Nedeljni horoskop za period od 6.1. - 12.1.2014. godine

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.01.2014.

00:00

Default images

Ovan

Posao

Pored odmora, provoda, kroz opuštanje i odmor, dolazite do bitnih odgovora. Znate kako da postupite u važnim poslovnim dešavanjima. Sve ipak treba da bude u skladu sa zahtevima i očekivanjima od strane vašeg pretpostavljenog. Ova nedelja će biti vrlo uspešna, ukoliko ste već krenuli da radite.

Novac

Kao i uvek, novac vam je veliki stimulans. Nekim manjim korekcijama u poslovnim stavovima, idete ka boljoj finansijskoj situaciji. Vraćaju vam se i neka davna sećanja kada ste mnogo lakše dolazili do novca. Pokušajte da pokenete iste aktivnosti, ali u skladu sa trenutnim okolnostima.

Ljubav

Značajno vam je zastupljena stara ljubav. Hteli vi to ili ne, očekuju vas neke vesti ili susret sa bivšim partnerom. Neke situacije i osobe iz prošlosti, svakako da vam se vraćaju. Partner sa kojim radite ili ste nekada radili, sada se pojavljuje. Svi oni koji osećaju da ta ljubav još uvek nije završena, ne bi trebali da odustaju od svojih namera. Ako se u prethodne dve do tri nedelje nešto pokrenulo među vama, od sredine nedelje očekujte veće zbližavanje, pa čak i konačno pomirenje. Uzvratite udvaranja od mlađe osobe, samo ukoliko vam deluje zrelo i stabilno. Sjajna ostvarenja vas očekuju sa znatno starijim partnerom. To bi mogao biti i vaš budući bračni saputnik. Vikend vam omogućava nežnu ljubavnu priču.

Zdravlje

Mnogi od vas, biće prinuđeni da posete zubara. Dok su ostali u jakoj fizikoj kondiciji.

Bik

Posao

Susret sa osobom koja je uspešna u karijeri, a poznajete je još iz detinjstva, pokrenuće neke nove ideje i razmišljanja. Možda dođete do odlične informacije, koja se u nekom smislu odnosi na inostranstvo. Kako otići u inostranstvo ili se zaposliti u stranoj firmi... Profesionalno usavršavanje, najviše obećava.

Novac

Ove nedelje dolazite do konkretnih odgovora, šta je potrebno menjati, kako bi poboljšali svoju finansijsku situaciju. Svako udruživanje bi donelo nove mogućnosti. Podrška, ideja ili saradnja sa Škorpijom ili Ribom, u ovom momentu bi vam dobro došla. Vratite i neke stare navike ili poslove.

Ljubav

Ukoliko ste tokom praznika imali napete odnose sa partnerom, ove nedelje sasvim drugačije doživljavate kompletnu situaciju koja vas je izbacila iz takta. Partner će vam sa više pažnje i nežnosti, objasniti zašto ide na put ili je tokom praznika imao neodložene obaveze, koje nikako nije mogao izbeći. Ova nedelja vam je naklonjena za poboljšanje odnosa sa partnerom, ali i za nešto sasvim novo. Na javnom mestu, poznanstvo sa Škorpijom koja je starija od vas, prijatno će vas iznenaditi. Ljubavi koje su pokrenute tokom praznika i to sa osobom koja živi negde daleko, nastavljaju se. Vikend vam donosi pravo iznenađenje i to preko bliskih prijatelja. Uspevate i da se vidite sa tajnim partnerom.

Zdravlje

Neprijatno bi vas mogla iznenaditi nagla prehlada.

Blizanci

Posao

Mnogi od vas neće odustati od svojih namera. Ako ste nezadovoljni trenutnim dešavanjima na radnom mestu, nađite i nešto lepo u čitavoj stvari. Sve ishitrene odluke, ispostaviće se kao pogrešne kroz vreme. Menjajte sebe, ne pokušavajući da menjate ljude oko sebe.

Novac

Svojim prilagođavanjem, nalaženjem kompromisa, štitite svoju finansijsku situaciju. Najbolje vam je postavljeno astrološko polje novca. Pa neka vam zarada bude glavni stimulans. Većina vas je već uspela da dođe do potpune finansijske stabilnosti. Ne bi bilo loše da se okrenete ka štednji.

Ljubav

Vraćaju vam se neke situacije iz prošlosti. Ne sudite po prvom utisku, ako dođe do susreta sa bivšim partnerom. Uzdržanost sa njegove strane je samo znak njegove nesigurnosti. Informacije koje se odnose na dešavanju u njegovom životu, prihvatite sa rezervom. U ovoj nedelji ne bi trebali ulaziti u avanture, ukoliko ste zainteresovani za pomirenje. Ako ne ove nedelje, ima još dovoljno vremena za ponovnim spajanjem. Pružajući pomoć osobi koja je bolesna ili joj je potreban bilo koji vid usluge sa vaše strane, dolazi do poznanstva sa uniformisanim partnerom. Odlazak na službeni put, možda i neko usavršavanje, približiće vas staroj simpatiji. Nove ljubavi su vam naklonjene, sada sve zavisi od vas na koji način ćete reagovati.

Zdravlje

Način ishrane utiče na vaše raspoloženje. Osetljiv vam je stomak.

Rak

Posao

Budite potpuno svoji i ne dozvolite da na vas utiču tuđa mišljenja. Imali ste dovoljno vremena da o svemu dobro razmislite i prepoznate u čemu se najbolje pronalazite. Kako ste prirodno oprezni, a pri tome najbolje funkcionišete na svoj već proveren način, idite ka svom cilju.

Novac

Svi oni koji se bave javnim poslom, mogu očekivati prelepe finansijske preokrete. Nove mogućnosti zarade, kao i vraćanje nekih starih aktivnosti, koje su se dokazale kao najbolje. Dobitak preko partnera, najviše će vas obradovati. Očekuje vas novac koji je iz nekih razloga kasnio, možda vam neko vraća stari dug.

Ljubav

Najbolje znate šta vas čini sretnim i šta želite na ljubavnom planu. U tom stilu donosite odluke, nećete pogrešiti. Svakako da su prisutne stare ljubavi, koje bi mogli obnoviti. Samo sada je potrebno da budete mudriji i ne idite direktno ka partneru. Bar za početak ne pokazujte svoje slabosti. Budite susretljivi i pozitivni, ali ipak svoji. Tako ćete najlakše doći do svog cilja. Sve ono što bi vas uznemirilo pri drugom susretu sa starom ljubavi, je veliko upozorenje. Bar na kratko se povucite. Ili ćete ga definitivno pridobiti, na svoj način ili izgubiti. Pri izboru novog partnera, slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Osoba koja zna da vam uzvrati ljubav i pažnju, koja je odgovorna, je pravi izbor.

Zdravlje

Skloni ste gojenju. Dijeta bi vam baš prijala. Krenite i ne odustajte.

Lav

Posao

Svoj imidž gradite u smeru lepote, kako izgleda, tako i odnosa. Pokazujete praktične osobine, pogotovo ako se bavite i nekim dopunskim poslovnim aktivnostima. Ostavljate jak utisak na saradnike i samim tim dobijate svestranu podršku. Uspeh je pred vama. Nove ideje su i te kako bitne.

Novac

Svi oni koji su imali radnu obavezu tokom proteklih praznika, krajem nedelje mogu očekivati lep priliv novca. Samo kroz konkretne aktivnosti, koje mogu biti po različitim osnovama, obećavaju lepa primanja, novčane nagrade, stimulacije. U problemu ste jedino ako niste spremni za rad.

Ljubav

Početak nedelje omogućava susret sa starim partnerom ili simpatijom, sa kojom poslovno sarađujete. Sve se dešava u večernjim časovima. Dobro raspoloženje će povoljno uticati na vašu komunikaciju. Možemo očekivati lepa dešavanja i uspešno prevazići situacije koje su vas razdvojile. Neko ko stanuje u blizini vašeg doma, vraća se sa putovanja. Tek vas ovde očekuju lepa iznenađenja. Ako ste bili razdvojeni duže od mesec dana, brzo vraćate stari odnos. Sve veze koje su tajne, što ne mora da znači da je neko od vas dvoje zauzet, omogućavaju najlepša ljubavna dešavanja. Izlazak na mesto koje je udaljeno od mesta stanovanja, udaljeno je od grada, donosi ljubav sa starijom osobom.

Zdravlje

Potrebno vam je malo više odmora i sna. Kako bi sačuvali vitalnost.

Devica

Posao

Prijalo bi vam još malo odmora, ali i provoda. Sve lepa dešavanja proteklih dana, stalno vam se vraćaju u misli. Prepustite se lepim sećanjima, brže ćete uspeti da se vratite u realnost i redovne obaveze. Sve vidite lepšim očima, a opterećenja koja ste dugo nosili u sebi, jednostavno su isčezla.

Novac

Većina vas je za protekle praznike potrošila mnogo više novca, nego što je planirala. Kako je provod bio sjajan, za pravo čudo niste zabrinuti. Dobitak vas očekuje preko voljene osobe, a mnogi od vas imaju i tajnu ušteđevinu. Manji prilivi stižu i preko bliskih rođaka, a tu je i jedan komšija.

Ljubav

Prelepo vam je postavljeno astrološko polje ljubavi. Pored Venere, tu se nalaze i drugi uticaji koji mnogo toga obećavaju. Svakako da će ova nedelja biti burna. U svim ljubavnim dešavanjima, vaša kreativnost će doći do izražaja. Izlazak na stara dobra mesta, je ono što vam trenutno leži i ispunjava vas. Mogli bi pokrenuti ljubav sa zrelijim, verovatno zauzetim partnerom. U ovom odnosu bi mogli dobiti odličnu podršku na svim poljima života. Zatim je tu neko mlađi, mladolik, ali vrlo strpljiv i taktičan. Odličan zabavljač, a misli su mu usmerene na zabavu, provod i ljubav. Značajno su zastupljene i stare ljubavi. Od sredine nedelje, nešto se ovde pokreće. Do pomirenja ne dolazi pri prvom kontaktu. Budite strpljivi.

Zdravlje

Popularnost i omiljenost u društvu pozitivno će uticati na vaše raspoloženje i zdravlje.

Vaga

Posao

Ovu poslovnu godinu započinjete sa puno optimizma. Mnogo toga ste već postigli, što u vama pojačava želju za još većim dokazivanjem i uspehom. U bitnim momentima budite oprezni i diskretni. Nove ideje i planove, sačuvajte samo za sebe. Neko vas uporno prati u želji da dođe do važnih informacija.

Novac

Preporučljivo vam je da napravite izvesne korekcije u raspoređivanju novca. Sve ono što vam nije neophodno ostavite za kasnije. A novac ne pozajmljujte, naročito onima koji su tome skloni. Po uticajima koje primate, u sjajnom ste periodu kada bi mogli vratiti sjaj i uspešno obnoviti veliku finansijsku stabilnost.

Ljubav

Nezadovoljstvo koje je pokrenuto dešavanjima tokom praznika, u vama će najverovatnije probuditi inat. Ako je partner uzrok ovakvim osećanjima, napadom ništa nećete postići. Nalazite se u vrlo osetljivom periodu, kada bi moglo doći do svih vidova sukoba i nezadovoljstva. Budite mudri. Okrenite se aktivnostima ili druženjima, koja vam pričinjavaju zadovoljstvo. Ubrzo će vam se vratiti raspoloženje. Partner sa kojim ste ušli u vezu tokom praznika, možda planira putovanje. Najverovatnije se radi o zimovanju koje je odavno isplanirano. To prihvatite opušteno, kontakt se nastavlja pri njegovom povratku. Ove nedelje dozvolite da budete izabrani od strane novog partnera, kako bi sve bilo uspešnije i lepše.

Zdravlje

Zdravlje vas dobro služi. Ono što bi moglo da vas ugrozi u svakom smislu, je nervoza.

Škorpija

Posao

Dešavanja iz prošlosti koja su na svoj način bila teška i bolna, uticala su na vas pozitivno. Već ste se naučili strpljenju i disciplini, tako da vam ništa ne deluje teško, neizvodljivo... komplikovano... Dovljno ste se odmorili i sa velikim ubrzanjem krećete u svoje aktivnosti. Sigurniji ste u sebe i samim tim ostavljate bolji utisak.

Novac

Upornost, strpljivost i energičnost, omogućava vam mnogo bolju finansijsku situaciju, nego što ste mogli i da zamislite. Samo tako nastavite. Već ove nedelje su prisutni manji prilivi, koji imaju tendenciju rasta. Preporuka vam je da budete štedljivi, pri kupovini, ne rasipajte se na sve što vam se dopadne.

Ljubav

Strpljenje i odmerenost su i te kako potrebni pri izboru partnera. Već ste ušli u period koji vam donosi sudbinske ljubavi. Odnosno, svojim izborom birate svoju sudbinu. Zato olako ne prihvatajte udvaranja. Sve što vam u prvom momentu ne bude prijalo, znajte da ta osoba ipak nije ono što želite. Ako je tokom praznika došlo do kontakta sa voljenom osobom, koja živi daleko od vas, na zadvoljavajući način ćete obnoviti svoju vezu. Preko putovanja, društvenih mreža, prijatelja, pa i pri izlasku sa društvom... dolazite u kontakt sa starom ljubavi. U ovakvoj situaciji, vreme i strpljenje radi za vas. Prepustite inicijativu partneru, kako bi lakše došlo do pomirenja. Poziv očekujte do vikenda. Mnogi od vas upoznaju svog budućeg bračnog partnera.

Zdravlje

U jednom ste od stabilnijih perioda. Pažljiviji ste prema svom organizmu nego inače.

Strelac

Posao

Novac koji vam je pristizao u prethodnih mesec dana, deluje vrlo stimulativno na vas. Zadovoljniji ste, spremni na još veća angažovanja. Trenutno se kod vas sve vrti oko novca. Lako se odlučujete i za neke druge poslove, koje ste nekada davno radili. Od vaše odgovrnosti, zavisi i dalji napredak.

Novac

Astrološko polje novca, sjajno vam je pokrenuto. U šta god da se upustite, mogli bi doći do dobre zarade. Prisutan je i novac preko partnera, a tek ako se radi o nasledstvu, rešićete životne probleme. Pored novca, očekuju vas i vredni pokloni. Budite kreativni i praktični sa novcem kojim raspolažete.

Ljubav

Posle praznika, mnogi pripadnici ovog sazvežđa u potpunosti menjaju svoja interesovanja. Više ste zainteresovani za ozbiljnu ljubavnu vezu, nego za avanturu. Tu postoji i osoba, koja vas je navela na ovakvo razmišljanje. Ako do sada niste upoznali takvu osobu, samo što nije došlo do kontakta. Nalazite se u jednom bitnom periodu kada vam je omogućeno da svoj emotivni život okrenete ka sreći i većim ostvarenjima. Veze koje započnu ove nedelje, a od početka nalazite velike sličnosti u navikama i pogledima na život, sa partnerom, su pravi izbor. Mnogi će imati osećaj kao da se poznajete od rođenja. Biće i priča o zajedničkom životu. Vikend donosi ljubav na prvi pogled.

Zdravlje

Maksimalno ste posvećeni svom zdravlju. Dobro raspoloženje.

Jarac

Posao

Kroz vaše sazvežđe protiču divni uticaji, koji obećavaju na svim poljima života. Sa više optimizma gledate na svoju budućnost. Nije ni čudo, jer sa svake strane imate dobre podrške, ideja vam ne nedostaje, a sami ste spremniji za nove pobede. U velikom ste zaletu i ništa vam ne pada teško.

Novac

Sigurno da razmišljate o novcu koji ste potrošili povodom praznika. Nemate većih razloga za brigu. Kako ste na ličnom planu odlično podržani, spremni ste na sve vidove aktivnosti. Ubrzo dolazite u situaciju koja će vam biti više nego naklonjena za novac. Očekuju vas i lepi pokloni, kao i novac preko drugih.

Ljubav

Emocije su vam usmerene samo ka jednoj osobi. Ako se radi o bivšem partneru, budite sigurni da vas niko drugi neće moći zainteresovati, sve dok ne dobijete još jednu priliku i obnovite vezu. Upravo ste u periodu vraćanja starih ljubavi, ovo je vreme pomirenja. Kako će vas ovaj uticaj pratiti do kraja januara, pa i malo duže, sami odaberite način kako da ponovo stupite u kontakt. Uspešna pomirenja u ovom periodu, vas vode u brak. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa su vrlo probirljivi. Više obraćaju pažnju na svoje želje, kakvog partnera bi voleli da imaju, odaberu... i od toga neće odustati. Samo neko ko vam u potpunosti odgovara je prava osoba za vas. Ipak nećete biti skloni ulasku u duplu vezu.

Zdravlje

Osećaj zadovoljstva i sigurnosti, ništa neće moći ugroziti.

Vodolija

Posao

Ovu godinu ste započeli sa divnim uticajima. Svi oni koji uporno traže posao mogu se nadati najvećoj nagradi. Zaposlene osobe su u periodu dokazivanja i uspeha, koji će im doneti velika ostvarenja i poboljšati uslove života u narednih 12-est godina. Ako vam se sreća ne osmehne ove nedelje, uskoro će.

Novac

Bez obzira da li ste zaposleni ili ne, novac vam je naklonjen. Splet dobrih okolnosti vam donosi dobre prilive. Dopunsko zanimanje kroz lične talente, u ovoj nedelji najviše obećava. Prva polovina nedelje donosi novac koji niste ni očekivali. Starija žena, možda vaša baka, prijatno će vas iznenaditi.

Ljubav

Koliko god da se trudite, iz najdubljih misli, nećete moći odagnati misli o bivšem partneru. Kad je već tako, pomozite sami sebi. Nađite načina kako da stupite u kontakt. Ako sam partner pokuša da vas pokrene na bilo koji način, bolje bi vam bilo da prihvatite njegov predlog. Dajte sebi još jednu šansu, kako bi došli do konačnih odgovora i znali šta dalje. Značajnija dešavanja vam idu kroz pomirenja, obnovu tajne veze ili kroz poboljšanje odnosa sa partnerom koji živi negde daleko, često putuje. Društvo starije osobe vam sve više prija. Ovde bi nešto lepo moglo da se pokrene krajem nedelje. Za vikend su sva iznenađenja moguća. Ulazite u burniji ljubavni period kada će te menjati sve ono što vam ne prija.

Zdravlje

Prijaće vam odmerenost u svim aktivnostima.

Ribe

Posao

Spremnost na akcije i učestvovanja u poslovnim aktivnostima, na jedan sretan način pokreće ovu poslovnu godinu. Na dobrom ste putu da na jedan sporedan način dođete do posla ili zaposlenja, koje vam pričinjava zadovoljstvo. Razmislite o svakoj ideji ili ponudi koju dobijete.

Novac

Većina pripadnika ovog sazvežđa je preterala u troškovima tokom praznika. Podržani ste sretnim okolnostima, koje će vam omogućiti dobar finansijski oporavak. Očekuje vas dobitak preko partnera, nekog muškarca... Tu je i velika mogućnost neočekivanog nasledstva.

Ljubav

Ovu godinu započinjete sa Jupiterom u astrološkom polju ljubavi. Ništa bolje i lepše nije moglo da vam se desi. Vreme je za ljubav i sve vidove ljubavnih ostvarenja. Tu su sigurno i nove ljubavi, ali i uspešna pomirenja. Veliki značaj u vašem životu će imati ljubavi sa osobama koje često putuju ili žive u inostranstvu. Baš ove nedelje, draga osoba iz inostranstva se vraća ka vama. Da li dolazi ili vas kontaktira... Još ako ste bili razdvojeni duže od mesec dana, nadajte se uspešnom pomirenju. Svi vidovi putovanja, donose vam zadovoljstvo a još više ljubavi. Stariji muškarac koji vam pomaže u rešavanju bitnih životnih problema, napokon će osvojiti vaše srce. Prijatno će vas iznenaditi jedan Ovan.

Zdravlje

Lako vas mogu zavesti lepe reči i lepa muzika. Imajte mere u piću.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: