Mesečni horoskop za april 2017. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Izvor: B92

Subota, 01.04.2017.

00:01

Mesečni horoskop za april 2017. godine

Ovan

Ljubav

Usmerenost na sebe I okupiranost ličnim ciljevima nastavlja se I tokom aprila kod zauzetih pripadnika ovog znaka. Venera, kao vladar partnerskih odnosa, vraća se u vaše polje tajni, gde će boraviti sve do pred kraj meseca I ukoliko kod vas postoje tajne koje ne želite da podelite sa voljenom osobom, trebali biste da budete oprezni, jer je moguće da one isplivaju na površinu. Pun Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava početkom druge dekade donosi kulminaciju dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Ako je vaša veza generalno dobra, ovi dani mogu doneti ispunjenje I “korak napred” u odnosu, dok ukoliko je bilo velikih problema I trzavica I ranije, one sada mogu dovesti čak I do prekida veze. Slobodnim Ovnovima moguća je obnova odnosa iz prošlosti, ali koja bi funkcionisala isključivo na seksualnoj bazi. Zaista je malo verovatno da bi bivše priče, ponovo pokrenute sada, mogle potrajati. Takođe, neki od vas će biti skloni prolaznim kontaktima i povremenim erotskim susretima.

Posao

Nisam sigurna da ćete tokom aprila moći da budete zadovoljni stanjem svojih finansija, jer će trud uložen u posao biti dosta veliki, dok će novčani rezultati biti blago rečeno – prosečni. Takođe, dugovi iz proteklog perioda doći će na dnevni red I biće potrebno da ih regulišete, što će se pokazati kao dosta komplikovan I težak proces. Generalno – zastoji u pregovorima I komunikaciji sa saradnicima zbog retrogradnosti Merkura. Dosta spor tok odvijanja vaših planova I tek tokom treće dekade aprila možete osetiti bitnije pomake. Mlad Mesec u polju posla govori o ulasku u novo poslovno razdoblje, ali tek u narednom mesecu.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja, Merkur biće retrogradan tokom aprila I vratiće se u vaš znak – što govori o tome da je potrebno da posvetite pažnju stanju svog organizma. Pokrenite se, budite fizički aktivni, promenite nešto u svojoj ishrani I životnim navikama.

Bik

Ljubav

Venera, koja vlada vašim znakom retrogradna je do polovine meseca, ali će maltene ceo ovaj period biti u kvadratu sa Saturnom, što će definitivno onima koji su u emotivnim vezama doneti određeno nezadovoljstvo odnosom u kojem su. Niko ne kaže da će partner biti distanciran od vas, naprotiv, ali kao da to neće biti dovoljno da biste vi bili ispunjeni I srećni. Moguće je da ćete se boriti sa nekim problemima iz prošlosti, da nećete moći tek tako lako da prevaziđete neke situacije, da ćete biti zamišljeni, odsutni. Ako želite da nešto pokrenete na bolje u svom odnosu, onda je to moguće tokom druge dekade, koja donosi vama I voljenoj osobi jačanje strasti, I donekle veću otvorenost. Ukoliko ste slobodni – stoji vam velika mogućnost povratka nekoga iz prošlosti I pokretanja prilično burnog seksualnog kontakta, s tim što mislim da ćete vi možda previše očekivati od svega toga I možete se brzo razočarati kada shvatite da je ovo samo prolazno. Neki od vas mogu potražiti partnere preko prijatelja, društvenih aktivnosti, interneta – ali ne postoje velike naznake da će se bilo šta od ovoga pretvoriti u trajnu vezu.

Posao

Merkur u vašem znaku daje vam mogućnosti da samo početkom meseca napravite neki konkretniji pomak – ukoliko to propustite, uglavnom ćete ostatak ovog perioda “otaljavati” u nekim standardnim obavezama I pokušajima da promenite situaciju na bolje (što će se teško dogoditi). S druge strane, od vas će se zahtevati velika odgovornost na poslu, veliko ulaganje truda I zahtevni saradnici. Nekima od vas ipak stoje mogućnosti da tokom druge dekade naprave jedan okvirni dogovor, ali čija bi realizacija krenula verovatno tek tokom maja meseca. Po pitanju finansija – nećete se baš proslaviti….

Zdravlje

Nešto naglašeniji umor, statičnost, jači apetit – ništa od ovoga vam svakako ne ide na ruku, I evidentno je da se neke promene moraju izvršiti. Budite odgovorni prema sebi – nađite vremena da se odmorite, da budete van kuće, da se bavite rekreacijom, da promenite svoje životne navike…

Blizanci

Ljubav

Vi I emotivni partner biste trebali da pokušate da tokom aprila pronađete nešto što će vas oboje ispunjavati ili u čemu ćete uživati, jer ćete jedino na taj način uspevati da se povežete I unapredite svoj odnos. Generalno gledano – vaši interesi su sada suviše različiti I potrebno je uskladiti se. Ako ste partneru nešto obećali u proteklom periodu, sada biste mogli to i da ispunite – naročito ako je to više zajedničkih izlazaka i druženja, veće društvene aktivnosti ili odlazak na kraće putovanje. Ne dozvolite da vas okupiranost poslovnim i finansijskim segmentom odvoji od voljene osobe. Ukoliko su vam u proteklom periodu prinove bile na pameti, sada može doći do trudnoće. Pun Mesec u polju ljubavi početkom druge dekade meseca dovešće do kulminacije onih dešavanja koja ste pokrenuli u prethodnom periodu. Obzirom da je vladar polja ljubavi Venera, koja je retrogradna I u kvadratu sa Saturnom, moguće je da je vaš emotivni interes sada usmeren ka prošlosti. Tokom druge dekade aprila može doći I do ponovne realizacije ovog odnosa iz prošlosti.

Posao

Vaša kreativna rešenja I ideje mogu tokom ovog meseca pronaći put do zainteresovanih. Za tako nešto je naročito pogodna druga dekada meseca, kada će vam se trud iz prethodnog perioda isplatiti. Polje karijere je potencirano retrogradnom Venerom, pa ćete u ovom segmentu ulagati poseban trud I pokušavati da sa poslovnim partnerima ostvarite kompletniji I stabilniji odnos. Vaš vladar Merkur kreće retrogradnim hodom iz polja tajni I podsvesti, pa bi bilo dobro da o svojim planovima ne pričate drugima dok ne budete imali jasne, konkretne potvrde za njih. Finansijski –bolji period nego što očekujete.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja, Mars, ulazi u vaš znak u trećoj dekadi aprila. Ako ne do tog momenta, od tada ćete osetiti veći priliv energije, podstrek da se pokrenete, da krenete sa fizičkim aktivnostima. U prve dve dekade meseca možete biti nešto statičniji, lošijeg raspoloženja, preumorni I iscrpljeni.

Rak

Ljubav

Pun Mesec u polju doma i porodice posebno je bitan onim Rakovima koji su u bračnim zajednicama, jer označava period kulminacije dešavanja koja su započela u proteklom periodu. Doći će do razrešenja u porodičnim odnosima, na ovaj ili na onaj način – sve u skladu sa tim šta ste potencirali I ka čemu ste težili. Koliko god ovo dešavanje može popraviti bračni život Rakovima, kod nekih od vas će ipak dovesti do neumitnog I potpunog odvajanja od partnera. Za one koji su u vezama – vi I voljena osoba imate premalo vremena jedno za drugo. Okolnosti vas odvlače I zaista je neophodno čak I u ovakvim uslovima pronaći vreme jedno za drugo. Jedino na taj način ćete uspevati da održite vezu skladnom. Slobodni Rakovi mogu biti zainteresovani za osobu koju znaju preko segmenta prijatelja ili društvenih aktivnosti. Ima šansi da se ova priča pokrene tokom aprila, I to najviše u prvoj dekadi meseca. Neki sledeći momenat koji bi doneo ostvarenje koje želite je tokom poslednje nedelje ovog perioda.

Posao

Vaše polje karijere je pod dosta povoljnim aspektima tokom ovog perioda I itekako je moguće da neki od vas dostignu one ciljeve kojima su težili, pa čak I ako su ti ciljevi prilično visoki. Ipak, ovo ne znači da vam je ovaj mesec u potpunosti naklonjen – imaćete povremeno zastoje I kočenja u svojim planovima, naročito ako se oni vezuju za inostranstvo, a itekako je moguće da ćete sa nekim poslovnim partnerima s vremena na vreme funkcionisati kroz napetost I nervozu. Potrudite se da budete odgovorni prema svojim obavezama I da na vreme ispunjavate ono što se od vas zahteva. Finansije – dosta stabilno.

Zdravlje

Promene u životnim navikama, odgovornost prema sebi – trebali bi da vam budu prioritet tokom aprila meseca. Zdravstvena situacija će biti dosta promenljiva I ne preporučuje vam se da zanemarujete sebe. Odmarajte se dovoljno, promenite ishranu, nađite malo vremena i za fizičke aktivnosti.

Lav

Ljubav

Dok Saturn, planeta koja vlada vašim ozbiljnim emotivnim partnerstvima I brakom, ide retrogradnim hodom, a naročito sada tokom aprila meseca – bilo bi dobro da sednete i da se zamislite. Koliko dajete u svojim emotivnim relacijama a koliko dobijate od strane voljene osobe? Da li ste i vi i druga strana zadovoljni trenutnom situacijom i možete li nešto promeniti na bolje? Evidentno je da ste neke druge stvari postavili sebi kao prioritete, evidentno je da ste se malo „osilili“ i možda biste trebali da razmislite o tome da promenite nešto u svom ponašanju prema partneru. Moguće je da će neki od vas tek tokom treće dekade shvatiti da je „vrag odneo šalu“ i da je vreme da se što pre posvetite voljenoj osobi, jer će distanciranje postajati sve evidentnije i dublje. Naravno, ne brinite – ništa nije gotovo, ništa nije izgubljeno, potrebno je samo da se podrška, prisustvo i posvećenost sa vaše strane pokrenu. Ako ste slobodni – prošlost sada može biti aktuelna, barem na neko vreme. Ne verujem da ćete vi želeti da od obnove kontakta napravite i obnovu veze. Naprotiv, druga dekada meseca će pokrenuti u većoj meri dešavanja sa osobom koju povremeno srećete ili je površno poznajete. E, to može biti zanimljiva priča...

Posao

Poslovno, ovaj mesec može doneti zanimljive prilike Lavovima. Nove poslovne ponude će biti posebno aktuelne tokom druge dekade meseca – potrudite se da u razgovorima sa potencijalnim partnerima budete u svom najboljem izdanju. Generalno gledano – ne smatram da će se poslovna svakodnevica odvijati nekim stabilnim tempom, imaćete vi tu dosta prepreka koje ćete morati da zaobilazite, a nekako će vam najveći teret biti zahtevne osobe sa kojima ste u kontaktu. Bićete dosta aktivni kada je u pitanju naplata zaostalih potraživanja, mada ćete svoje pare teško izvući od nekih ljudi. Ne odustajte.

Zdravlje

I sami ćete videti da energetske snage vašeg organizma vrlo variraju. U jednom momentu ćete « pucati od energije », da biste već u nekom narednom kljoknuli, bili iscrpljeni i statični, a samim tim i podložni zdravstvenim padovima. Povedite računa o ishrani, napravite neki program blagih vežbica ili šetnji. Više boravite na svežem vazduhu.

Devica

Ljubav

Venera se početkom meseca vraća u vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka, a njeno retrogradno kretanje u ovom polju koje će biti do polovine aprila, doneće verovatno neku formu stegnutosti u vašim emotivnim relacijama. Naime, osećaćete veću potrebu da sa voljenom osobom razmenjujete nežnosti, da imate jedan dublji i intenzivniji odnos, a postojaće određena ograničenja od strane okolnosti koja ćete teško prevazilaziti. Možete čak smatrati da se partner ponaša previše kruto i stegnuto i da vam ne pokazuje pažnju i ljubav. Ono što je bitno jeste da ne odustanete, već da pokušate da zajedno sa voljenom osobom prevaziđete ove momente. Kada Venera krene direktno, neke nejasnoće će polako početi da se čiste i verovatno je da ćete kraj meseca dočekati u dobrom raspoloženju i ljubavi sa partnerom. Ako ste sami, već prva dekada donosi mogućnost ulaska u novu emotivnu priču, koja može biti povezana sa mestima zabave, izlascima, ali i putovanjima. Zbog retrogradnosti i Venere, ali i vladara vašeg znaka Merkura, sigurno je da ćete u nekom momentu poželeti da obnovite neku bivšu emotivnu priču. Tu može biti eventualno seksa, ali prave veze – ne.

Posao

I pored retrogradnosti vladara vašeg znaka, Merkura, ne bih rekla da će Device proći loše u poslovnom segmentu tokom aprila meseca. Dosta vam je naglašeno polje inostranstva, ali i planova i ekspanzije, a obzirom na to da se pun Mesec dešava početkom druge dekade baš u vašem polju posla i novca, ovo itekako može doneti zasluženu nagradu onima koji su u prethodnom periodu ulagali veliki trud u ove segmente. Početkom treće dekade i Mars prelazi u vaše polje karijere, dajući vam probojnost, intenzitet i potrebu za promenama na ovom polju. Poslednji dani meseca mogu doneti neočekivane promocije, napredovanja ili promene radnog mesta. U finansijskom segmentu – proći ćete dosta dobro.

Zdravlje

Generalno gledano – nije vam loša zdravstvena situacija tokom aprila, ali biste baš mogli da prestanete da tražite opravdanja za sebe i da konačno uvedete neke promene. Nov režim ishrane, više opuštanja i odmora, kvalitetnog sna i obavezno – fizička aktivnost ! Ako ništa drugo, makar od druge polovine meseca.

Vaga

Ljubav

Do kraja prve dekade meseca malo je verovatno da možete napraviti neku veću pozitivnu promenu u svojim emotivnim relacijama. Šta više, možete upasti u daun i u samosažaljenje, sve u fazonu – jaoj, nije mi poklonjeno dovoljno pažnje….jao, moja ljubav nema nikada vremena za mene – naravno, sve ovo uglavnom nema veze sa vezom i nije u skladu sa istinom, samo što vi to sada ne možete da sagledate na pravi način. Od punog Meseca u vašem znaku početkom druge dekade, za kojim će ubrzo slediti i direktno kretanje vaše vladarke, kao i sekstil sa Marsom koji vlada vašim partnerskim odnosima, stvari će krenuti na bolje. Verovatno ćete se trgnuti, shvatiti da ste u nekim situacijama bili prezahtevni, dok sa druge strane – niste voljenoj osobi davali dovoljno i krenućete u veliko spremanje svojih emotivnih veza. Kada u trećoj dekadi Mars uđe u znak Blizanaca, nastupiće period dodatnog razumevanja sa partnerom. Ako ste slobodni, mnogo maštate, mnogo snevate, mnogo razmišljate o prošlosti i bivšim partnerima, a u suštini – ne dešava vam se ama baš ništa. No, nije sve izgubljeno – ima nade za vas drage moje ! Od druge dekade meseca stvari već počinju da se zahuktavaju – bljesnuće neke varnice, pašće neka divna flertovanja i izgleda mi da se, ako ništa drugo – možete naći u jednoj super strasnoj priči…

Posao

Vaša vladarka se vraća u polje poslovne svakodnevice, odgovornosti i obaveza i tu će boraviti maltene tokom celog aprila, sve vreme u kvadratu sa retrogradnim Saturnom. Šta to za vas znači ? Pa kao prvo – spremite se da se naradite « za sve pare ». Dalje, moraćete da rešite zaostatke, da se posvetite onome što ste propustili, i naravno – moraćete da budete fini prema saradnicima čak i kad vam do finoće nije. No, nije sav taj trud uzalud, ne brinite – neki od vas će se već tokom druge dekade meseca « dići » i tada mogu dobiti itekako solidne zasluge i nagrade za rad u proteklom periodu. Ostali – kako se bude išlo ka kraju meseca, osećaćete se sve bolje i shvatićete da ste više nego zadovoljni postignutim.

Zdravlje

Odgovornost prema sebi i svom zdravlju je u aprilu na prvom mestu ! Nema više Cile-Mile, nema više ne mogu, evo počinjem sa dijetom ili vežbanjem od sutra….ili – otići ću na kontrolu evo samo da završim ovo od posla što imam….Saturn vas sada samo opominje – nemojte da krene da lupa i packe ! U prevodu – menjajte loše navike, menjajte način na koji živite, krenite sa rekreacijom, menjajte sebe !

Škorpija

Ljubav

Škorpije će vrlo brzo, maltene na samom početku aprila shvatiti da emocija koja je vezivala njih i voljenu osobu postoji i dalje, i da je samo prikrivena pod teretom problema i loše komunikacije u proteklom periodu. Rešićete da uzmete stvari u svoje ruke i napravite presek, da sednete i otvoreno porazgovarate sa partnerom i dogovorite se o načinu funkcionisanja na dalje. Iako će početni koraci biti teški, više je nego izvesno da vam uspeh sledi. Pravi rezultati vaših napora najviše će se videti od polovine meseca i sve do kraja aprila vaša će ljubav, ali i strast, biti samo u usponu. Lepa promena posle teških meseci koji su za vama ! Ukoliko ste slobodni – retrogradna Venera se vraća u vaše polje ljubavi i životnih zadovoljstava, ali će maltene tokom celog aprila biti pod kvadratom od strane Saturna. Šta ovo znači ? Pod jedan – neki od vas će se « lomiti » oko osobe iz prošlosti i itekako je moguće da sa njom ponovo ostvarite kontakt, koji bi najverovatnije išao samo kroz seksualnu manifestaciju. Da li će to biti baš tako, ili ćete vi uspeti da budete « jedan u million » koji će sa ovom osobom imati « srećan kraj », to ćemo tek videti. Pod dva – ako se prošlost ne dogodi, definitivno ćete se zaljubiti, i to do ušiju, ali je veliko pitanje koliko će vam trebati vremena da ovu osobu osvojite. Drugi deo meseca je po tom pitanju znatno bolji….

Posao

Situacija u poslovnom segmentu vam je veoma bitna i tokom aprila nećete odustati od nekih ciljeva koje ste zacrtali u proteklom periodu. Doduše, neki od vas će shvatiti da više ne mogu da se uklope u postojeće poslove i počeće da traže nešto novo, za šta je više nego dobra treća dekada meseca. U svakom slučaju nemojte žuriti, dva puta odmerite pa tek onda presecite. Merkur, koji će se tokom aprila vraćati u vaše polje poslovne svakodnevice, doneće da završite zaostale poslove, ali će vam vratiti i neke šanse koje ste mislili da ste propustili. Što se finansijskog dela tiče – itekako ćete umeti sebe da ograničite, da svoje obaveze regulišete na vreme. Prilivi će biti pristojni, ali ne očekujte ništa spektakularno.

Zdravlje

Jedino poslednja dekada meseca može doneti veće zdravstveno opterećenje. Da biste ovo predupredili u periodu pre toga se potrudite da imate neki normalan tempo života, da se ne iscrpljujete, da vodite računa o načinu na koji se hranite i naravno – da se bavite rekreacijom. Treća dekada može naročito uticati na starije pripadnike znaka, koji mogu imati problema sa pritiskom.

Strelac

Ljubav

Vaše polje doma i porodice naglašeno je tranzitom retrogradne Venere maltene tokom celog aprila meseca. Obzirom da će ta ista Venera biti u kvadratu sa Saturnom, planetom koja donosi ograničenja i teškoće, jasno vam je da će u vašim porodičnim relacijama biti zaista potrebno mnogo truda i kompromisa da bi sve funkcionisalo kako treba. Vi ćete smatrati da je partner prezahtevan, dok će druga strana vas optuživati za statičnost, za nepokazivanje emocija i za distanciranje. Potrudite se da ovo prevaziđete, ako ne pre, a ono makar u trećoj dekadi aprila. Što se tiče emotivnih veza, tu ne bi trebalo da bude toliko problema, ali je definitivno potrebno da vi i voljena osoba češće izlazite, da se krećete u društvu, da sebi povremeno priuštite zabavu i provod. Poslednji dani meseca mogu doneti interesantan predlog od strane voljene osobe – neko putovanje ili lepo iznenađenje. Ako ste slobodni – prve dve dekade meseca su dosta povoljne da pronađete novu ljubav. Nemojte samo biti neaktivni i čekati da vam « onaj pravi ili ona prava » padnu sa neba – krećite se u društvu, izlazite, budite društveno aktivni. I prave prilike će se pojaviti.

Posao

Privatnici u ovom periodu imaju priliku da se poslovno, a naročito finansijski oporave – doduše, za to će biti potrebno dosta truda i odgovornosti, ali ovoga puta – sve je na vašoj strani da uspete. Merkur, koji vlada poljem ozbiljnih poslovnih partnerstava, ići će retrogradnim hodom tokom aprila, pa je evidentno da ćete u kontaktima sa partnerima i saradnicima morati da budete strpljiviji, jer će se poslovi, ali i dogovori odvijati dosta sporo. Potrudite se da ne nagomilavate poslove, jer možete tokom treće dekade meseca upasti u potpunu zbrku, pa nećete znati gde udarate od obaveza. Pun Mesec je početkom druge dekade u konjukciji sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom, i ovaj period vam može doneti poslovnu šansu koju biste trebali dosta ozbiljno da shvatite. U finansijskom segmentu – stabilno, ali uz štednju….

Zdravlje

Mars u polju zdravlja će « raditi » za vas maltene od samog početka meseca – potrebno je da napravite neke konkretnije korake, akcije ka očuvanju svoje zdravstvene situacije i dobrog funkcionisanja organizma. Naravno, pričam o rekreaciji. Ako se budete zatvorili u kuću i samo klopali, sigurno je da se nećete osećati dobro, a itekako je moguće da krenu i neke tegobe vezane za kičmu, zglobove, noge.

Jarac

Ljubav

Uglavnom ćete imati osećaj da ste zajedno sa partnerom zarobljeni u nekoj statičnoj svakodnevici, biće vam potrebna promena, podsticaj i lepa dešavanja, kojih će biti tek s vremena na vreme. Sve ovo može izazivati pojačanu nervozu i tvrdoglavost i kod vas i kod voljene osobe, pa ništa neće biti čudno ukoliko se oboje povremeno povučete u ćutanje ili neku distancu. Period oko punog Meseca, početkom druge dekade može dovesti do ozbiljnijh razmimoilaženja, naročito ako vas partner bude optuživao da ste posvećeni samo ličnim interesima i poslu, a da vezu zanemarujete. Tek od polovine meseca stvari će konačno krenuti pozitivnijim tokom, u vaše relacije će početi da se vraća strast, a posebno bi mogla biti lepa poslednja nedelja aprila, naročito ako ste planirali neki zajednički put ili ćete možda tada oboje biti više društveno aktivni. Obzirom da tada imate i mlad Mesec u polju dece, mogli biste poraditi i na prinovama….Ukoliko ste slobodni – Merkur se kreće retrogradno kroz vaše polje ljubavi, a i vladarka ovog polja Venera, takođe ide unazad i to kroz polje kontakata, komunikacije, kraćih putovanja, okoline. Postoje itekako jake predispozicije da « naletite » na bivšu ljubav, što može doneti obostrani zanos. Iako smatram da je malo verovatno da se ovo pretvori u bilo šta ozbiljnije, vi izvolite pa me demantujte. U svakom slučaju, mlad Mesec u polju ljubavi krajem aprila otvoriće pred Jarčevima novo poglavlje i obećava im vrlo uspešan mesec u ovom segmentu.

Posao

Naglašeno polje komunikacije retrogradnom Venerom govori o tome da biste trebali sve svoje snage da uložite u kontakte sa poslovnim saradnicima. Vi ste itekako spremni za neke ozbiljne priče, a umećete na pravi način da predstavite i sebe i svoje ideje. Iako se dogovori neće postići « iz prve », to ne znači da treba da odustanete. Budite istrajni. Pun Mesec u vašem polju karijere doneće realizaciju poslova iz prethodnog perioda i mnogim Jarčevima obećava zasluge i promociju, sve u skladu sa onim što su uložili kada je poslovni segment u pitanju. Privatnici će tokom drugog dela meseca imati mogućnosti da isprave neke propuste i greške iz prošlosti ili da na drugačiji način postave svoje poslvone saradnje. Što se finansijskog dela tiče, tu nećete biti u potpunosti zadovoljni. Svakako vodite računa o troškovima.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja, Merkur ide retrogradnim hodom, što označava da biste trebali ozbiljnije da se posvetite stanju svog organizma. Moguć je pojačan umor i povremeni padovi imuniteta, pa vodite računa da odmarate, da se hranite kvalitetno. Pojačajte unos vitamina i minerala.

Vodolija

Ljubav

Mars u vašem polju doma i nije toliko loše pozicioniran tokom aprila meseca, i njegov uticaj biste mogli super iskoristiti ako imate nameru da nešto sređujete oko kuće, da krečite, da pomerate nameštaj ili nešto tog tipa. U svakom slučaju, ovaj mesec vam donosi veliku potrebu da se NEŠTO DEŠAVA. Ako bude statičnosti u odnosu sa voljenom osobom, vi ćete se potruditi da osmislite neku akciju, da iznenadite partnera, ili u krajnjem slučaju – malo rasprave neće škoditi, čisto da ne bude smorna svakodnevica. Moraćete da štedite, pa nećete želeti baš da se razbacujete na neke ekstravagantne provode – zato ćete na primer, moći da organizujete neku žurku kod kuće ili okupljanje prijatelja. Generalno, odnos sa voljenom osobom neće biti ni malo loš, a obzirom da se u poslednjoj nedelji aprila mlad Mesec dešava u vašem polju doma i porodice – naredni period vam može doneti samo bolje funkcionisanje. Ako ste slobodni – vladar polja ljubavi Merkur je retrogradan, kao i vaš vladar Saturn, koji će tokom celog meseca biti u kvadratu sa takođe, retrogradnom Venerom. Sve nešto « retro », jel da ? Naravno, u ovakvim okolnostima, prvo će vam na pamet pasti bivši emotivni partneri, a ne bi bilo ništa čudno da naletite na nekoga od njih, i to naročito u drugoj polovini aprila. Što se noviteta tiče, nisam sigurna da ćete se tu posebno ovajditi, osim ukoliko imate nameru da uživate, da se prepustite strastima u nekom odnosu za kojeg ćete od samog početka biti svesni da je prolazna stavka u vašem životu….

Posao

Venera će maltene tokom celog meseca biti u vašem polju posla i novca, u kvadratu sa Saturnom, vladarom vašeg znaka. Čini mi se da ćete itekako umeti da povučete ručnu kočnicu kada su troškovi u pitanju, jer vam je sada naročito bitno da se u segmentu finansija u potpunosti stabilizujete. Pun Mesec u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije početkom druge dekade aprila doneće vam velike mogućnosti da ostvarite ono što ste u proteklom periodu pokrenuli i oko čega ste se jako angažovali. Nagrada za trud će biti tu. Pošto će vaše polje komunikacije, dogovora biti naglašeno tokom celog aprila meseca, moći ćete da ostvarite više uspešnih dogovora i saradnji. Doduše, tu će biti povremenih zastoja i preskakanja prepreka, ali ćete sa tim uspeti da se izborite na pravi način.

Zdravlje

Mnogo aktivnosti, mnogo rekreacije, mnogo pokreta – ovo vas svakako čeka tokom aprila, pa umesto da jurite s posla na posao, bolje obujte patike i krenite u šetnju ili trčanje. U ovom mesecu imate prilično dobre zdravstvene predispozicije – osećaćete se odlično !

Ribe

Ljubav

Venera u svom retrogradnom hodu ulazi u vaše polje ličnosti i u njemu će boraviti maltene do kraja aprila, sve vreme u kvadratu sa Saturnom. Merkur, vladar polja ozbiljnih partnerstava i braka, takođe će biti retrogradan u ovom periodu. Kako bi mogli sve ove aspekte svesti u priču? Pa da probamo – kod vas je naglašena potreba za ljubavlju, za nežnošću I prisustvom voljene osobe, I smatraćete da vam druga strana svega toga ne daje dovoljno. Umesto da se osećate mračno I neshvaćeno, žalosno što vaši snovi nikako da postanu java, mogli biste tu Veneru da iskoristite I na drugačiji način – da VI pružite voljenoj osobi bliskost, da joj donesete dobro raspoloženje, da joj ulepšate trenutke I priredite lepa iznenađenja. Takođe, nemojte raditi samo na polju emocija, poradite malo I na strasti, naročito od drugog dela meseca, kada ćete I vi I voljena osoba baš biti “u fazonu” za igrarije u spavaćoj sobi. Ono što želite možete dobiti, samo ćete morati da se više potrudite oko toga, samo vam neće u krilo pasti….Ukoliko ste slobodni, prvi deo meseca teško da će doneti neke ozbiljnije prilike. Moguća su nova poznanstva, moguće je I ponovno ostvarivanje kontakta sa bivšim partnerima, ali sve će to ostati nekako nedefinisano, da visi u vazduhu. Ako želite da poslušate savet, onda se u drugom delu aprila više aktivirajte – promenite nešto u svom izgledu, u svojim stavovima, budite otvoreniji I prijemčiviji za nove ljude u svom životu. Na taj način ćete otvoriti vrata nekim zanimljivim dešavanjima koja vam tek predstoje.

Posao

Pun Mesec u polju promena, transformacija, koji se dešava početkom druge dekade aprila itekako može doneti Ribama velike promene u poslovnom segmentu, naročito onima koji su u proteklom periodu zaista svojski ulagali trud u ovaj deo. Polje komunikacije je naglašeno tranzitom Marsa i iz njega će Merkur krenuti retrogradnim hodom, pa je sigurno da ćete u većem delu meseca sa naporom ostvarivati komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Teški i zahtevni ljudi će biti oko vas, ali ćete vi uspevati da se izborite sa njihovim uslovima. Vraćanje Merkura u polje posla govori o potrebi da sredite zaostatke, ali vam takođe može doneti i neke šanse za koje ste mislili da ste ih propustili. Sto se finansijskog dela tiče, novca će biti više nego inače, ali će se i vaši « apetiti » pojačati. Uštedite nešto, nemojte potrošiti baš sve

Zdravlje

Povremeno ćete imati stresne situacije, naročito tokom prve dve dekade ovog meseca. Potrudite se da negativnu energiju izbacujete kroz kontakt sa dragim ljudima, kroz opuštanje ili pak fizičku aktivnost. Najviše će vam prijati duge šetnje, najbolje blizu vode. Ishrana je i dalje jako bitan faktor za očuvanje zdravstvenog segmenta – manje slatkiša i masne hrane, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: