. Prvo ulazite u prijateljski odnos, koji vodi ka emotivnoj vezi. Još uvek nije kasno za pomirenja. Ako to zaista želite, negde će te se morati prilagoditi.

Zdravlje

Više pažnje posvetite svom načinu ishrane. Izbegavajte 'brzu' hranu.

Blizanci

Urođena radoznalost će ove nedelje doći do izražaja. Svaka namirnica ili jelo, koje niste imali prilike do sada da probate, biće pravi izazov za vas. Sve ćete morati da probate. Međutim, skloni ste kritici kada su u pitanju jela koja drugi pripremaju. Budite odmereniji, kako ne bi uvredili domaćina.

Posao

Moguć je manji pad koncentracije. Previđanje bitnih činjenica, što bi izazvalo loše odluke i neobjektivnost. Zato budite orpezni, pustite da sve ono što vam je bitno prenoći. Posavetujte se sa onima kojima verujete. Od petka sve vidite jasnije. Baš krajem nedelje pokreću se stimulativni uticaji.

Novac

Koliko god da vam je novac naklonjen već duži vremenski period, ove nedelje budite odmereni u trošenju novca. Ako ste u situaciji da ulažete u nešto bitno, ne radite ništa na brzinu. Nema ovde finansijske krize, a novac ćete sačuvati ako budete strpljivi. Nagle odluke donose finansijske promašaje.

Ljubav

Nalazite se u vrlo zahtevnom periodu, ako i dalje želite pomirenje sa bivšim partnerom. Uzburkane su vam emocije. U jednom momentu osećate jaku potrebu za bivšim partnerom, dok u drugom preovladava nagomilani bes prema njemu. Dogovorite se prvo sami sa sobom, šta želite, a šta zaista možete. Svako kalkulisanje i odmeravanje, neće doneti ništa dobro. Početkom nedelje bi mogao da vas zainteresuje i pokrene, veseli Strelac. Ovo bi mogao biti sjajan početak, ukoliko uspete da uspostavite odnos bez sputavanja i nametanja svojih stavova. Mlađa Vodolija će spontano ući u vaš život. Ako želite romantičnu ljubavnu priču, sa puno dešavanja, izlazaka... našli ste pravu osobu. Vikend je malo kritičan, kada bi moglo doći do sukoba i razdvajanja među partnerima. Budite tolerantniji, ako želite da izbegnete ovaj uticaj.

Zdravlje

Ukoliko osetite pad koncentracije, rasejanost.... nađite više vremena za odmor i dobar san.

Rak

Samovoljni ste i lako drugima namećete svoje stavove i mišljenja u vezi ishrane. Ako neke namirnice i jela prijaju vašem organizmu, to ne znači da i drugima prijaju. Bolje bi bilo da više razmišljate o sebi nego o drugima. Baš navike u ishrani, naročito opredeljenost ka 'brzoj' hrani, doneće vam stomačne tegobe.

Posao

Početkom nedelje vam se daje dobra prilika, koju ne bi trebali propustiti. Dobre vesti stižu preko žena. Jaka mentalna aktivnost bi mogla doneti sumnjičavost i unutrašnji nemir. Samo ne ulazite ni u šta što nema jasnu budućnost i ne precenjujte svoje sposobnosti. Verujte tuđim dobronamernim kritikama.

Novac

Ove kao i naredne nedelje, trebali bi se posvetiti svim neizmirenim obavezama, ako ih imate. Naći način kako to da regulišete, da bi mogli ići napred. Pozajmica, kao i uzimanje kredita, ispostaviće se kao najbolje rešenje. Ulazak u poslovne aktivnosti sa prijateljima, doneo bi vam bržu zaradu. Dobitak novca i preko inostranstva.

Ljubav

Energičnim stavom, osvojiće vas komšija sa kojim imate i neke poslovne kontakte, možda zajedno radite. Sve vam liči na interesantnu avanturu, koja vam prija. Nikada se ne zna, moglo bi ovde biti lepog nastavka priče, ako komšija nije zauzet. Susret sa partnerom iz prošlosti, vraća lepa sećanja, kao i mogućnost obnobe veze, krajem nedelje. Ako iza sebe imate brak, srećne okolnosti će na vaš životni put doneti jednu uniformisanu osobu, sportistu. Za sada ne ulazite u ljubavnu priču sa partnerom sa kojim postoji značajna razlika u godinama. Bez obzira da li je mlađi ili stariji. Sem ako se ne radi o nekome ko je rođen u znaku Riba. Još uvek imate priliku da poboljšate odnose u braku. Ako ste se razdvojili, prihvatite poziv za razgovor ili susret.

Zdravlje

Niste baš odgovorni sami prema sebi. Skloni ste svim vidovima preterivanja, kada su zadovoljstva u pitanju.

Lav

Ukoliko ste se opredelili za dijetu, kako bi vratili dobru liniju, ne radite to na drastičan način. Potražite stručnu pomoć, savet... kako bi to bilo lakše i trajnije. Bilo koji vid nagle promene u načinu ishrane, nepovoljno će uticati na vaš organizam i raspoloženje. Unosite više tečnosti u organizam.

Posao

Ne dozvolite da dešavanja u vašem emotivnom životu utiču na poslovne aktivnosti. Mogli bi biti nepravedni, što bi dovelo do intiriga. Sve ovo bi vam umanjilo pažnju a sklonost ka greškama je neminovna posledica. Ova nedelja vam omogućava jedan neobičan preporod, sjajan uspeh.

Novac

Ove nedelje bi lakše nego inače mogli doći do dobre zarade preko putovanja, kroz saradnju sa rođacima i komšijama, ali i kroz originalne ideje, koje vam u ovom momentu same od sebe naviru. Dobitak novca i preko sudske presude. Takođe i rad sa lepim stvarima i te kako obećava. Podrška od brata ili sestre.

Ljubav

Samoljubivost i želja da do određene osobe dođete po svaku cenu, svakako da će vam doneti neuspeh. Ova nedelja vam donosi preterivanje u ljubavnim očekivanjima. Ukoliko ste u vezi, svaki neobjektivan zahtev, biće odbijen. Što će u vama probuditi još veću želju za insistiranjem i naravno dolazi do sukoba ili raskida. Pri izboru novog partnera, obratite više pažnje da li je ta osoba u svakom smislu srodna sa vama. Da li pripadate sličnom tipu ljudi, takođe i obrazovanje je bitno, kao i versko opredelenje. Na ovakav način bi ipak mogli doći do veze koja bi vas usrećila. U tajnim vezama je neophodna veća budnost, kako ne bi bili razotkriveni. Ako ipak do toga dođe, bićete prinuđeni da se udaljite od partnera ili on od vas.

Zdravlje

Uz malo truda mogli bi ostaviti cigarete. Naročito strastveni pušači koji već osećaju izvesne zdravstvene smetnje.

Devica

Namirnice i jela koja u sebi sadrže obilje masnoće, trebali bi izbegavati. Dok bi preterivanje u začinima, donelo neprijatne stomačne reakcije. Kako volite sitno da seckate sve ono što jedete, samo nastavite tako. Ali seckajte voće i povrće, koje bi trebalo biti zastupljenije na vašoj trpezi.

Posao

Znate tačno šta hoćete i svesno idete ka svom cilju. Ako radite na nekim bitnim promenama, učestvujete u organizaciji nekog projekta, dokazaćete svoje najbolje kvalitete. Popularnost vam svakako prija. Pažljivo pripremate uslove za uspešne preokrete. U sjajnom ste periodu, iskoristite ga maksimalno.

Novac

Svi oni koji očekuju veći priliv novca, kako bi započeli nešto novo, biće zadovoljni. Novac vam stiže uz minimalno zakašnjenje, možda dan, dva... Pristiže vam manji iznos novca po osnovu vašeg rada i to baš u momentu kada vam to bude najpotrebnije. Skloni ste trošenju na lična zadovoljstva. Samo budite odmereni.

Ljubav

U vašem astrološkom polju ljubavi i dalje boravi Venera. U večernjim časovima, moglo bi doći do neplaniranog susreta sa bivšim partnerom. Ukoliko budete opušteni, onakvi kakvi zaista i jeste, spremni na dogovor, doći će do pomirenja. Svako uslovljavanje, ponovo će vas udaljiti. Sredinom nedelje dolazi do nekih bitnih promena i to u vama, u vašem odnosu i očekivanju u ljubavnom životu. Svi oni koji do sada nisu uspeli da obnove staru ljubav, mogli bi neočekivano upoznati osobu koja će u njima probuditi jak osećaj sreće. A stara ljubav će potpuno otići u zaborav. Trenutno vam se ne preporučuje ulazak u vezu sa osobom koja je u fazi razvoda ili se tek razvela, raskinula dugogodišnju vezu. Bili bi samo rame za plakanje.

Zdravlje

Odlično se osećate. Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema, očekuje vas brz oporavak.

Vaga

Svi oni koji su tek ušli u brak ili započeli zajednički život, trebali bi biti otvoreni u iskazivanju svojih želja, kada je jelo u pitanju. Ako bi ste pohvalili svoju partnerku ili partnera, a tako zaista i ne mislite, budite sigurni da će vam partner često spremati to isto jelo u želji da vam udovolji.

Posao

Već duži period vam se dobre situacije nameštaju same od sebe. Kao da imate neku dobru vilu, koja ispred vas otvara mnoga vrata sreće. Nemojte da vas to zavede i da poželite nešto mnogo veće, čemu niste dorasli. Budite odmereni i sigurno nećete pogrešiti. Ne ulazite u poslovne kombinacije koje nisu sigurne.

Novac

Od vaše odmerenosti u poslovnim očekivanjima i angažovanjima, zavisi i trenutna finansijska situacija. Ako želite da na lakši način dođete do novca, opredelite se za posao koji radite iz zadovoljstva i razonode radi. Možda je to baš vaš hobi. Dobitak i preko partnera.

Ljubav

Na ljubavnom planu vas očekuje nešto izuzetno lepo, nešto što niste mogli ni da zamislite. Veliku sreću ćete osetiti pri prvom susretu sa jednom originalnom osobom. To bi mogao biti neko ko je poznat u javnom životu, ili je izuzetno popularan u vašem okruženju. Nećete moći izbeći ni udvaranja od strane zauzetih osoba. Preko prijatelja ponovo dolazite u kontakt sa starom simpatijom. Taj susret je sasvim dovoljan, pokreću se dešavanja među vama. Ipak za ulazak u vezu, sačekaćete do vikenda. U tajnim vezama se nešto bitno dešava. Prave se planovi o zajedničkom životu, a partner koji je zauzet, spreman je da podnese zahtev za razvod. Iskoristite povoljan momenat, i razgovarajte otvorenije sa svojim bračnim partnerom. Sve je rešivo.

Zdravlje

Dovoljno sna vam vraća energiju i pozitivno razmišljanje.

Škorpija

Mnogi od vas su tokom praznika preterali u jelu i slatkišima. Kako ste u svemu strastveni, tako znate i te kako da uživate u ukusnoj hrani. Sada je teško da se vratite u normalu. Napravite sebi prihvatljiv plan, plan koji ste sposobni da sprovedete u delo i ubrzo ćete uspostaviti kontrolu nad apetitom.

Posao

Ove nedelje bi mogli spojiti zadovoljstvo i posao. Osoba koja vam ulazi u dom, a uticajna je u nečemu, omogući će vam to. Svakako da vas očekuju neke lepe i iznenadne promene. Ako želite da započnete novi privatni posao, pravo je vreme. Svu podršku ćete imati od prijatelja koji vam je to još iz detinjstva.

Novac

Na astrološkom polju novca, trenutno niste baš sjajno podržani. Sklonost ka trošenju, sada bi vam moglo doneti manji zastoj. Neke prispele obaveze nećete moći izmiriti. Ništa nije tako strašno. Napravite prioritete i već ćete se nekako izvući iz ovog kratkotrajnog kriznog perioda.

Ljubav

Prigušena ljubomora, koju bi mogli osetiti pri susretu sa bivšim partnerom, kod vas će izazvati neprikladno ponašanje prema njemu. Ako uspete da ovladate svojim osećanjima, mogli bi saznati da je vaš partner u društvu dobre prijateljice ili bliske rođake. A pri tome bi omogućili da ostvarite skladan razgovor, koji bi otvorio mogućnost pomirenja. Inače, na ljubavnom planu vam se sve nekako namešta na pozitivan način. Kao da vam neka nevidljiva energija pomaže i čita misli. Svaka prilika koja vas vodi ka ljubavnom ostvarenju, teći će lagano i skladno. Vodeni znaci: Rak, Škorpija ili Riba, su vam trenutno najinteresantniji. Više ste zainteresovani za ozbiljnu vezu. Prethodne avanture su vam samo oduzele energiju, ali i samopouzdanje.

Zdravlje

Radikalne promene u lošim navikama, svakako da će doneti svežinu, pozitivnu energiju i bolje zdravlje.

Strelac

Koliko god da ste odugovlačili u odluci da pokrenete zdrav način života, ove nedelje ćete imati tegobe koje će vas na tako nešto naterati. Ne radi se samo o načinu ishrane, već o svemu što unosite u vaš organizam. Da li je to piće ili cigarete, svejedno. Uz sve to je potrebno više odmora, sna, kao i sportskih aktivnosti.

Posao

U zadnjem momentu, kada ste se već pomirili sa trenutnom situacijom koja vam ne odgovara, dolazite do dobrih ideja, neko vam pomaže ili se sama situacija tako slaže i donosi radost i ostvarenja. Neko ko je već sa vama radio u prošlosti, daće dobru preporuku ako tražite posao.

Novac

Koliko god da ste krili neki finansijski problem, ove nedelje će te biti prisiljeni da potražite pomoć od ukućana. Mnogima od vas kasne redovna primanja ili ste već iskoristili dozvoljeni minus, koji vam sada zadaje probleme. Nije sve tako crno. Druga polovina nedelje je mnogo bolja i tada očekujte lep priliv novca.

Ljubav

Ovo će biti vrlo uzbudljiva nedelja na ljubavnom planu. Prijatelj sa kojim ste nerazdvojni, upoznaje vas sa svojom rođakom koja živi u inostranstvu. Osim lepog provoda, interesantnih razgovora, ovde će se razviti neobična ljubavna priča. Ovo će biti ljubav na daljinu, koja će i vas uskoro odvesti u inostranstvo. Tokom dana dolazi do poznanstva sa osobom koja će vam se obratiti za pomoć, informaciju... Radi se o osobi iz Vatrenog znaka: Ovan, Lav ili Strelac, koja isto kao i vi ništa ne prepušta slučaju. Direktna je i očekujte poziv na kafu. Razvedena osoba će uspeti da vas osvoji na krajnje originalan način. Ovo bi mogla biti ljubav vašeg života. Ali tu je i neko ko se bavi krajnje neobičnom profesijom. U vama će se probuditi radoznalost, šta sve podrazumeva to zanimanje. Ta tema će vas i spojiti.

Zdravlje

Nova dešavanja u ljubavnom životu pozitino će uticati na vaše raspoloženje i zdravlje.

Jarac

Još od prošle nedelje u vama živi ideja, da bi trebali da promenite svoj način ishrane. Na to vas je naveo odlazak u restoran ili nečiju proslavu, gde ste isprobali interesantne salate. Neće vam biti teško da ovo sprovedete u delo, ali će te sigurno novi ukus prilagoditi svojim željama.

Posao

Očekuju vas promene na radnom mestu, koje će povoljno uticati i na vašu finansijsku situaciju. Ovako nečemu se niste nadali, pošto je sve pripremano tajno. Još neko je bio u istoj kombinaciji, ali je ženska osoba donela odluku u korist vas. Kako god bilo, osećate jaku energiju koja vas vodi ka uspehu.

Novac

Trebali bi da se radujete, pošto vam ove nedelje sa svih strana pristiže novac. Sredinom nedelje vas očekuje značajan dobitak, ali skoro svakog dana imate manje dobitke, da li u poklonima ili novcu... svejedno. Tu nije prisutan samo novac koji ste sami zaradili. Uticaj vas podržava i u naredne tri nedelje.

Ljubav

Kako Venera i dalje boravi u vašem sazvežđu, daje vam dobre mogućnosti za sva ljubavna dešavanja i donosi dobra rešenja. Ako želite pomirenje, doći ćete do njega, samo ako budete spremni na prilagođavanje, kako sa vaše tako i sa partnerove strane. Ono što ste sami želeli, neće biti baš na vaš način. Ako na sve to niste spremni, bolje je da ne počinjete ništa, pošto bi ponovo došlo do razdvajanja u narednih nekoliko dana. Posle toga vam se neće dati nova šansa. Novu ljubav bi mogli upoznati na starom mestu izlaska. Partner koji deluje misteriozno, pomalo opasno, prijao bi vam. To je neko koga već poznajete, možda iz viđenja. Ako se opredelite za ovog partnera, mnogih navika ćete morati odreći.

Zdravlje

Osetljivi ste na hladnoću, dobro se obucite. Slaba tačka su vam zglobovi.

Vodolija

Sve ono što vas potseća na more, na vas deluje inspirativno. Takvo vam je interesovanje i kada je hrana u pitanju. Baš tokom zime vas privlače morski specijaliteti. Ako niste spretni u spremanju obožavanih morskih specijaliteta, dobra zamena će biti i odlazak u riblji restoran.

Posao

Jupiter vam ove nedelje nije baš naklonjen. Svako očekivanje, koje nema realnu osnovu, naravno da će vam doneti razočaranje. Ovo je samo prolazni uticaj, tako da uskoro možete očekivati mnogo bolja dešavanja na radnom mestu, ali i po pitanju dobitka zaposlenja. Samo ne gubite nadu i borite se za sebe.

Novac

Taman kada pomislite da ostajete bez novca, stigne vam neka uplata ili stiže dobitak preko nekih drugih aktivnosti, pa i preko vama dragih ljudi. Trenutno vas ništa ne može ugroziti. Čak i ako vas muče izvesni finansijski problemi, neočekivano vam nailaze rešenja. Krajem nedelje vam stiže lep priliv novca.

Ljubav

Vrlo ste zatvoreni kada je ljubav u pitanju. Sva aktuelna dešavanja uglavnom držite za sebe. Čak se trudite da ni svojoj simpatiji otvoreno ne pokažete svoja osećanja. Postali ste oprezni, jer ste i sami sagledali da sve što je tajno biće i sretno. To se odnosi i na tajne veze. Što je diskrecija veća, to je ljubav stabilnija i lepša. Tajne ljubavi će ove nedelje biti vrlo aktuelne. Ako ste se razdvojili od tajnog partnera, ljubomora bi mogla pokrenuti vašeg voljenog. Strealc bi vam doneo prelepu prolaznu avanturu, bez mnogo emocija sa puno druženja i zadovoljstva. Pravo osveženje za vas. Dok bi sa Vagom ili Vodolijom, uspostavili mnogo ozbiljniji odnos. Krajem nedelje Ribe će biti aktuelne. Ovde vas očekuje najviše toplih emocija.

Zdravlje

Posetite očnog lekara.

Ribe

Ukoliko organizujete neku proslavu u većem društvu, opredelite se za restoran koji se nalazi u blizini vode. Ako to planirate sa tajnim partnerom, kućna varijanta bi ipak bila najbolja. S tim da dom ispunite svećama i cvećem, nežnih boja. Provešćete jedno divno romantično veče, puno nežnosti i ljubavi.

Posao

Odlazak u inostranstvo ili kontakti sa osobama iz dalekog inostranstva, ove nedelje najviše obećavaju. Možda tek dolazi do dobrih informacija koje će vas u tom pravcu usmeriti. U nedelji ste naglih pozitivnih promena, promena koje bi u potpunosti mogle preokrenuti vaš život bolje.

Novac

Očekuje vas sjajno iznenađenje. Dobitak kakav niste mogli ni da zamislite. Već duži period, neko želi da vas obraduje posebnim poklonom ili većim iznosom novca, za neka rešenja koja su vam trenutno potrebna. Ove nedelje su vam naklonjeni dobici preko drugih, da li preko partnera ili bliskih rođaka...

Ljubav

Iako se nalazite u jednom od najsretnijih perioda za ljubav, koji traje i još će dugo trajati, ove nedelje ćete se morati malo više potruditi ukoliko želite bolja dešavanja i veća ostvarenja. Bez obzira da li ste u vezi ili braku, svako preterivanje će umanjiti sreću i harmoniju sa partnerom. Budite odmereniji i ne očekujte od partnera ono što znate da trenutno nije u mogućnosti da ispuni. Dok pri izboru novog partnera, ne ulazite u vezu sa osobama koje se od vas u mnogo čemu razlikuju. Tu je razlika u obrazovanju, poreklu, veri... Osoba sa kojom se često susrećete na mestima za zabavu, ove nedelje bi mogla biti naj interesantnija za vas. Ovo je tek početak simpatija, a ulazak u vezu sledi u naredne dve nedelje. Ljubav sa osobom iz inostranstva, usrećiće vas na vama najsrodniji način.

Zdravlje

Neočekivane pozitivne promene, vraćaju vam radost, sigurnost i pozitivnu energiju.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: