Mesečni horoskop za avgust 2016. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Izvor: Super žena

Ponedeljak, 01.08.2016.

00:00

Mesečni horoskop za avgust 2016. godine

OVAN

Ljubav

Mlad Mesec je početkom avgusta u znaku Lava i vašem polju ljubavi. Dobro došli u mesec kada ćete imati šanse da osvojite i budete osvojeni. Prave prilike za zaljubljivanje će svakako biti tu, na vama je samo da se potrudite da novozapočete odnose i održite. Sve do kraja druge dekade avgusta Sunce će tranzitirati kroz vaše polje ljubavi, donoseći jednu lepu i podsticajnu energiju i velike mogućnosti za dobar provod i zabavu. Još ako putujete negde na letovanje, sve ovo će postati još izraženije. Prelazak vašeg vladara Marsa u vatreni znak Strelca doneće da ste aktivni, da lako stvarate nova poznanstva i otvoreno pokazujete svoju naklonost prema osobama koje želite da osvojite. No, ne znači da će samo oni koji otputuju imati šanse za emotivnu sreću. Naime, vaše polje posla ugostiće tokom ovog meseca planetu ljubavi Veneru, pa nije ni čudo što će se u ovom periodu započeti i neke lepe ljubavne kancelarijske priče. Jedna strasna atmosfera biće naglašena tokom celog avgusta, što će pomoći onima koji su u emotivnim vezama da lakše pređu preko nekih situacija koje bi mogle doneti nestabilnost u njihov odnos. Vi i partner ćete imati svojih uspona i padova, naročito ako budete previše ograničavali jedno drugo ili ako budete suviše kritični. No, kraj meseca će doneti smirivanje i sređivanje odnosa.

Posao

U prvoj dekadi avgusta može doći do iznenadnih, pozitivnih promena u poslovnom segmentu. Mogućnosti za promenu radnog mesta onima koji rade ili nezaposlenima otvaranje šansi, makar za neku formu sezonskog ili privremenog posla. Pošto su ovo izuzetno srećni dani, valjalo bih ih iskoristiti i okušati se i u igrama na sreću, a svakako će prilivi novca biti olakšani i možete dobiti i neke neplanirane isplate. Ostatak meseca donosi velike aktivnosti, jer će čak tri planete biti u vašem polju poslovne svakodnevice. Moguće je da će vam obaveze u ovom periodu biti dosta složene i naporne, ili zbog neočekivano brzog tempa, ili pak zbog manjka ljudstva (zbog godišnjih odmora) pa će opterećenost povremeno biti prilično jaka. Saradnje sa strancima će se pokrenuti, ali će ostati dosta toga nerešenog što će vam zaokupiti pažnju tokom celog drugog dela avgusta. Sem prve dekade, koja će biti finansijski „bogatija“, ostatak meseca je prilično jednoličan u novčanom smislu, a donosi vam i veće troškove.

Zdravlje

Polje zdravlja biće tokom celog meseca jako naglašeno, što nagoveštava da Ovnovi, i pored evidentno jače energije, ne smeju da ovaj segment zanemare i potisnu. Neke promene su sada neophodne, odricanje od nekih loših navika, uspostavljanje ravnoteže po pitanju ishrane. Poslednja dekada je po vaš organizam dosta opterećujuća, bićete lako podložni stresu.

BIK

Ljubav

Mlad Mesec je početkom avgusta u vašem polju doma i porodice. Prilika je da, ako je postojalo problema u vašim bračnim relacijama, ipak svojom inicijativom, pokrenete stvari na bolje. Ovaj period donosi jačanje strasti između vas i bračnog partnera i pošto će Sunce tranzitirati kroz polje doma sve do kraja druge dekade, tu zajedničku podsticajnu energiju možete okrenuti i ka planiranju. Možete se odlučiti za ulaganje u zajednički stambeni prostor ili pak razmišljati o prinovama. Oni koji su u emotivnim vezama i pored jake potrebe da učvrste i stabilizuju svoj odnos, verovatno će se suočiti sa povremenom problematikom. Neke promene koje ćete želeti da pokrenete i možda na drugačiji način izdefinišete svoju vezu, usmerite je ka ozbiljnijim temama, neće funkcionisati po vašim željama. Voljena osoba i vi ćete povremeno biti u raskoraku i sigurno je da ćete se u nekim momentima osećati u varijanti – niti zajedno niti jedno bez drugog. Ipak, sve ovo što se bude dešavalo u velikoj meri će raščistiti situaciju između vas dvoje i sam kraj meseca može doneti jake pomake na bolje, čak i u pravcu ozvaničenja odnosa. Slobodni Bikovi imaju puno polje ljubavi tokom avgusta, ali ćete veći deo perioda samo uživati u flertovanju, dobrom provodu i izlascima. Tek u poslednjoj dekadi meseca dočekaćete pravu ljubav.

Posao

Sam početak meseca može doneti promenu koja će na prvi pogled biti komplikovana, da biste brzo shvatili da vam ide na ruku. I vaša vladarka Venera, kao i Merkur, koji vlada poljem posla i novca, boraviće tokom celog meseca u znaku Device, što označava da ćete u obavljanju svojih poslovnih obaveza biti dosta praktični i racionalni, ali možda i previše sebe opterećivati detaljima. Obično kada se jako trudimo da sve uradimo kako treba, neka sitnica nam promakne, a izgleda mi da će takva situacija sada biti i kod vas. Posebnu pažnju morate obratiti na komunikaciju i odnose sa poslovnim partnerima, jer će ovo biti vaša slaba tačka. U saradnjama će doći do nekih nepredviđenih situacija, što će učiniti da se osećate zablokirano u okolnostima koje ne možete promeniti. Ipak, dobro je što sa malo truda i mnogo kompromisa ovo može biti rešeno u vašu korist. Finansijskom situacijom ne verujem da ćete biti zadovoljni u potpunosti, novac neće dolaziti u onim količinama koje očekujete, a ako ste privatnik – naplata potraživanja će biti ispod proseka.

Zdravlje

Ovo je mesec kada će briga o zdravlju biti pojačana. Prvi deo avgusta donosi vam manjak energije, ali i slabije psihičke snage organizma. Potrebno je odmarati se više i voditi računa i o načinu ishrane, a ako je moguće iskoreniti i neke štetne navike. Ostatak meseca je solidan po vas.

BLIZANCI

Ljubav

Ovaj mesec je komplikovan prvenstveno Blizancima u brakovima i emotivnim vezama. Iako će vladar vašeg znaka Merkur, kao i Jupiter i Venera tranzitirati kroz vaše polje doma i porodice, ipak ste partner i vi stegnuti i nekim okolnostima, ali i time što previše zamerate jedno drugom na nekim stvarima. I sami ste svesni da zategnuti odnosi traju već neko duže vreme, i ako budete nastavili da konstantno iznosite primedbe jedno drugom, umesto da pokušate da rešite situaciju, može doći do dubljeg razmimoilaženja između vas dvoje. Ovo vreme bi bolje bilo iskoristiti na taj način što ćete se zajednički posvetiti očuvanju vaše zajednice. Oni u emotivnim vezama imaju premalo razumevanja jedno za drugo i razlike u vašim karakterima će sve više dolaziti do izražaja. Itekako je moguće da dođe do prekida u odnosima, i neke veze će prestati u ovom periodu da postoje. Preživeće samo oni odnosi koji su Saturnova iskušenja uspešno prevazišli i koji nisu dozvolili da ih vreme i okolnosti distanciraju jedno od drugog. Slobodni Blizanci će biti aktivni samo u prvim danima avgusta, a ostatak meseca ćete nekako najviše posvetiti sebi. Nećete biti željni izlazaka i provoda, kao da će vam biti potrebno da se povučete od svih i razmislite šta je ono što želite od ljubavi. Poslednji dani avgusta ipak će vam doneti jedno vredno, novo poznanstvo

Posao

Saturn u vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava kreće direktnim hodom u drugoj dekadi avgusta, pa je evidentno da će težina koju ste osećali u prethodnom periodu početi da popušta. Međutim, ovo ne znači da ćete na lak način proći kroz ovaj mesec, jer su okolnosti u vašem poslovnom sektoru i dalje vrlo promenljive i biće potrebno jako se fokusirati na obaveze i ono što morate obaviti. U vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora početkom avgusta će biti mlad Mesec, pa je ovo segment na koji biste trebali da obratite pažnju, jer vam može doneti više angažovanosti, naročito ako tražite posao ili ako želite dodatne prihode kroz povremene poslove. Takođe, poslovna putovanja se mogu pokazati kao dosta isplativa. Iako ćete vi lično biti korektni prema kolegama, računajte da ćete sa njihove strane imati, naročito u prvom delu meseca, nekih neprijatnosti. Što se finansijskog segmenta tiče, ovde nećete moći da se pohvalite naročitom stabilnošću, ali ćete neke neprijatne obaveze i račune skinuti sa dnevnog reda

Zdravlje

Zdravstveni segment će i na dalje biti promenljiv, što bi vama lično trebalo da donese veću fokusiranost na očuvanje fizičke i psihičke stabilnosti. Energija vam lako „čili“ u ovom periodu, pa je potrebno posvetiti se sebi, odmoru, ali i promenama u načinu ishrane.

RAK

Ljubav

I bračni odnosi i emotivne veze imaju pred sobom jedan komplikovan period. Saturn, koji vlada vašim poljem ozbiljnih partnerstava i braka kreće direktnim hodom u drugoj dekadi avgusta, što će doneti zatvaranje nekih pitanja koja su vas i voljenu osobu već neko duže vreme mučila. Međutim, ni vi ni partner nećete lako doći do usklađivanja i kompromisa, jer se vidi da će tokom celog perioda komunikacija predstavljati osnovni kamen spoticanja u vašoj vezi. Ne samo to – kroz polje svakodnevice tranzitiraju dva malefika – Saturn i Mars, koji će svojim uticajem donositi da vrlo često vi i vaše voljeno biće ne možete da pređete preko nekih najobičnijih stvari, o kojima inače ne biste ni razmišljali. Često ćete se sukobljavati oko sitnica i praviti problem bez problema. Obzirom da ste prikazani da vam je oboma izuzetno stalo do očuvanja odnosa, jedini savet koji vam mogu dati jeste da probate da funkcionišete po principu tolerancije i kompromisa. Najviše bi vam odgovaralo da jedan deo ovog perioda iskoristite i odete na zajednički godišnji odmor, jer bi vam promena sredine prijala. Vladar polja ljubavi Mars, prelazi u polje posla i slobodni bi najpre u ovom segmentu mogli da potraže „srodnu dušu“. Jedino što će vam smetati jeste sporost u dešavanjima sa osobom koja vam se dopada, ali verujte da za to postoji razlog – ne kaže se za džabe – Preko preče, naokolo bliže. Ne žurite, isplatiće vam se....

Posao

Mlad Mesec se početkom ovog meseca „smestio“ u vaše polje posla i novca, a obzirom da će i Sunce tu tranzitirati sve do kraja druge dekade avgusta, ono na šta ćete trošiti najviše energije i biti najviše usmereni jesu pokušaji da unapredite svoj poslovni segment, ali i da steknete potrebnu finansijsku stabilnost. Baš taj finansijski segment će vam povremeno zadavati muke jer će vam troškovi biti povećani tokom celog avgusta, što vezano za posao, što vezano za kućne obaveze, račune. U vašem polju svakodnevice kroz posao tranzitiraju Saturn (koji kreće direktno 14-og) i Mars, pa će „borba“ sa obavezama koje su nagomilane, ali i povremeno netaktičnim i napornim kolegama, biti više nego izvesna. U polju pokreta i komunikacije su Merkur, Venera i Jupiter, pa ćete moći da pokrenete neke bitne poslovne priče, ostvarite kontakte sa ljudima koji su vam važni, ali i da zaradite od povremenih ili dodatnih poslova. Povremeno komplikovan odnos sa nadređenima koji će vršiti pritisak na vas.

Zdravlje

Polje zdravlja je dosta loše postavljeno tokom celog perioda, što će se najpre odraziti kroz hroničnih bolesnika i starije populacije. Potreban je odmor, redovne kontrole kod lekara i pridržavanje njihovih saveta. Mlađi neka vode računa o povredama i u saobraćaju.

LAV

Ljubav

Saturn, koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima i bračnim odnosima kreće direktnim hodom 14-og avgusta, što će donekle olakšati situaciju i Lavovima skinuti jedan deo tereta sa leđa. Takođe, iz polja doma izlazi malefični Mars, pa će situacija u porodičnom okruženju ipak biti mirnija i stabilnija. U prvom delu meseca može biti povremenih trzavica sa voljenom osobom, ali one bi se najviše odrazile kroz probleme finansijske prirode, održavanja domaćinstva ili toga što ne možete lako da se usaglasite po pitanju nekih planova. Drugi deo avgusta je nešto komplikovaniji, jer nastupajuća konjukcija Saturna i Marsa definitivno neće uticati na pozitivan način na vas dvoje. Neophodno je da razrešite neke nagomilane probleme koje ste do tog trenutka gurali pod tepih, a kod pojedinih se ovo može odraziti čak i kroz odvajanje od partnera. Ono što vam ide na ruku je to što ipak imate potrebnu snagu u sebi da ono što želite i održite na pravi način. Slobodni Lavovi će imati zanimljiva dešavanja. U ovom periodu ste pod uticajem Saturna iz polja ljubavi, koji vas donekle koči i sputava, traži od vas da malo zrelije pristupate emotivnim relacijama i sada se mogu pokrenuti dosta značajne priče po vas. Moguće su ljubavi sa razlikom u godinama ili one gde je partner nešto udaljeniji od vas. Sam kraj meseca donosi vam jednu izvanrednu šansu za emotivnu sreću koju ne bi trebalo propustiti.

Posao

Sa mladim Mesecom u svom znaku početkom avgusta i Suncem koje će tranzitirati sve do kraja druge dekade meseca, imate više nego dobre predispozicije da sebe istaknete u prvi plan i konačno dobijete mesto koje vam u poslovnom segmentu i pripada. U polju posla i novca biće tranzitni Merkur, Venera i Jupiter, što će vas dodatno „gurati“ i ka materijalnom, finansijskom ostvarenju. Da ne bude da je baš sve na vašoj strani pobrinuće se Saturn, vladar polja posla i poslovno partnerskih odnosa i Mars, koji vlada vašim planovima i mogućnostima za ekspanziju, kao i privatnim poslovima. Ove dve planete će tokom celog meseca kočiti vaša nastojanja, vraćati vas „korak unazad“ i preispitivati svaki vaš potez. Očekujte povremeno lošije odnose sa saradnicima, nerazumevanje sa kolegama i probleme sa sklapanjem ugovora. Ipak, i pored ovih distrakcija, pred vama je jedan potencijalno plodonosan period u finansijskom smislu, naročito će sam kraj avgusta „napuniti“ vaše džepove kroz jedan dosta isplativ ugovor koji može imati veze i sa inostranstvom.

Zdravlje

Do polovine meseca je vladar polja zdravlja u retrogradnom hodu, pa su potrebne kontrole kod hroničnih bolesnika, a kod mlađe populacije više obraćanje pažnje, naročito na ishranu i odmor. Sunce u vašem znaku vas ipak čuva sve do kraja druge dekade avgusta.

DEVICA

Ljubav

Pošto se mlad Mesec početkom avgusta „smestio“ u vaše polje podsvesti, a kroz njega će tranzitirati i Sunce u prve dve dekade meseca, više je nego izvesno da će Device imati pred sobom period preispitivanja, možda čak i povlačenja kada su emotivna partnerstva u pitanju. Naročito će prvi deo meseca biti komplikovan onima u bračnim odnosima, zbog retrogradnosti Saturna u vašem polju doma. Između vas i partnera često izbijaju rasprave i svađe, povodom nekih pitanja koja ste odavno trebali da skinete sa dnevnog reda, i ovaj trend će se nastaviti sve do poslednjih nedelju dana avgusta, kada neki mračni oblaci nad vašim odnosom počinju da se sklanjaju. Ako ste u emotivnim vezama, razmišljaćete povremeno čak i o prekidu, ali svakako ne biste trebali da delujete impulsivno i ishitreno u situacijama kada voljena osoba i vi ne možete da postignete kompromis. Oboje biste trebali da pronađete zadovoljstvo u malim stvarima, zajedničkim sitnicama koje vas povezuju, i na taj način lakše pregurate ovo naporno vreme. Slobodnim Devicama će odgovarati tranzit Venere i Merkura kroz polje ličnosti. Biće evidentno da ste se prolepšali i lako ćete upadati u oči pripadnicima suprotnog pola. Međutim, vi ste neke teške lekcije u prošlosti već naučili i sada nećete biti spremni da dozvolite da vas zanos tek tako obuzme. Vrlo je pohvalno što konačno idete laganim tempom u novim poznanstvima. Sam kraj meseca doneće konačno pokretanje na pravi način ljubavne priče koju ste toliko dugo očekivali.

Posao

Privatni preduzetnici neće tokom avgusta proći onoliko dobro koliko su se nadali, iako će sam početak meseca biti prilično obećavajuć. Ne savetuje vam se da ulazite u neke veće investicije makar do kraja prve polovine ovog perioda. Generalno – sa vladarom Merkurom, Venerom i Jupiterom u svom znaku i polju ličnosti, teško je da možete biti znatnije zablokirani u poslovnom segmentu. Iako će problema definitivno biti, i to najviše kroz komunikaciju sa partnerima i saradnicima, pred vama je vreme kada se možete najpre finansijski ostvariti. Doduše, moraćete da budete promućurni, praktični i dosta realni i da ne „padate“ na neka obećanja, a potrebno je i da svoju impulsivnost svedete na minimum. Dobar je period za one koji traže posao, pa makar on bio i sezonskog tipa. Saradnjom sa strancima bićete zadovoljni tek u drugoj dekadi. Finansijski ćete najviše profitirati početkom i krajem avgusta.

Zdravlje

Uglavnom ste zaštićeni tokom ovog perioda, naročito od prelaska Sunca u vaš znak tokom treće dekade meseca. Ono na šta biste trebali da obratite više pažnje je psihička stabilnost, kao i način ishrane – jer ovde nikako da uspete da pronađete „pravu meru“.

VAGA

Ljubav

Vaše polje tajni biće naglašeno tokom celog ovog perioda i vrlo je moguće da će pojedini pripadnici vašeg znaka uleteti u jednu avanturu protkanu velikom strašću i zanosom, čak moguće i sa osobom sa kojom imate veću razliku u godinama. Ako ste slobodni, ova vaša tajna pričica i nije toliko veliki problem, koliko problema mogu imati oni u emotivnim vezama i brakovima zbog cele situacije. Naime, koliko god ti vaši sastanci bili povremeni i koliko god vodili računa o tome da budete diskretni, na vama će se videti da se nešto dešava i postoje jake predispozicije da tajne ugledaju svetlost dana. Ako nemate neku naročitu želju za švrljanjima i trudite se da održite postojeću vezu ili brak, čak ni vi nećete biti u naročito dobrim pozicijama. Partner i vi ćete često dolaziti do razmimoilaženja u komunikaciji, postavljaćete prevelike zahteve i ograničenja jedno drugom i možda biste oboje trebali da razmislite o tome da pokušate da sredite svoju vezu odlaskom na jedan zajednički odmor, gde bi se sva ona ljubav i strast koja je sada potisnuta, lakše ispoljila. Slobodni, pored predispozicija za tajne i neobavezne odnose, ipak mogu dočekati i tu pravu ljubav tokom avgusta. Doduše, moraćete malo da sačekate na nju, ali kao što kažu – Na prave stvari uvek vredi čekati. Poslednja dekada avgusta doneće vam emotivni zanos za kojim žudite.

Posao

Mlad Mesec je početkom avgusta u vašem polju prilika, šansi, kontakata i podrške od uticajnih ljudi. Ova pozicija, kao i tranzitno Sunce u istom polju do kraja druge dekade meseca doneće Vagama priliku da iskoriste veze i poznanstva i dobiju podršku za svoje planove. A tih planova će biti više nego inače. Kreativnost i idejni kapaciteti su naglašeni i sigurno je da ćete neke od ovih ideja pokušavati da realizujete, sa manjim ili većim uspehom. Uglavnom prva polovina meseca vam donosi blago ograničenje zbog prisustva retrogradnog Saturna u polju pokreta, komunikacije, dogovora, ali u drugom delu meseca već su vam putevi otvoreni. Kako se budete bližili kraju avgusta, vaši napori će postajati sve intenzivniji i brzo ćete uvideti da ste na pragu velikog preokreta u poslovnoj sferi. U mesecu koji je pred vama očekujte povećan obim obaveza i povremeno naporne odnose sa kolegama, a biće tu i nekih njihovih nekorektnih poteza prema vama. Finansijskim segmentom ćete najviše biti zadovoljni u prvoj i poslednjoj dekadi avgusta.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca mlađi pripadnici znaka su uglavnom podržani tranzitima planeta, jedino bi oni koji se bave sportom mogli da pripaze da se ne preforsiraju ili ne povrede. Kod starijih su u tom periodu moguće hronične tegobe. Drugi deo meseca je stabilan, ali donosi blagu psihičku opterećenost.

ŠKORPIJA

Ljubav

Vaše emotivne veze i bračni odnosi već neko vreme ne funkcionišu onako kako biste vi želeli. Koliko god vam cela situacija povremeno bila naporna i mučna, bojim se da ni ovog meseca nećete biti zadovoljni kvalitetom vaših odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Vi ćete biti primorani da se okrenete onome od čega se živi ii prioritet ćete dati poslovnom segmentu, a partner će biti škrt u iskazivanju svojih nežnosti prema vama. U ovakvoj atmosferi vrlo često će dolaziti do rasprava i svađa i obe strane će biti nezadovoljne. U porodičnim relacijama naročito je druga dekada meseca komplikovana, kada može doći čak i do distanciranja između vas i partnera. Kod slobodnih pripadnika znaka će biti drastično bolja situacija. Vama već neko vreme ne cvetaju ruže u ljubavi i sada je trenutak da stvari počinju da se okreću u vašu korist. Obratite pažnju na vaše polje prijatelja jer je itekako moguće da se baš u njemu krije ta prava osoba i da ste se vas dvoje već neko vreme mimoilazili ili je postojala privlačnost koju niste hteli da priznate jedno drugom. U svakom slučaju, kod Škorpija će proraditi strasti, a vi i sami znate šta to kod vas znači – više nećete niti umeti niti želeti da stanete. Kraj meseca će Škorpije dočekati u potpunom bunilu od ljubavi – dugo ste čekali na ovo, pa sada uživajte!

Posao

Više pozicija govori o nezaustavljivom napredovanju Škorpija tokom avgusta meseca. Kao prvo – mlad Mesec u polju karijere otvoriće novo poglavlje u poslovnoj sferi. Kao drugo – Sunce u polju karijere sve do kraja druge dekade govori o velikim mogućnostima za pozitivne promene kada su vaše pozicije u pitanju. I naravno – kao poslednje – vaš vladar Mars ulazi u polje posla odmah na početku avgusta meseca. Takođe, polje podrške, veza i uticajnih osoba jako je naglašeno tokom ovog perioda. Ipak, i pored svih ovih pogodnosti, pred Škorpijama je još dugačak put do zadovoljstva i ispunjenosti. Pred vama su naporni dani, naročito u prvoj i drugoj dekadi meseca, kada će komunikacija sa saradnicima biti lošija, i kada ćete morati da prevaziđete neke lošije okolnosti ili poslovne blokade. Mešutim, poslednjih nedelju dana ovog perioda shvatićete da je sa jednim napornim razdoboljem u poslovnom segmentu završeno. Pred Škorpijama će se otvoriti ono što su dugo čekali – promena i uspeh čekaju na vas. I pored povremeno jačih troškova, vaše će finansije doživeti jedan veliki uspon.

Zdravlje

Mars vlada i vašim poljem zdravlja, a pošto će tokom ovog perioda napraviti par nešto lošijih aspekata, prvenstveno biste trebali da vodite računa o povredama, posekotinama. Dalje, kod starijih pripadnika znaka može biti problema sa jetrom i žuči, ili pak sa kičmenim stubom i nogama.

STRELAC

Ljubav

Vaše su emotivne i bračne relacije već duže vreme u nekoj formi zastoja i promenljivosti. Velikim delom ste vi krivi za ovakvu situaciju, najviše iz razloga što ste imali lična preispitivanja, ali verovatno i bili okupirani problematikom koja se vezivala za posao. Niste bili u pravoj „formi“ za ljubav i održavanje partnerstava stabilnim, često ste bili povučeni i čak u nekoj formi samoizolacije. No, ulaskom tranzitnog Marsa u polje ličnosti početkom avgusta i direktnim kretanjem Saturna u vašem znaku polovinom meseca, sve ove loše situacije počeće da ostaju u prošlosti za vas. Verovatno će velikim delom i partner uticati na vas i to na taj način što će vas staviti pred ultimatum – ili prekid odnosa ili korenite promene u istom. Druga polovina avgusta polako će dovesti stvari na svoje mesto i vi i voljena osoba ćete moći ponovo da osetite svu snagu svoje povezanosti i ljubavi. Slobodni pripadnici znaka su takođe bili u zastoju i najviše okrenuti nekim neobaveznim pričama koje im nisu donosile nikakvo posebno zadovoljstvo. Od samog početka meseca počećete da gledate na jednu osobu na potpuno drugačiji način nego do sada, a moguće je da je ona povezana sa vašim poslovnim segmentom. Stvari će polako ići ka razvijanju i produbljivanju kontakta, uskoro će se probuditi i strasti i više je nego izvesno da biste kraj ovog perioda mogli dočekati sretno zaljubljeni i u stabilnom odnosu koji ima predispozicije da traje.

Posao

Mlad Mesec početkom avgusta i prisustvo Sunca sve do kraja druge dekade u polju ekspanzije i stranaca daće priliku Strelčevima da svoje napore usmere ka drugim prostorima, od kojih mogu očekivati solidnu finansijsku dobit. Pojedini od vas će u ovom periodu i često poslovno putovati van zemlje. Ulaskom Marsa u polje ličnosti, kao i direktnim kretanjem Saturna u vašem znaku dobićete jednu neverovatnu snagu i inicijativu. Mnogi od vas su u prethodnom periodu „prekaljeni“ kroz raznorazne teskobne i problematične situacije i sada je vreme da zgrabite prilike koje će vam se otvoriti. Polje karijere je jako naglašeno tranzitima Merkura, Venere i Jupitera i evidentno je da vam stoje mogućnosti za veliko napredovanje, što je najizglednije u poslednjoj dekadi avgusta. Da se razumemo, sigurno je da do ovoga nećete doći lako, i da vam i tokom ovog meseca stoji veliki trud i poslovna angažovanost, ali vredeće. Finansijski će vam ovo biti isplativ period, naročito njegova poslednja dekada.

Zdravlje

Starijim pripadnicima znaka će ovo biti pomalo naporan mesec i tek ćete poslednje sedmice moći da odahnete. Moguće je da će se hronične tegobe aktivirati, a naročito biste trebali da obratite pažnju na kičmu, noge, jetru. Odradite i osnovne analize krvi.

JARAC

Ljubav

Ono što je vama lično najbitnije – vladar vašeg znaka, Saturn 14-og avgusta kreće direktnim hodom. Vreme je da počnete da se vraćate sebi i to će se svakako primetiti u vašim emotivnim relacijama. Polje seksa i strasti biće naglašeno mladim Mesecom početkom avgusta i tranzitom Sunca sve do kraja druge dekade, pa ćete sa partnerom vrlo često neke sitnije prepirke završavati u krevetu. Mnogo planeta u znaku Device – Merkur, Venera i Jupiter – vam odgovaraju u emotivnom smislu, jer označavaju da se vi i voljena osoba ipak razumete i pokušavate da rešite nesuglasice koje će povremeno izbijati u vašem odnosu. Voljena osoba može biti ljubomornija nego inače i zamerati vam na nekim vašim sitnim „nestašlucima“. Potrudite se da ovo rešite i da ne unosite nemir u vašu vezu. Za one u dužim emotivnim vezama naročito je treća dekada važna, jer tada može doći do promene u vašem odnosu – pokretanja nekih ozbiljnijih pitanja ili makar zajedničkog odlaska na godišnji odmor. Slobodni Jarčevi – Venera vlada vašim poljem ljubavi, a u ovom periodu će biti u znaku drugih prostora, stranaca, putovanja. Zato neće biti čudno što će se neki od vas zaljubiti u osobu koju upoznaju van zemlje ili koja dolazi da provede odmor u vašem kraju. Privlačiće vas osobe sa kojima imate dobru komunikaciju i razumevanje.

Posao

Vaše polje promena, kriza ali i tuđeg novca naglašeno je mladim Mesecom početkom avgusta, a i Sunce će u ovom znaku boraviti sve do kraja druge dekade. Vreme je da konačno iskoristite sva iskustva, i prijatna i neprijatna koja ste „pokupili“ u prethodnom napornom periodu i ostvarite promenu koja vam je potrebna. Vaš vladar Saturn sredinom meseca kreće direktnim hodom i vreme je da se Jarčevi okrenu budućnosti i novim poslovnim projektima. Najbolje ćete tokom avgusta funkcionisati u svemu što je vezano za druge prostore i inostranstvo. Ovde vam stoje jake mogućnosti veoma isplativih dogovora, ako sve ne pokvarite svojom nesigurnošću i zadrškom. Naročito vam je povoljna poslednja dekada, kada možete doći ne samo do novog poslovnog partnerstva već i do veoma solidne finansijske podrške. Pojedinima se u ovom periodu smeši toliko čekano unapređenje. Prva i poslednja dekada su najisplativije u novčanom smislu, pa iskoristite ove povoljnosti da otplatite neki kredit ili izmirite zaostale obaveze.

Zdravlje

Prva polovina meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, i to najviše starijim pripadnicima znaka i onima koji imaju neke hronične problematike. Mlađi Jarčevi još uvek imaju problem sa stresom koji je dosta prisutan u njihovom životu. Morate naći načina da se relaksirate i opustite.

VODOLIJA

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima Vodolije će uglavnom tokom avgusta imati mirno more i čiste puteve. Mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava i braka, kao i prisustvo Sunca u ovom znaku sve do kraja druge dekade avgusta, davaće vašim odnosima jednu ogromnu podršku i učiniti da vi i voljena osoba ispeglate na mnogo lakši način sve eventualne nesuglasice. Primarni vladar vašeg znaka, Saturn, kreće direktnim hodom polovinom ovog perioda, pa ćete konačno moći da za sobom ostavite neka teška vremena, zaboravite ružnu prošlost i probleme sa partnerom i okrenete se budućnosti. Drugi vladar vašeg znaka, Uran, koji vam toliko često donosi nemire, ide retrogradno, ali će praviti uglavnom dobre aspekte i nećete osetiti njegovu hirovitu stranu. Naglašeno polje strasti govori da će se u vaše odnose „uplesti“ i jedan povećan miks zadovoljstva i erotskog nadahnuća i mislim da nećete imati na šta da se požalite! Kod slobodnih Vodolija će samo u prvim danima meseca još uvek vladati potreba za avanturom i flertovanjima, ali ćete brzo shvatiti da to više nije nešto što vas ispunjava. Vreme je da se okrenete ozbiljnim odnosima i da naučite da se posvetite, za šta ćete tokom avgusta i dobiti šansu. Naravno, pošto kod vas ništa ne ide jednostavno, osobu koja vam se izuzetno dopada osvojićete uz malo borbe i mnogo šarma, ali verujte mi – itekako će vredeti truda. Kraj meseca je bukvalno rečeno – fenomenalan!

Posao

Vodolije imaju odlične pozicije da učvrste svoja poslovna partnerstva i bitne saradničke odnose. Sam početak meseca doneće privatnicima i onima koji rade sa strancima izvanrednu priliku koju ne biste smeli da propustite. Mogućnost da za jako kratko vreme zaradite dosta novca. Mars će se pomeriti iz vašeg polja karijere i daće vam priliku da malo „prodišete“ jer vam je u prethodnom periodu donosio veliku zategnutost u odnosima sa nadređenima. Ako računate na pomoć od nekog, ili se nadate da će obećanja vama data biti ispunjena, nemojte slaviti unapred – moraćete itekako da „pogurate“ celu situaciju da bi došlo do ostvarenja. Polje kriza, promena, ali i novca od drugih ljudi je naglašeno tranzitima Merkura, Venere i Jupitera i evidentno je da ćete kroz borbu doći do onih promena u poslovnom segmentu koje priželjkujete. Krajem meseca vreme je za slavlje – vaši planovi idu vrlo uspešno ka realizaciji, a pojedini pripadnici znaka mogu se nadati unapređenju ili većoj finansijskoj dobiti

Zdravlje

Već izvesno vreme postoji potreba da „maknete“ neke loše navike, da se okrente zdravijem načinu života i promenite navike u ishrani. Oni od vas koji su već na tom putu, proći će kroz ovaj mesec bez ikakvih problema. Ostali će shvatiti da je vreme da se konačno okrenu radu na sebi.

RIBE

Ljubav

Vaše emotivne veze i bračne relacije već duži vremenski period nisu stabilne i situacija je vrlo promenljiva, sa jakim usponima i padovima. Budite svesni da će se ovaj „trend“ nastaviti i u prvoj polovini avgusta, kada postoji nerazumevanje sa voljenom osobom, kao i situacije kada očas posla oboje planete za svaku sitnicu. Međusobne optužbe o nevernosti , sumničenja, a povremeno ćete imati osećaj da ste ograničeni od strane partnera i da se on ponaša suviše dominantno. No, poenta je u tome da će se sve ove napetosti smiriti u drugom delu meseca, kada vas dvoje imate čak i mogućnosti da odete negde zajedno na godišnji odmor. Oni u emotivnim vezama mogu čak biti iznenađeni brzim razvojem i napredovanjem situacije sa voljenom osobom, a neće biti za iznenađenje ukoliko na samom kraju meseca „padne“ i neka ponuda za brak ili zajednički život. Slobodne Ribe imaju za sobom mnogo promašaja i teško se odlučuju da se tek tako prepuste nekom novom poznanstvu. Pojedine još uvek boli srdašce za nekim bivšim partnerom, a budite sigurni da će vam prva polovina avgusta dati mogućnost da obnovite kontakt i uvidite vredi li se više truditi oko ove priče ili ne. Za nove emotivne početke najbolja je treća dekada avgusta, kada bi jedna osoba mogla u potpunosti osvojiti vaše srce.

Posao

Dobar poslovni period je pred vama. Mlad Mesec u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, kao i Sunce u tom znaku do kraja druge dekade, doneće Ribama veliku usredsređenost i mogućnost za stabilizaciju postojećih poslova, kao i za konkretnije napredovanje. U vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava tranzitiraju Merkur, Venera i Jupiter i svojim će uticajem dati mogućnosti da proširite poslovanje i oformite nove saradničke odnose. U polju karijere Saturn će krenuti direktnim hodom, a ulazak Marsa u ovo polje označiće vaše velike napore ka tome da se „probijete“ i osvojite željene pozicije. Doduše, računajte na neka ograničenja od strane šefova i povremeno napet odnos sa njima. Ne vucite neke poteze na svoju ruku, već se konsultujte sa nadređenim osobama, koliko god mislili da ste u pravu. Sam kraj meseca donosi mogućnosti za veliko napredovanje, mada je moguće da će realizacija svega ovoga biti tek u septembru. Finansijska situacija će biti promenljiva, najviše zbog obaveza i kredita koje vučete.

Zdravlje

Zdravstveni segment će biti odličan sve do kraja druge dekade i možete se oporaviti čak i ako bolujete od nekih lakših hroničnih bolesti. Treća dekada meseca donosi vam blagu iznurenost organizma i potrebu da se više odmarate i „napunite energijom“. Idite na odmor u tom periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: