Nedeljni horoskop za period od 30.12. 2013. - 05.01.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.12.2013.

00:00

Default images

Ovan

Posao

Kraj, kao i početak nove poslovne godine, u najvećem delu dočekaćete vrlo zadovoljni. Ukoliko ste se tokom decembra pozabavili svim onim što vam zadaje probleme, praznici vam dolaze kao zaslužen odmor. Svi dogovori sa vašim pretpostavljenim, biće maksimalno ispoštovani sa obe strane.

Novac

U pravom momentu su vam stigla redovna primanja. Uspevate da dovršite zadnje pripreme za doček Nove godine. Čak i ako potrošite malo više nego što ste planirali, verujte, sve će te nadoknaditi kroz poklone dragih osoba, koji će najvećim delom biti u novcu. Krajem nedelje ćete biti zadovoljni.

Ljubav

Svi oni koji nisu otišli na put, mogu očekivati lepa dešavanja na radnom mestu. Započeta proslava se nastavlja i posle radnog vremena. Još ako postoje simpatije sa nekim od kolega, vrlo lako bi mogli započeti ovu dugo očekivanu vezu. Međutim, ovo je i pravi momenat za pomirenje, naročito ako sa partnerom zajedno radite. Ali i vaš kolega bi mogao posredovati pri pomirenju, ako niste povezani poslovnim aktivnostima. Čitava ova nedelja vam je pozitivno postavljena, tako da će biti različitih povoljnih dešavanja. Ovo je i vreme za ulazak u vezu koja ima sjajnu perspektivu. I vi sami ste više okrenuti ka stabilnim vezama. Sve ono što vam liči na avanturu, vešto će te izbeći. Nalazite zajednički jezik sa bračnim partnerom.

Zdravlje

Prati vas divno raspoloženje, puni ste energije i elana.

Bik

Posao

Praznici vam dolaze u pravom momentu. Velike obaveze i po vama preterani poslovni zahtevi, iz vas su izvukli svu energiju. I sami se radujete pri pomisli da ćete nekoliko dana moći posvetiti sebi i svojim željama. Sam momenat kada budete napuštali radno mesto, donosi vam trenutni preporod. Uživajte.

Novac

Zadnjih desetak dana ste se potrudili kako da dođete do novca koji vam je neophodan za dobru organizaciju tokom praznika. Mnogi će imati dobitak novca od bliske osobe iz inostranstva. Svakako da ćete uspeti u svemu što ste planirali. Čak vam neko vraća stari dug.

Ljubav

Pravite izvanredan plan, kako bi uspeli da skrenete pažnju na sebe, tokom praznika. Ako već imate konkretnu simpatiju, prijatelji su ti koji će vam pomoći u svim mogućim realizacijama. Zainteresovanost za osobu koju ste upoznali preko fakulteta, biće najoriginalnije organizovano i naravno ostvarujete svoj san. Svi oni koji za praznike idu na put, mogu se nadati samo nečemu lepom. Dobrom provodu, ali i ljubavi koja vam vraća osmeh na lice. Radi se o osobi koja će u potpunosti uneti emotivni mir u vaš život. Partner je osoba koja zna šta hoće i sa njim je jasno šta možete očekivati. Možda je malo konzervativan u odnosu na vaše ljubavne stavove. Mnogi će ovaj period pamtiti po izvanrednim ljubavima.

Zdravlje

Imajte mere u piću, ako želite da sačuvate lepo raspoloženje.

Blizanci

Posao

Prikupili ste mnoge informacije, preko kojih ste došli do važnih odgovora. Tačno znate šta je za vas najbolje. Dane praznika provodite potpuno opušteno, prikupljate pozitivnu energiju, kako bi startovali već prvog radnog dana. Svi oni koji će u ovom periodu ipak raditi, postižu dobre dogovore.

Novac

Bar vi ne bi trebali da se brinete za finansije. Bitne obaveze bi trebali da izmirite, kako bi bili što opušteniji. Kako god bilo, vama novac stiže u dom i to preko vaših aktivnosti, ali i preko ukućana. Sasvim vam je omogućeno da sa novcem sa kojim raspolažete, napravite odličnu organizaciju tokom praznika.

Ljubav

U svakom slučaju, kada je ljubavni život u pitanju, sve se na neki način odnosi na prošlost. Tu su i stare ljubavi, koje se vraćaju u vaš život. Dugo razdvajanje vam je ipak donelo mnoge odgovore, tako da pri ponovnom susretu sa bivšim partnerom, moralo bi biti izvesnog prilagođavanja sa vaše strane. Prijatno bi mogla da vas iznenadi stara simpatija. Da li će se pojaviti u vašem društvu ili vas pozvati... svejedno. Već duže vremena se nalazite u periodu koji vam omogućava pokretanje trajnih veza, sa sudbinskim partnerom. Avanture vam se uopšte ne preporučuju, ove nedelje. Vratili bi neke stare rane, možda sam osećaj nezadovoljstva. Sve ono što je stabilno od samog početka, biće i uspešno. Tek ljubavi sa partnerom sa kojim postoji neka razlika, obećavaju.

Zdravlje

Budite odmereni u svemu i odlično ćete se osećati. Svako preterivanje, doneće tegobe.

Rak

Posao

Slučajni susreti tokom praznika, doneće vam kontakt sa osobama koje bi mogle pozitivno uticati na vaša poslovna dešavanja. Već ako ste u obavezi da radite, očekuje vas prijatno druženje, neki kontakti koje ćete uspešno obnoviti. Baš kroz te kontakte dobijate sjajne ideje i lepe mogućnosti realizacije.

Novac

Budite samo malo racionalniji, kako bi mogli sebi obezbediti dovoljno novca za sve trenutne planove. Ako ste već neki novac ostavili sa strane, u nameri da što zadovoljnije provedete praznike, uradili ste pravu stvar. Neko vama drag, priprema lep poklon u vidu novca.

Ljubav

Početkom nedelje, na javnom mestu dolazi do susreta sa vama dragom osobom. To bi mogao biti i bivši partner. Svakako da će vas nešto prijatno i lepo pokrenuti. Sve je prikazano u znaku sreće i lepih ostvarenja. Zato je potrebno da i vi pokažete radost pri tom susretu, ukoliko želite nastavak priče sa tom osobom. Svaka rezervisanost, će vas još više udaljiti, odgoditi pomirenje. Moglo bi doći i do susreta sa tajnim partnerom, a pri tome bi ga videli u društvu bračne partnerke. Ne dozvolite da vam to pokvari raspoloženje. Budite okrenuti ka sebi i provodite se na svoj način. Slobodne osobe se nalaze u fantastičnom periodu za ljubav. Sada je bitno koga ćete izabrati, čija ćete udvaranja prihvatiti. Okrenite se ka osobama koje vam ulivaju povrenje i znajte da ste napravili sjajan izbor.

Zdravlje

Ne bi trebalo da imate bilo kakvih zdravstvenih problema. Opustite se i uživajte tokom praznika.

Lav

Posao

Svi oni koji imaju radnu obavezu tokom praznika, ne bi trebali da pružaju bilo kakav otpor. Sve ćete vi to nadoknaditi i to na lepši način, nego što ste mogli i da pomislite. Drugi će zadovoljno provesti neradne dane, opustiti se. Ništa nije bez razloga. Do sada ste već mnogo toga postigli.

Novac

Novac vam u ovom periodu neće praviti veće probleme. Naročito ako ste na vreme mislili i planirali kako da se organizujete za praznike. Novac koji ste već zaradili, dobro će vam doći. Ali nadajte se i nekim manjim prilivima novca, kao i lepim poklonima. Muškarac je taj koji će vas obradovati.

Ljubav

Ono što ste odavno priželjkivali, lako bi mogli ostvariti u ovoj veseloj nedelji. Sve ukazuje i na ljubav koja se pokreće na radnom mestu. Ako sa nekim od kolega organizujete provod, ljubav je na putu ka vama. Da li je to kolega ili njegov prijatelj, svejedno... Sasvim vam je otvoren put, na koji bi mogli otići sa partnerom, ali i u društvu dragih osoba. Putovanje donosi lud provod, ali i neverovatno nežnu ljubavnu priču. Nove priče se uglavnom pokrenću na javnom mestu. Ako idete u veće društvo, imaćete raznolik izbor partnera. Osoba koja glasno priča, biće vam vrlo interesantna. Možda ima upečatljiv glas. Markantna osoba će vas ostaviti bez daha. Velika je verovatnoća da ponovo sretnete osobu koju ste imali prilike da sretnete, a dopala vam se na prvi pogled.

Zdravlje

Dobro zdravlje će vas pratiti ove nedelje. A dobrog raspoloženja će biti na pretek.

Devica

Posao

Dobro druženje i neočekivano lud provod vas očekuje na radnom mestu. Sve će vas to poneti i pozitivno pokrenuti. Lakše ćete se upustiti u nova druženja, otići na sasvim nova mesta, što će vam izuzetno prijati. Zaboravićete na sve ono što vas je uznemiravalo na poslu. I te kako će vam prijati ovaj mali odmor.

Novac

Kako ste prirodno neodlučni i analitični, tako ćete i ove nedelje biti vrlo precizni u trošenju novca. Međutim, nećete žaliti da potrošite i više nego što ste planirali, ako vam se pruži prilika za nešto što vam zaista pričinjava zadovoljstvo. Imaćete dovoljno novca za sve ono što ste planirali. Ukućani će biti velikodušni.

Ljubav

Ove nedelje će i te kako biti zastupljena prošlost u svakom obliku. Prvenstveno su zastupljena pomirenja, obnove veze ili braka, susreti sa osobama iz prošlosti, preko kojih upoznajemo budućeg partnera... tu su i izlasci sa starim društvom, na stara mesta... što svakako donosi ljubav. Kada su u pitanju pomirenja, budite strpljivi. Sve se postepeno odvija. Važno je samo da dođete u kontakt sa bivšim partnerom. Neki susreti će biti slučajni, na mestima za zabavu. Posebno uspešna pomirenja, dešavaju se u vezama koje su davno raskinute. Kako ste u jednom od boljih perioda za ljubav, budite spremni za izlaske, druženja, ali prihvatajte i udvaranja. Upravo se nalazite u vremenu, u kome će vam se dešavati bitne ljubavi.

Zdravlje

Potreban vam je odmor, ali i provod. Dobro se organizujte kako bi vam se vratio osmeh na lice.

Vaga

Posao

Početak nedelje će vam doneti konačno zadovoljstvo i opuštanje. U prethodnom periodu ste mnogo toga uradili i ostvarili. Tačno znate na koji način nastavljate sa poslovnim aktivnostima. Ovaj kraći odmor vam je i te kako potreban. Maksimalno se posvetite svojim zadovoljstvima i dragim osobama. Zaslužili ste.

Novac

Sva angažovanost na radnim obavezama, stimulisana su zaradom. Većina vas je bila vrlo uspešna, a nagrade vam konstantno stižu. Ništa nije bilo lako, ali je bilo uspešno. Zadovoljno dočekujete novogodišnje praznike. Finansijska sigurnos vam daje vetar u leđa.

Ljubav

Samo se ne povodite tuđim komentarima kada su u pitanju ljubavne odluke. Da li pri izboru novog partnera ili duboko u sebi želite pomirenje sa starom ljubavi... Ako je u pitanju stara ljubav, ova nedelja vam je izuzetno naklonjena. Samo budite iskreni sami prema sebi i dobićete ono što želite. Nove veze će biti vrlo uspešne, ako izaberete osobu koja potiče iz porodice koja podseća na vašu. Dolazak neke nove osobe u vaš komšiluk... da li se to neko doselio u skorijoj prošlosti, neko iz drugog grada ili inostranstva dolazi u posetu u vašem komšiji ili do poznanstva dolazi u blizini vašeg doma... doneće ljubav na prvi pogled. Ovako započete veze imaće veliki značaj u vašem ljubavnom životu. Čak i na zabavi mogli bi upoznati nekoga ko stanuje u vašoj blizini.

Zdravlje

Imate dobru intuiciju. Ova nedelja će biti vrlo uspešna i zabavna. Dobro se osećate.

Škorpija

Posao

Dobrog ste raspoloženja i spremni na pozitivne komunikacije. Mnogi od vas su uspeli da ostvare bitne ciljeve na radnom mestu i sada se spremaju na zaslužen kraći odmor. Tu su i dogovori o izlascima sa kolegama. Moguća su i zajednička putovanja, koja će vam vratiti vitalnost i podići raspoloženje.

Novac

Sva iznenađenja su moguća, kada je novac u pitanju. Mnogi su na vreme odvojili novac za novogodišnje praznike. Ako to već niste uradili u zadnjem momentu dolazite do priliva novca. Tu su i primanja po osnovu vašeg rada. Ali to nije sve. Dobitak od članova porodice će vas baš obradovati.

Ljubav

Ljubavni san koji odavno sanjate, mogli bi ostvariti ove nedelje. Neki od vas će biti isprošeni, a neki će upoznati ljubav iz snova. Ova nedelja će biti vrlo romantična. Svi novi kontakti koji kreću spontano, neprimetno, nenadano... uvešće vas u sjajnu ljubavnu priču. Veza uglavnom ne kreće naglo. Prijatan osećaj u društvu te osobe, navešće vas na ponovni suset, kada će se i vaša ljubav realizovati. Partner je romantičan, zna da se udvara, dok vas njegov glas opušta. Ljubav sa umetničkom dušom ili neobičnim boemom, tek će vas usrećiti. Veza sa ovakvim partnerom, vratiće vam veru u ljubav. Biće tu i pomirenja. Ako ste spremni da se u nečemu promenite, pomirenje vas vodi u brak.

Zdravlje

Osetljivi su vam organi glave. Naročito uši.

Strelac

Posao

Ova nedelja vam kreće izuzetno veselo. Mnogi pripadnici ovog sazvežđa su već započele praznik odlaskom na lepo putovanje. I oni koji ne putuju, odlično će se organizovati. Ukoliko imate dupli plan kako da provedete praznike, u zadnjem momentu donosite odluku, koja će se ispostaviti kao prava.

Novac

Ove nedelje vam je novac i te kako naklonjen. Novac vam pristiže sa različitih strana. Pored očekivanih primanja, obradovaće vas novac koji dobijate od roditelja. Još veće iznenađenje vas očekuje preko starijeg rođaka, koji će vam dati novčani poklon mimo očiju drugih. Tu je i partner.

Ljubav

Svu organizaciju tokom praznika, uglavnom ćete prilagoditi sebi i svojim željama. Uspešno ćete izbeći društvo koje vam ne prija. Vama se inače i ne preporučuje da idete tamo gde vas ništa ne stimuliše. Ako vas sve pokreće u društvu dragog prijatelja, prija vam kada je u vašoj blizini, mogli bi sami sebe iznenaditi u jednom momentu, kada prepoznate da to što osećate, je više ljubav a ne blisko prijateljstvo. U svakom društvu u kome se nađete, uglavnom ćete obratiti pažnju na vedre i vesele osobe, koje su odlični organizatori i stalno imaju nove i nove ideje. Sportista ili sportski tip muškarca bio bi pun pogodak za vas. Svakako da ćete imati priliku da se sretnete sa starom ljubavi. Prijateljskim stavom mogli bi promeniti vaš odnos i pomiriti se.

Zdravlje

Izuzetno dobro se osećate. Samo ne preterujte u starim lošim navikama.

Jarac

Posao

Potpuno ste u svom elementu. U zadnje vreme imate osećaj kao da vas prati sreća na svim poljima života. Već ste u saznanju da vas očekuju neka lepa dešavanja na radnom mestu. Zadovoljni ste sobom i osećate se izuzetno važnim. A imate i čime. Stara prijateljstva će i te kako dobro uticati na vašu dalju karijeru.

Novac

Kako vas prati izuzetan optimizam, tokom praznika ćete biti spremni da potrošite mnogo više novca nego što ste planirali. Mnogi od vas su se već pripremili i samo čekaju momenat kada će krenuti uživanja. Odlazak na put je prava stvar za vas. A za novac sigurno da nemate razloga da brinete.

Ljubav

Većina vas će nastupajuće praznike organizovati na stari, već potvrđeni način. Znate šta hoćete i u tom pravcu ste potpuno usmereni. Ako ste u dilemi da li da zadržite starog partnera ili date priliku nekom novom, dobro razmislite. Stara ljubav za vas još uvek nije završena. Dajte priliku staroj ljubavi da se dokaže, pa tek onda donesite konačnu odluku. Većina vas će ipak ići ka obnovi veze, što bi vas ubrzo odvelo u zajednički život.Osoba sa kojom ste nekada davno imali sjajan odnos, ponovo se vraća u vaš život. Možda dolazi iz inostranstva ili vas jednostavno sudbina navodi na isti životni put. To bi mogla biti vaša životna ljubav ili preko te osobe upoznajete budućeg bračnog partnera. Bračni partneri su u jednom divnom periodu, kada bi mogli vratiti sjaj u svoj odnos.

Zdravlje

Vrlo ste odgovorni sami prema sebi, svom organizmu, što je dovoljno za dobro zdravlje i raspoloženje.

Vodolija

Posao

Sam početak nedelje obećava dobre vesti, susrete koji nas pokreću i daju nadu za lepe promene. I dalje ste pod jakim pozitivnim uticajima, zato ne gubite nadu. Svaka upornost će se isplatiti. Za praznike se organizujte na već proveren način, kako bi vam se vratila sreća.

Novac

Novac vas baš hoće. Tu su i lepi pokloni. Sama situacija vam je naklonjena. Slučajni susreti ove nedelje, odigraće važnu ulogu po pitanju novca. Nešto novo vam se otvara i obećava. Uspešna osoba koju poštujete, daće vam poverljivu informaciju, koja bi mogla rešiti vaše probleme ukoliko ih imate.

Ljubav

Još uvek ste pod uticajima koji nagoveštavaju tajne simpatije, tajne ljubavi, kao i ljubavi sa osobama koje ne žive u vašem mestu, možda često putuju. Tajne simpatije donose vam prijatne promene, zbližavanje i daju veliku mogućnost lepog ostvarenja. Dok tajne ljubavi, naročito ako ste se u prethodnom periodu razdvojili, dobiće još jednu priliku za obnovu veze. Čak i nove veze na neki način kreću tajno, diskretno, postepeno... Vašu pažnju će privući osoba, koja deluje zatvoreno, previše ozbiljno, i baš te osobine će pokrenuti nešto u vama. Budite malo strpljivi, ako želite da privučete pažnju. Dolazi i do drugog susreta, neplanirano. Tada će partner peuzeti inicijativu. Kako ste u dobrom periodu za ljubavna ostvarenja, pažljivo birajte svoju sreću.

Zdravlje

Budite strpljivi. Ishitrene reakcije ili odluke, negativno će delovati na vaše raspoloženje.

Ribe

Posao

Obećanje koje vam je dala uticajna osoba, možda je to i vaš pretpostavljeni, ispuniće. Svakako da vas očekuju dobre vesti. Tokom praznika u veselom društvu, mogli bi doći u kontakt sa osobom koja će vam omogućiti dobru promenu na radnom mestu, dobitak zaposlenja…

Novac

Dobitak koji vas očekuje početkom nedelje, rešava bitna pitanja. Dani praznika će vam doneti prijatna iznenađenja, neočekivane dobitke od vama dragih i bliskih osoba. Ako ste u problemu, dobićete adekvatnu podršku od osobe od koje ste se to najmanje nadali. To je neko ko vam od srca vraća uslugu.

Ljubav

Mnogim pripadnicima ovog sazvežđa, vraćaju se stara sećanja. Da li su to stare ljubavi, još ne preboljene, želja za obnovom starog načina razonode i zabave, potreba za starim prijateljima... Sve je ovo dobar znak. U vama se budi želja za postizanjem emotivnog mira i zadovoljstva. Nekako drugačije razmišljate o svom ljubavnom životu. Svakako da vam je omogućeno da vratite sreću iz prošlosti, ali na jedan mirniji i mudriji način. Prijatelji su ti koji će vam olakšati pomirenje ili vam omogućiti da dođete u kontakt sa starom ljubavi. Kada je u pitanju nešto novo, i te kako ćete imati mogućnosti da započnete ljubavnu vezu koja obećava. Ulazak u avanturu će vam podići raspoloženje. Ipak budite izbirljivi u ovoj nedelji kako bi ostvarili svoj ljubavni san.

Zdravlje

Birajte udobnu obuću, kako bi bili u svom najboljem izdanju.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: