Nedeljni horoskop od 02.09 do 09.09.2013.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2013.

15:25

Default images

OVAN

Verovatno ćete i ove nedelje provesti dosta vremena razmišljajući o razvoju događaja i promenama koje su vam se dogodile u životu. Neki pojedinci neće biti posebno zainteresovani za to što vam se dešava, pa ćete se morati sami snalaziti i donositi odluke samo na bazi svojih misli i zaključaka. Merkur i dalje donosi određenu količinu nereda u vaš život, što znači da i dalje morate biti posebno pažljivi kod donošenja bilo kakvih odluka. Najbolje bi bilo donositi samo kratkoročne zaključke i živeti i raditi dan za danom. Dugoročne planove ostavite za neki drugi put. Nema nekih naznaka bolesti, ali bi trebalo raditi na sopstvenom miru.

BIK

Ove nedelje kao da nemate dovoljno vremena za ljubav. Previše stvari na poslovnom planu oduzima vam svo vreme i energiju. Ako ste u vezi, nastojte objasniti partneru u čemu je problem i ne zaboravite da se zahvalite na razumevanju. Ako ste sami otvorite oči jer i u ovoj ludnici pred vama će se naći zanimljiva osoba. Pred vama je mnogo nepredvidljivih situacija, ali vaš najveći problem, neodlučnost, i dalje vas prati. Promene koje vam donosi Merkur od vas zahtevaju jasnije odluke i veću odlučnost. Pokušajte biti što praktičniji pogotovo kad su u pitanju finansije. Ako mislite napredovati, morate doneti odluke. Posvetite više brige o sebi.

BLIZANCI

Okruženje vašu neodlučnost vidi kao slabost pa biste ove nedelje mogli doneti neke užurbane odluke koje ćete brzo požaliti. Vaš vladar, zajedno sa Marsom,na području vaše karte koja se odnosi na partnerstvo, donosi vam nesigurnost u svakom pogledu. Uz toliko toga što se dešava oko vas, nije vreme za donošenje odluka. Radije još isprobavajte opcije koje su pred vama.
Rado biste očajavali, ali nemate kad jer morate i dalje sve uveravati koliko ste dobri isavršeni u svom poslu. Prema kraju nedelje Merkur će vam ipak doneti nešto potrebne energije pa će vam biti puno lakše zavrnuti rukave i posvetiti se prilikama koje su pred vama. Jedna od njih bi se zbilja mogla pretvoriti u nešto veliko. Budite strpljivi!
Morate se malo više pripaziti, nivo energije je prilično nizak.

RAK

Čini se kako određene osobe nisu bile dovoljno iskrene prema vama, a to će se brzo otkriti. To će vam doći u pravo vreme jer ćete dobiti konačan uvid u neka pitanja vezana uz vaš dom, ili porodično nasleđe. Kombinacija Marsa i Sunca u Vodoliji, na području vaše solarne karte koja se odnosi na zadovoljstvo donosi vam zanimljive ideje i prilike. Iskoristite ih!
Pre nekoliko nedelja svoju situaciju biste okarakterisali kao nemoguću. Danas je druga priča. Situacija se promenila i sada ste na pravom mestu u pravo vreme.Vreme je za hrabre poteze. Pokažite sve što možete na poslu! Jedino pripazite kako vaše aktivnosti ne bi loše delovale po vaše samopouzdanje.
Potrebno vam je više kretanja.

LAV

Moraćete i dalje ostati iznad svega kako biste rešili probleme koji su verovatno nastali u proteklom periodu. Nesporazumi koji su nastali pod uticajem Merkura otežali su vam odnos s voljenom osobom i / ili porodicom. Sada je nedelja u kojoj ćete sve rešiti tako što ostanete smireni, saslušate i drugu stranu te ostavite što više otvorenih opcija za pregovaranje. Ponude koje su vam se nekada činile izuzetno važnima, sada vam samo idu na živce i predstavljaju užasnu smetnju. Merkur i Pluton donose vam nedelju u kojoj ne možete preskočiti niti jedno pitanje, ma koliko vam se činilo nebitnim. Disciplina je ono šta vam sada najviše treba. Budite pod kontrolom i sve će završiti u vašu korist. Mogući problemi sa probavom.

DEVICA

Uvek ste pokušavali svima ugoditi, čak i ako je to bilo na vašu štetu. Sad ste odlučili da promenite to i posvetiti se sebi i svojim potrebama. Dobro razmislite šta tačno želite jer je ovo period u kojem će vaše odluke imati dalekosežne posledice za vas. S partnerom razgovarajte otvoreno i iskreno i rešićete više nego prećutivanjem.Merkur vam donosi otkrivanje nekih tajni i podataka od pojedinaca koje će vam doneti rešenje nastalih sukoba. Recite što morate, ali nemojte previše toga menjati. Najvažnija lekcija koju morate naučiti je da ništa nije savršeno. Moraćete sami stati nakon što date sve od sebe. Budite strpljivi.

VAGA

Budite uvek svesni šta se dešava oko vas. Čini se kako se neko namerio tračarenjem pokvariti sliku o vama. Nemojte to dozvoliti! Previše energije ide u vašem pravcu da biste mogli dozvoliti nekome da se poigrava njome. Verovatno ćete razrešiti odnos s nekom osobom koja ne zaslužuje vašu pažnju. Sunce vam daje pregršt ideja i energije za sve. Ipak, u svemu tome nemojte zaboraviti na praktičnu stranu posla kojeg obavljate. Čini se kao ćete morati dovršiti neke započete poslove pre nego krenete dalje. Finansije još uvek nisu kako bi trebale, ali ostanite strpljivi jer ovo je vaše vreme! Puni ste energije pa vam je zdravlje na visokom nivou.

ŠKORPIJA

Čini se kako je trenutno važno da obratite pažnju na tračeve koji kruže oko vas. Neko vam namerno želi poremetiti vaš mir, ali uspeće mu / joj samo ako i vi pridonesete tome. Nemojte to dozvoliti. Partneru pokažite koliko vam je stalo čak i ako morate uzeti vreme koje ste mislili posvetiti nečemu drugom.
Imate nešto posla kojeg ste ostavili i nikad niste dovršili. Sad vam se to vraća. Morate dovršiti započete poslove pre nego se posvetite novim projektima. Merkur vam donosi uspeh u rešavanju papirologije i pregovorima. Možete očekivati neke neočekivane događaje, ali ne brinite, biće pozitivni po vas! Spavajte više!

STRELAC

Ove nedelje biste mogli imati manjih problema s partnerom jer ćete biti okupirani poslom. Nemojte izazivati djavola i pokušajte diplomatski rešiti situaciju. Već vam se nagomilalo dovoljno toga dok je Merkur bio nepovoljan pa sad nastojte biti što iskreniji i rešite probleme komunikacijom.
Pred vas bi mogla doći jedna ponuda koju ćete teško odbiti jer će pozitivno uticati na vaš poslovni, ali i privatni život. Čini se kako je vreme da pokažete koliko ste vredan radnik i koliko vredite svojoj firmi. Nemojte samo zaboraviti ostati realističnim u svojim aktivnostima. Neko bi vas namerno mogao pokušati izazvati. Ostanite mirni i rešićete sve u svoju korist.

JARAC

Oni koji traže ljubav, ovo je sedmica u kojoj bi moglo doći do susreta i ozbiljnog razgovora s nekim posebnim ko vas je ostavio na ledu i prilično zbunjenim. Ako ste u vezi, možete očekivati odlične vesti od porodice, dece, nešto vezano uz trudnoću ili nešto što će vas jako usrećiti. Uživajte!
Život vam donosi neočekivane događaje koji će nadolazeće dane učiniti vrlo posebnim. Nemojte dozvoliti da vam posao oduzme svo vreme. Nastojte zadržati pažnju i radno vreme što fleksibilnijim te se nemojte boriti protiv struje koja vas nosi. Moguća je i dodatna zarada, otvorite oči.

VODOLIJA

Uz toliko toga što se dešava oko vas, lako je preterati s trudom. Nemojte to činiti jer nećete postići ono što želite kod svog partnera. Bićete pod pojačanim uticajem stresa pa se nemojte istresati na voljenoj osobi. Ona / on to ne zaslužuju. Uskoro će vam sve biti jasnije, a do tada otvoreno razgovarajte s partnerom i dobićete konstruktivan plan za budućnost.
Koliko će se situacija i raspoloženje za vas popraviti od početka do kraja ove nedelje, neće biti ni vama samima jasno što se događa. To znači da ovaj vikend nije povoljan za donošenje nekih bitnijih odluka, ali slobodno možete raditi dogovore i sve ostale predradnje vezane uz svoj posao. Merkur će vam doneti još nekih promena pa ostavite karte otvorenima.
Pojačan stres uticaće na vaše zdravlje.

RIBE

Aspekti koje imate ovenedelje, donose vam promene u život. Moguće je čak da će doneti i posebnu osobu koja će vam obuzeti svu maštu. Nemojte sve upropastiti igrajući samo na jednu kartu. Sreća prati hrabre, pokrenite se!
Jupiter vam donosi razdoblje u kojem treba posegnuti za zvezdama. Nemojte se zanositi samo mišlju kako će vam sve biti servirano na tanjiru. Izuzetno ste velikodušni, ali moraćete podvući crtu između darivanja i podmićivanja ili kupovanja naklonosti. Imate vi svoje adute i bez toga. Posvetite im se.
Dobićete znatnu količinu energije, pa nećete imati problema sa zdravljem, ali pripazite na unos kalorija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

9 h

Podeli: