Nedeljni horoskop za period od 20.01. - 26.01.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.01.2014.

00:00

Default images

Ovan

Posao

Odgovornost, odanost i odlična organizacija, ove nedelje će doći do izražaja. Svojim profesionalnim stavom, bez uplitanja emotivnih doživljaja, bićete mnogo uspešniji. Ako imate nekih poslovnih problema, potražite savet ili podršku od iskusnijeg kolege, možda nekog ko je dosta stariji od vas.

Novac

Sigurno da imate finansijskih problema, ako ste u prethodnom periodu preterivali u izlascima i zadovoljstvima svake vrste. Inače, od samog početka nedelje, najavljuju se neki prilivi. Ako ste bili potpuno posvećeni svom poslu, stižu vam lepe nagrade. Svi dobici idu preko ličnog angažovanja.

Ljubav

Upravo ste ušli u period većih promena, na ljubavnom planu. Ako ste u tajnoj vezi sa kolegom, očekuju vas interesantne promene. Ovde se pokreće priča o razvodu i vašem konačnom spajanju. Sasvim je moguće da je partner definitivno napustio dosadašnji dom. U ovakvoj situaciji, pokažite više strpljenja i razumevanja, budite pravi oslonac. I za slobodne pripadnike ovog sazvežđa, biće naglih i neočekivanih susreta, pokretanja novih veza. Ovde živi priča o razvedenoj osobi, zatim nekome ko se bavi krajnje neuobičajenim poslom, ali tu je i ljubav koja se pokreće preko prijatelja ili neko od prijatelja nam otvoreno pokazuje ljubav. Prihvatite poziv bivšeg partnera, ako želite pomirenje.

Zdravlje

Kako ćete se osećati, uglavnom zavisi od načina ishrane.

Bik

Posao

Bićete odličan sagovornik ove nedelje. U svakoj situaciji ćete se snaći. Samo ne zaboravite, ono što ste obećali morate i da ispunite. Ako ste u prethodnom periodu bili u sukobu sa bliskim saradnikom, napetost među vama se postepeno stišava. U ovakvoj situaciji budite odmereni u izjavama.

Novac

Sredinom nedelje vas očekuje priliv novca, preko poslovnih aktivnosti. Svaka saradnja sa prijateljima, posle radnog vremena, omogućava dopunsku zaradu. Ukoliko poslovni ili emotivni partner, od vas zatraži finansijsku pozajmicu, dobro razmislite. Ako ne možete da ga odbijete, pozajmite mu manji iznos od traženog.

Ljubav

Početkom nedelje dolazi do susreta sa dragom osobom suprotnog pola, koju dugo niste videli. Sve se dešava na mestu za zabavu ili rekreaciju. Budite sigurni da ćete se uskoro opet videti i nastaviti druženje. Vikend je vreme kada bi među vama moglo doći do emotivnog spajanja. Ljubavi sa osobama koje žive daleko od vas, možda i u inostranstvu, biće vrlo zastupljene ove nedelje. Dolazi do nekih novih ideja i dogovora, koji će vas usrećiti. Mnogi od vas razmišljaju o bivšem partneru. Ukoliko odista uspete da mu oprostite, doći će do pomirenja. Pri izlasku sa bliskim prijateljima, upoznajete interesantnu osobu, koja je uniformisana. Ako uspete da pratite ovu osobu, nadajte se lepom razvoju situacije.

Zdravlje

Više pažnje obratite svom zdravlju. Svako preterivanje sigurno donosi probleme.

Blizanci

Posao

Ne zanemarujte savete svojih ukućana, kada su u pitanju poslovne odluke. Bolje od vas vide kuda bi vas sve to moglo odvesti. Svi oni koji rade na sebi, žele da prošire svoje znanje, opredele se za neki vid usavršavanja, doneli su ispravnu odluku. Neočekivan odlazak na službeni put ili seminar.

Novac

Stručno znanje koje ste stekli na radnom mestu, ove nedelje bi mogli unovčiti kroz aktivnosti van radnog mesta. Mogli bi doći i na ideju da proširite te aktivnosti, naročito ako ste ih i nekada radili. Sve ono što vam je donosilo novac u prošlosti, pokušajte ponovo da pokrenete.

Ljubav

Kod vas su još uvek značajno zastupljene stare ljubavi. I sami imate neodoljivu potrebu za obnovom veze, kako bi potvrdili da li je to prava osoba za vas. Ako je vaša stara ljubav tu negde u blizini vas, u vašem komšiluku ili na poslu kojim se bavite, ove nedelje ćete imati mogućnost susreta. Samo ako ste zaista uspeli da oprostite partneru, već pri prvom susretu dolazi do pomirenja. Vikend će biti značajan za pomirenja, u vezama koje su se razišle ljubomore radi. Ukoliko ste u vezi ili braku, ne provocirajte svog partnera i ne isterujte pravdu pošto poto. Tako ćete sačuvati mir u odnosima Ove nedelje bi mogao da vas usreći partner, koji je stariji od vas. U svakom slučaju opredelite se za stabilnu i sigurnu osobu.

Zdravlje

Dobro zdravlje i stabilne misli.

Rak

Posao

U želji da pomognete kolegi u nevolji i sebi ćete nešto dobro pokrenuti. Ova nedelja vam je naklonjena za rešavanje svojih i tuđih problema. Budite profesionalni i ne mešajte poslovne i privatne odnose. Svojim pozitivnim stavom, ma šta da se dešavalo, pridobijate i druge koji vam pomažu.

Novac

Svi vaši dosadašnji postupci na poslu kojim se bavite, već od početka nedelje najavljuju prelepe vesti vezane za finansije. Očekuje vas sjajan dobitak. Ono što vas je mučilo sada se rešava. Ovaj put nećete dozvoliti da vam promakne situacija. Dobitak i preko partnera.

Ljubav

Ove nedelje vas očekuju različiti izazovi. Prvo što možete očekivati je poziv partnera sa kojim ste u protekloj nedelji imali sukobe ili ste se razišli. Sami ćete sebe oduševiti, svojim nastupom. Jasno i samouvereno iznosite svoj stav, što će pozitivno pokrenuti vašeg partnera. Biće dešavanja i sa partnerom sa kojim ste davno raskinuli. Od vas zavisi nastavak priče. Svaka ljutnja i prebacivanje sa vaše strane, odlaže pomirenje. U ovoj situaciji ne dozvolite da na vas bilo ko vrši negativan pritisak. Budite potpuno svoji i slušajte svoje srce. Poznanstvo sa starijom osobom, moglo bi vam doneti ljubav, baš onakvu kakvu želite. Neka neprijatna situacija, spojiće vas sa neobičnim i originalnim partnerom.

Zdravlje

Sve oko sebe vidite lepšim očima i dobro se osećate.

Lav

Posao

Jaka pozitivna energija vas pokreće. Spremni ste da učestvujete u svim bitnim dešavanjima. Odlični ste u timskom radu, gde sve oko sebe dobro organizujete i nalazite prihvatljiva rešenja. Sami osećate da oko sebe imate ljude koji vas rado prate. Nemojte da vas uspeh ponese, pa da preterate u očekivanjima za sebe.

Novac

Početkom nedelje vas očekuje sjajan dobitak, koji bi trebali sačuvati u tajnosti. Mnogima od vas stiže novac preko inostranstva, i to preko bliskih rođaka ili prijatelja. Svaki vid udruživanja je preporučljiv, pošto bi doneo brzu i lakšu zaradu. Samo se ne upupštajte u velike kupovine.

Ljubav

Samoljubivost i hvalisavost, vam neće doneti ništa dobro u ljubavnom životu. Ako vam je glavni cilj da obnovite staru vezu budite ono što jeste. Svako preterivanje i hvalisavost će nepovoljno uticati na vašu staru ljubav. Udvaranje na takav način, neće doneti željene rezultate ni u novim kontaktima. Pri izboru partnera, najviše bi vam odgovarala osoba koja je stabilna, sigurna u sebe. Na vas bi ova veza pozitivno delovala, probudila u vama realnost. Kraće putovanje pokreće i ljubavna dešavanja. Svi vidovi komunikacija, putovanja, kao i kontakti sa bliskim rođacima, omogućavaju novu ljubav. Preko društvenih mreža, mogli bi upoznati osobu koja se aktivno bavi sportom.

Zdravlje

Način ishrane i te kako utiče na kvalitet vašeg zdravlje.

Devica

Posao

Početak nedelje vam donosi prijatne vesti. Nešto dobro se pokreće i preko prijatelja, od koga ste tražili poslovnu uslugu. Ako ste u prilici da birate između dva poslovna pravca, opredelenja... odlučite se za ono što će vam doneti veću zaradu. Sve novo što pokrećete, donosi pozitivne promene.

Novac

Dobra rešenja vam dolaze preko posla kojim se bavite. Uspevate da izmirite neka stara dugovanja. Dok bi promena na poslu, ili kroz promenu posla, mogli očekivati jedan odličan preokret. Koliko god ste odmereni pri trošenju novca, trenutno primate uticaje koji vas baš navode da se lako hvatate novčanika. Oprez.

Ljubav

U celom Zodijaku živi priča o starim ljubavima, koje bi sada mogle da se obnove. U svim sazvežđima je to prisutno na različite načine, dok je kod vas to najjače postavljeno. Sve ono što se odnosi na prošlost, sada bi mogli obnoviti ili definitivno prevazići. A da bi do toga došli, omogućeno vam je da dođe do susreta, kontakta... Budite odmereni i ne donosite ishitrene odluke, naročito o pomirenju. Dajte priliku i vremena, da se partner ipak dokaže, da napravi promene koje će pozitivno delovati na vas. Dostojanstvena i prilično skromna osoba, mogla bi vas prijatno iznenaditi svojim duhovnim vrednostima. Proslava koju organizuje vaš kolega, pokrenula bi ljubav sa razvedenim partnerom.

Zdravlje

Ne precenjujte svoje fizičke mogućnosti, moglo bi doći do jake upale mišića ili zglobova.

Vaga

Posao

Od početka nedelje nižu vam se prijatna dešavanja. Sve vam ide od ruke. Dolazite do važne informacije, koju bi za sada trebali držati u tajnosti. Mnogi od vas potpisaće ugovor, na koji su dugo čekali. Biće ovde razloga za veselje i slavlje. Dobitak posla, na mestu za zabavu ili rekreaciju.

Novac

Budite strpljivi ukoliko planirate kupovinu neke bitne stvari za dom ili već kupujete nekretninu. Ono što vam se izuzetno dopadne na prvi pogled, uskoro bi mogli naći po mnogo povoljnijoj ceni. Ova nedelja vam donosi dobitke preko dragih osoba ili kroz posao koji obavljate iz hobija i zadovoljstva.

Ljubav

Pre dve nedelje, pokrenuto je vaše astrološko polje ljubavi. Od ove nedelje primate još jedan uticaj, što ubrzava dešavanja na ovom polju i daje više mogućnosti. Vaša odmerenost će doći do izražaja. Iako su prisutni uticaji koji nagoveštavaju neočekivano brza dešavanja, gde u momentu prepoznajete srodnost sa osobom koja se pojavljuje pred vama... nećete odmah reagovati. Ako već imate partnera, a pojavi vam se neko nov i tu dajte sebi vremena. Ove nedelje vaša mudrost i strpljenje su od najvećeg značaja. Tako da ćete doneti dobre odluke, ma o čemu da se radi a vezano je za vaš ljubavni život. Pojavljuje se i jedna uticajna, verovatno zauzeta osoba. Tu je i neko iz prošlosti, možda stara ljubav.

Zdravlje

Odmerenost u pokretima i mislima, vas štiti na svim poljima života, pa i na polju zdravlja.

Škorpija

Posao

Odavno ste naučili, da bez ličnog zalaganja ne možete upravljati svojim životom na željeni način. Već duži period vam se neke misli, ideje... motaju po glavi. Sve ono što vas pokreće, preduzmite. Naći ćete svoju sreću. Dobar je momenat i za početak privatnog posla.

Novac

Bitnu ulogu u ovoj nedelji, imaće prijatelji. Da li njihova ideja, informacija, podrška... Otvaraju vam se neke nove mogućnosti, koje donose novac. Ovde nije priča o velikom novcu, već o manjim kontinuiranim prilivima. Ako započinjete novi posao, udruživanja su vam preporučljiva.

Ljubav

Dolazi do dugo očekivanog susreta sa bivšim partnerom. U kompletnu situaciju se neko vama blizak umešao. Ljubav je i dalje prisutna među vama, naročito ako se radi o vezi koja je odavno prekinuta. Imajte više vere u sebe, kako bi to krenulo na lepši i laganiji način. Poznanstvo do koga je već došlo, a među vama su prisutne simpatije, ova nedelja omogućava konkretnija dešavanja među vama. Izlazak u isto društvo će sve pokrenuti na jedan spontan način. Strpljenjem osvajate srce osobe koja vas već dugo neodoljivo privlači. Svako poznanstvo do koga dolazi preko prijatelja, rođaka, ali i na putovanju, zimovanju... i te kako obećava. Tajne ljubavi su u jednom od boljih perioda. Omogućen je i ulazak u tajnu vezu.

Zdravlje

Unutršnju energiju ćete obnoviti kroz uživanja i rekreaciju.

Strelac

Posao

Ove nedelje budite odmereniji u svojim očekivanjima i planovima. Svaki vid preterivanja, precenjivanja ličnih sposobnosti, samo bi vam donelo razočaranje ili promašaj. Savet bliskog prijatelja i te kako bi vam dobro došao. Imate lepe mogućnosti, samo budite odmereni i strpljivi.

Novac

Upravo ta odmerenost u planovima i željama, daje veće mogućnosti za poboljšanje finansija. Koliko god da su vam neke nove aktivnosti interesantne, u njima vidite dobre mogućnosti za zaradu... prvo razmislite koliko ste spremni za novu poslovnu avanturu. Samo vi možete napraviti loš izbor.

Ljubav

Sve ono što planirate i što vam je krajnji cilj u ljubavi, uspećete na odmeren i prijatan, prilagodljiv način. Pošto ste u sjajnom periodu za pomirenja, obnovu veze ili braka, izbacite iz sebe svaki bes, ljutnju... ma koliko to bilo po vama opravdano... ako zaista želite pomirenje. Ako je do pomirenja došlo protekle nedelje, ne opuštajte se previše. Vraćanjem starih navika koje su nepovoljno uticale na vaš odnos, opet ćete umanjiti sreću pomirenja. Pri izboru novog partnera, najvažnije je da sa njim od samog početka uspostavite dobru komunikaciju u kojoj neće biti rivalstva. Sve ono što je odmereno i skladno, ima dobar nastavak priče. Hvalisanjem i veličanjem sebe, ostavljate jako loš utisak na partnera.

Zdravlje

Nezdrav način života, donosi razdražljivost i nervozu.

Jarac

Posao

Sve ćete učiniti kako bi došli do stabilnih odnosa na radnom mestu. Prirodno ste strpljivi, tako da će vaša mudrost doći do izražaja ove nedelje. Što su kontakti, dogovori ili razgovori, odmereniji, prilagodljiviji... bićete uspešniji. U datom momentu bićete veliki oslonac svom pretpostavljenom.

Novac

Novac vam je sjajno postavljen, tu je ispred vas, a na vama je da ga 'uzmete'. Naravno kroz svoje aktivnosti, novi početak, dovršavanje nekih zaostalih obaveza i sl. Ušli ste u jedan od boljih perioda za novac, koji će potrajati. Svaka neočekivana ideja, daje nove mogućnosti.

Ljubav

Mnogi od vas su već duboko uplovili u jaku ljubavnu priču. Ovde imamo sve mogućnosti za početak zajedničkog života. Glavna tema interesovanja vam je lično zadovoljstvo, lep izgled, izlasci i ljubav. Svi oni koji su dugo bili povučeni, bez želje za lepim promenama, sada se bude. Ovaj put ćete znati da odaberete svog partnera. Bilo kakav vid avanture nije preporučljiv, a i vi sami tako nešto ne želite. Budite sigurni da ćete u momentu prepoznati osobu koja obećava, osobu koja je baš po vašim merilima. Prvo što možete očekivati, to je izuzetno markantna osoba, koja vam deluje tajanstveno. Iza spoljašnjeg izgleda, krije se jedna vrlo emotivna duša. Kompletan ljubavni preporod doživljavate sa Devicom.

Zdravlje

Okrenite se ka zdravom životu i zdravoj ishrani.

Vodolija

Posao

Sve što radite, idite na stari već proveren način. Takođe za saradnike prihvatajte samo stabilne osobe, koje znaju šta hoće, a pri tome u sebi nose jaku pokretačku snagu. Na takav način ćete se odlično uklopiti. Ako očekujete lako stizanje do cilja, izgubićete na vremenu. Ukoliko očekujete zaposlenje, starija osoba će vam dati jaku podršku.

Novac

Vrlo ste tajanstveni po pitanju novca. Sigurno da ste neki deo svoje zarade zadržali za sebe, što vam se i preporučuje. Svaki posao koji radite isključivo iz svog zadovoljstva, mimo redovnog rada, ukoliko ste zaposleni, doneće vam neočekivanu zaradu. Novac vam se samo lepi za prste.

Ljubav

Dobra intuicija, nove ideje i sjajne organizacije oko izlazaka, vode vas u jednu 'nestašnu' ljubavnu priču. Radi se o osobi koja je krajnje originalna i zabavna. Mogla bi vam delovati neozbiljno, pomalo detinjasto. Ali ako joj dozvolite da vas osvoji, shvatićete da je to osoba koja čvrsto stoji na nogama, zna tačno šta radi i kroz šalu dolazi do svojih ciljeva. Ovakav kontakt vam je neophodan, ukoliko niste uspeli da se pomirite sa starim partnerom. Ipak, nije sve izgubljeno ni po pitanju stare ljubavi. Prvo možete očekivati pomirenja u vezama koje su bile tajne. S tim da sami nekim svojim gestom, pokažete interesovanje. Ako ste spremni na kompromis, i druge veze mogu ostvariti pomirenje.

Zdravlje

Neophodno je da obratite pažnju na ishranu, kako bi poboljšali svoju energiju.

Ribe

Posao

Osoba suprotnog pola u potpunosti učestvuje u rešavanju nekih bitnih poslovnih dešavanja, problema... Sve se odvija pod velom tajnosti. To vam sa jedne strane prija a sa druge zabrinjava. Negde duboko osećate da ova osoba gaji jake simpatije prema vama. Dozvolite joj da vam pomogne, pomoć vam je neophodna.

Novac

Budite praktični u raspoređivanju novca. Preporučljivo vam je da prvo izmirite veći deo obaveza, pa se tek onda okrenite ka većim kupovinama. Ove nedelje vam je naklonjen novac u manjim iznosima, ali je sigurno da nećete ostati bez potrebnih sredstava. Dobitak vas očekuje i preko vama bliske osobe.

Ljubav

Potpuno ste okrenuti ka spajanju sa voljenom osobom. Velika je verovatnoća da sada ulazite u zajednički život, da bi do zvaničnog venčanja došlo tokom leta. Ovo je sjajan momenat za ovakve odluke. Dok osobe koje imaju brak iza sebe, po prvi put nailaze na partnera koji im u mnogo čemu odgovara. Ukoliko se radi o poznanstvu od ranije, onda se radi o nekome ko se ponovo vraća u vaše mesto stanovanja. Rastanak do koga je došlo sa partnerom, koji je posla radi otišao u inostranstvo, sada bi mogli pozitivno prevazići. Pomirenje je na vidiku. Samo budite strpljivi, partneru je potrebno malo vremena, tek toliko koliko mu je potrebno da se prilagodi novim uslovima života. Sjajan početak ljubavi, očekuje vas sa jednom Devicom.

Zdravlje

Promene raspoloženja će biti prisutne u ovom periodu.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: