Mesečni horoskop za decembar 2013.

Pogledajte šta vam zvezde govore za tekući mesec.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.11.2013.

15:36

Default images

Ovan

Posao

Ukoliko ste nezadovoljni trenutnom situacijom, nestrpljenje i nervoza vas samo usporavaju. Oslobodite se ovakvih osećanja, verujte više u sebe. Imate vi dovoljno snage da se izborite i pokrenete ove divne uticaje koji vas svestrano podržavaju. Najbolji ste kada ste svoji, samostalni... premda ima ljudi oko vas koji će vas iskreno podržati.

Ljubav

Decembar vam donosi puno radosti, izlazaka, druženja i naravno ljubavi. Do pred kraj meseca, želite sve oko sebe da menjate i idete u svom pravcu. Lako se odlučujete za ulazak u vezu, znatiželje radi. Ali ste isto tako spremni da što pre izađete iz neke takve veze, nego što ste ušli. To vam se dešava, čim se pojavi nešto interesantnije. Što ne mora da znači da se radi o drugoj osobi, moglo bi da se radi o nekim drugim interesantnijim aktivnostima. U ovom burnom periodu, neočekivano bi mogli ući u vezu, kakvu do sada niste imali. Nova ljubav bi vam donela ushićenje i zaljubljenost, koja bi svaki dan sve više rasla. Novu ljubav bi mogli upoznati na svim mestima za zabavu i preko bliskih prijatelja. Dobro razmislite, pre nego što se odlučite za tajnu ljubav. Krajem meseca, ulazak u stabilnu vezu.

Zdravlje

Prva polovina decembra bi vam mogla doneti glavobolje.

Bik

Posao

Inostranstvo i putovanja, biće glavna tema tokom decembra. Pored poslovnih kontakta i službenog puta, tu su i putovanja iz zadovoljstva. Od sredine meseca, omogućeno vam je da ponovo dobijete dobru poslovnu ponudu, koja vam je nekada za dlaku izmakla. Nezaposlene osobe, lakše dolaze do zaposlenja. Kritike koje bi mogli dobiti pred kraj meseca, prihvatite kao dobronamerne.

Ljubav

Početak meseca bi mogao doneti neosnovanu ljubomoru. Ako uspete ovakva dešavanja da premostite na razuman način, nadajte se prelepim dešavanjima u ljubavnim vezama koje traju. Topla osećanja, razumevanje, više druženja i izlazaka sa zajedničkim prijateljima. Da bi pred kraj meseca, mogli donete bitne odluke o vašoj budućnosti. Svakako su prisutni dogovori o putovanju. Dok slobodni pripadnici ovog sazvežđa, posle prve nedelje decembra mogu očekivati burna i prijatna dešavanja. Pred vama su promene koje mogu doneti samo nešto dobro, a na vama je da birate. Sami ste raspoloženi za ljubav i lakše nego inače prihvatate udvaranja. Sigurno je da će biti veselo i zabavno. Veza koja krene kroz prijatno druženje, bez većih emocija, ispostaviće se kao vrlo bitna ljubav u vašem životu.

Zdravlje

Dobro zdravlje i lepo raspoloženje, ugroziće svaki vid preterivanja.

Blizanci

Posao

Sukobi koji su izazvani nečijom kritikom, mogli bi vas dovesti u veći problem. Ako vam se desi ovakva situacija, ne reagujte odmah. Razmislite, ipak je sve dobronamerno rečeno. Budite oprezni početkom meseca, Ubrzo vam nailaze mnogo bolji uticaji, koji će vam doneti sve vidove dogovora i kompromisa. Možda i bitan poslovni ugovor. Kako mesec odmiče, očekuju vas sve bolja i bolja dešavanja.

Ljubav

Nezadovoljstvo porodice izazvano izborom partnera, postepeno popušta. Ne trudite se da dokazujete njegove kvalitete. Dopustite da se sam dokaže i postaće miljenik u vašoj porodici. Ako je došlo do razdvajanja sa voljenom osobom, od sredine meseca kreću kontakti i pomirenja. Bračni partneri koji su upali u ozbiljnu krizu, promenom svog ponašanja ostvaruju sklad. Ovde ipak treba malo više strpljenja, jer vreme radi za vas. Simpatije od strane komšije, mogle bi vas prijatno iznenaditi. Posle prve nedelje, omogućen vam je ulazak u skladnu vezu. Tada ulazite u jedan bitan period koji vam daje veće mogućnosti ljubavnog ispunjenja kroz novi konktakt. Mogli bi promeniti mišljenje o starijoj osobi, koja vas strpljivo čeka. Dok u ljubavnim vezama sa partnerom koji živi u inostranstvu, nećete uspeti u potpunosti da ostvarite dogovorene planove.

Zdravlje

Samo budite uporni i izdržljivi ako ste odlučili da ostavite alkohol ili cigarete.

Rak

Posao

Neko ko vam je već nešto obećao, a nije ispunio, sada bi vas mogao obradovati pozitivnim vestima. Decembar je sjajan mesec za dobra dešavanja, stizanje do željenih ciljeva. Sami se dobro osećate i zadovoljni ste sobom. Sve ono čemu se posvetite doneće vam uspeh do koga dolazite na lakši način. Vraćaju vam se i neke prilike koje ste propustili. Krajem meseca ne ulazite u sukobe.

Ljubav

Već od samog početka decembra, pokreću se ljubavna dešavanja, na jedan drugačiji i lepši način. Decembar je mesec za lepe ljubavne priče, ali i za sjajna pomirenja. Data vam je druga šansa, gde bi sasvim drugačije gledati bivšeg partnera. Veze sa partnerima iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba, su prava stvar za vas. Ovaj odnos bi mogao prerasti u trajnu vezu sa obiljem emocija. Dolazi do promene u ponašanju stare simpatije i to posle prve nedelje decembra. Na prijatniji i otvoreniji način razgovarate i uspevate da se konačno spojite. Konkretnija dešavanja, očekujte u drugoj polovini meseca. Ali i odlazak u pozorište, na nečije slavlje... omogućava novi početak. Većina vas će kraj godine dočekati sretno zaljubljeni. Pojavljuje se i neko ko je zauzet...

Zdravlje

Dobro raspoloženje i stabilno zdravlje. Odmerenost u slatkišima, vam se preporučuje.

Lav

Posao

Sa puno energije i konkretnih želja, planova... ulazite u decembar. U vama se sve pokrenulo i nemate nameru da odustajete. Jaka potreba za dokazivanjem, donosi rešavanje bitnih pitanja iz prošlosti. Konkretna rešenja i pokretanje bitnih promena, očekujte u drugoj polovini meseca. Mnogima od vas će biti omogućen službeni put, odlazak na važan sastanak... što će ubrzati ostvarenje planova.

Ljubav

Značajna ljubavna dešavanja, očekuju vas tokom ovog meseca. Ljubav se pokreće u trenu, ali isto tako neočekivano dolazi do razdvajanja. Avanturistički ste raspoloženi. Sve ono što je drugačije, neobično, a vama zabavno, privući će vas. Sjajan početak veze u koju ste olako ušli, pri tome doživeli euforiju sreće, neočekivano će se ugasiti. Međutim, takve veze koje dočekaju kraj godine, imaju velike mogućnosti da se nastave, a emocije će rasti iz dana u dan. Od 20-og decembra primate nepovoljan uticaj, koji bi vas mogao razdvojiti sa voljenom osobom. Ako to ne želite, budite oprezni u postupcima, komunikaciji... Ljubavna dešavanja su aktuelnija u večernjim časovima... na mestima zabave i to većinom u blizini vode ili benzinske pumpe. Stariji partner koji često putuje, trenutno je pravo rešenje za vas.

Zdravlje

Prekontrolišite krvnu sliku.

Devica

Posao

Početkom decembra skupljajte snagu, opustite se i pripremite za ono što predstoji. Najavljene su vam nagle promene na bolje. Ukoliko uspete da ispoštujete dogovr sa svojim šefom, ulazite u jedan izuzetno aktivan period koji zahteva veću odgovornost i angažovanje. U suprotnom, krajem meseca očekujte ozbiljne kritike. Početak novih poslovnih aktivnosti, promena posla... doneće preporod.

Ljubav

Dugo ćete pamtiti sva ljubavna dešavanja, koja vam donosi decembar. Ovo će biti mesec ljubavi, lepih događaja, poklona... Početkom meseca su vam naklonjenije ljubavi sa osobama sa kojima postoji razlika u godinama, kao i sa partnerima koji su tradicionalni i poštuju svaki dogovor. Tu je i jedan advokat, profesor, stranac... ili neko ko ima važan kontatk sa inostranstvom. Od sredine decembra pa sve do kraja januara iduće godine, moglo bi doći do uspešnih pomirenja. Kao i vraćanja bitnih osoba u vaš život. To su osobe koje će uticati na dobre promene u vašem životu, a najviše će delovati na ljubavnom planu. Pojaviće se i jedan sportista, kao i izrazito crna osoba, koja će vas ostaviti bez teksta. U braku se poboljšavaju odnosi, a mnogi pripadnici ovog sazvežđa se pripremaju za ulazak u brak.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati većim delom decembra. Krajem meseca se preporučuje oprez pri hodu. Moglo bi doći do blaže povrede.

Vaga

Posao

Novac je taj koji vas stimuliše i pokreće. Tokom celog meseca, vaše astrološko polje novca šalje pozitivne uticaje. Saradnja sa mlađim, ali i znatno starijim osobama, napraviće pravi finansijski preokret. Prisutni su manji, a češći prilivi, ali i jedan vrlo značajan za vas. Započete projekte bi trebali dovršiti do sredine meseca. Pošto vam se najavljuje primamljiva ponuda. Inostranstvo bi svakako donelo najbolje rezultate.

Ljubav

Početak decembra donosi poznanstva, susrete... na kućnim zabavama, ali i sa komšijom ili na mestu u blizini vašeg doma. Partner je prilično zatvoren, a sve ukazuje na to da mu se dopadate. Ovog partnera nećete uspeti lako da pokrenete. Druga polovina meseca omogućava ulazak u vezu. Prvu polovinu decembra, obeležiće nagla zaljubljivanja. I to sa partnerom koji je krajnje originalan, neobičan, možda se bavi neobičnim zanimanjem i razveden je. Velike su mogućnosti da partner ima bitan kontakt sa inostranstvom ili dolazi iz inostranstva. Ukoliko imate dovoljno strpljenja i pokrenete komunikaciju sa bivšim partnerom, doći ćete do sjajnog pomirenja. Neka lepa dešavanja u vašem životu, mogla bi sama od sebe pokrenuti kontakt, susret… Krajem meseca, izbegavajte žestoke sukobe sa partnerom.

Zdravlje

Decembar je vrlo osetljiv, kada je zdravlje u pitanju. Skloni ste prehladi, ali i manjoj povredi.

Škorpija

Posao

Decembar vam omogućava dobru zaradu, kao i neočekivane finansijske dobitke. Sve ono što ste pokušavali da pokrenete u prethodna dva meseca, sada pokrećete i vrlo brzo realizujete. Bitni ciljevi su potpuno ostvarivi. Prijatelj, koji je izuzetno tolerantan i strpljiv, biće vam od velike koristi. Da li korz dobar savet, omogućavanje susreta i dogovora sa vama bitnom osobom ili vam on sam pruža adekvatnu pomoć.

Ljubav

Nezadovoljstvo u tajnim vezama, ubrzano raste. Kako kod vas, tako i kod vašeg partnera. Gledajte kako da smirite kompletnu situaciju, kako bi sprečili duže razdvajanje, pa čak i definitivni rastanak. Kako mesec odmiče, tako će se i vaši odnosi poboljšati. Da bi pred kraj meseca vratili harmoniju u vaše odnose. Najveće šanse ulaska u dugu i sretnu vezu, imate sa partnerom, koga upoznajete na fakultetu, putovanju ili sa osobom koja živi u insotranstvu. Druga polovina decembra, omogućava veze preko nekoga. To je vaš rođak, komšija, prijatelj... Naravno, odlazak na put i te kako obećava. Susret sa dragom osobom iz prošlosti, brzo bi vam vratio lepa sećanja. Data vam je svaka mogućnost pomirenja, ako ste za to zainteresovani. Stare veze kao da nisu dovršene. Ovo će za vas biti buran mesec, pun neočekivanih i lepih preokreta.

Zdravlje

Mogući su svi vidovi alergijskih reakcija. Ukoliko izbegnete ovakve pojave, odlično ćete se osećati. Prati vas optimizam.

Strelac

Posao

Obnavljanjem odnosa sa osobom koja vam je nekada bila izuzetno bliska i pouzdana, omogućava vam bitna ostvarenja. Tu bi mogli doći do informacije koja bi vas pokrenula ili dobijate neočekivano dobru poslovnu ponudu. Decembar vam je izuzetno povoljan za novac, ali i poklone, finansijsku podršku od dragih osoba, partnera... Ukoliko vam neki priliv novca kasni, sve se rešava od druge polovine meseca.

Ljubav

Početak decembra vam omogućava konačan ulazak u ljubavnu vezu, sa osobom sa kojom radite ili na bilo koji način poslovno sarađujete. Tajne veze, naročito ako je neko od vas dvoje zauzet, su u pravom procvatu. Daje vam se mogućnost zajedničkog putovanja, koje će vašu ljubav neverovatno osvežiti. Decembar ćete pamtiti po vezama koje kreću preko prijatelja, ali i neko dugo prijateljstvo bi moglo prerasti u ljubav. Bolji sklad ćete imati sa trenutnim partnerom, ali i kroz veze koje kreću. Na lakši način uspevate da se uklopite, dogovorite i organizujete sa partnerom. Samo bi ljubomora mogla poljuljati vaše odnose. Drugi deo meseca donosi susret sa bivšim partnerom. Sve se dešava na nekom lepom mestu ili proslavi prijatelja. Do pomirenja neće doći pri prvom susretu. Obnovom kontakta, dajete priliku da se ponovo spojite. Samo budite strpljivi i doći ćete do svoje sreće.

Zdravlje

Prati vas vitalnost i dobro raspoloženje. Ne preterujte u hrani ili piću.

Jarac

Posao

Sve zavisi od vas samih. Većinu pripadnika ovog sazvežđa, pokreće velika želja za dokazivanjem i uspehom. I sami osećate da se menjaju odnosi u poslovnom okruženju, a vi ste tu negde bitni. Da li kroz svoje znanje ili izdržljivost. Ušli ste u jedan duži period, koji će delovati i naredna dva meseca, kada bi trebali da ostvarite svoj poslovni san. Opet vam se daje mogućnost prelaska na bolje radno mesto ili mesto na kome ste radili i bili zadovoljni.

Ljubav

Venera će još dugo boraviti u vašem sazvežđu. Njen uticaj u vama budi pojačanu želju za ostvarenjem u ljubavi, ukoliko ste usamljeni. Niste zainteresovani za prolazne avanture. Želite odgovornog i stabilnog partnera. To ćete lakše ostvariti sa osobama iz Zemljanog znaka: Bik, Deivica ili Jarac. Ukoliko vam do sada nije pošlo za rukom da uđete u vezu sa uniformisanom osobom ili sportistom, trenutno su povoljne okolnosti koje će vam to omogućiti. Ako i sada propustite povoljnu priliku, pred kraj meseca bi na nečijem slavlju mogli ostvariti svoj san. I dalje su u igri mlađi i stariji partner. Na vama je da se opredelite. Samo ne zaboravite, partner je ljubomoran. Veze koje se pokreću ovog meseca, obećavaju veći sklad i razumevanje sa partnerom. Moguća su sva pomirenja, susreti i kontakti sa bivšim partnerima. Ne prikrivajte svoje emocije, naročito ako vam je partner to zamerao u prethodnom periodu.

Zdravlje

Imate potrebu da se okrenete zdravijem načinu života.

Vodolija

Posao

Ovo je mesec poslovnih ostvarenja. Uz podršku starog prijatelja, saradnika ili vama bliske starije osobe koja je na položaju, uspeh će biti veći i stabilniji. Osobe koje vam bilo šta olako obećavaju, nisu u mogućnosti da to uspešno sprovedu do kraja. Od ovakve osobe bi mogli očekivati samo privremeno rešenje. Jupiter vam daje drugu šansu, koju bi trebali maksimalno da iskoristite, pokrenete dešavanja.

Ljubav

Poslovni kontakt koji je već pokrenuo simpatije, tokom decembra učvršćuje vaš odnos i sigurnim stazama vodi u ljubavnu priču. Decembar uglavnom donosi ljubavna ostvarenja koja se pokreću preko prijatelja. Većina vas će baš u ovom periodu doći do ostvarenja ljubavnog sna. Sami ste otvoreniji za izlaske i sve druge vidove razonode i zabave. Prati vas optimizam i lakše uspostavljate kontakt, ali sa vedrim, veselim i komunikativnim osobama. Prijatno iznenađenje doživljavate sa osobom iz inostranstva, naročito ako je do poznanstva došlo preko društvenih veza. Omogućen vam je susret. Sredinom decemba bi moglo doći do pokretanja veze na putovanju, sa uticajnom, dominantnom osobom, koja je zauzeta. Splet okolnosti vas vodi ka susretu sa bivšim partnerom. Ukoliko budete rezervisani, ne nadajte se pomirenju. Svaka takatika otpada, budite ono što jeste i bićete zadovoljni.

Zdravlje

Početkom decembra, mogla bi vas mučiti nesanica. Već ostatak meseca donosi dobro raspoloženje i pozitivnu energiju.

Ribe

Posao

U svim poslovnim dešavanjima, gde ste otvoreniji i iskreni, bićete i uspešniji. Decembar vam donosi mnoge odgovore i potvrde. Sami imate potrebu da dođete u prvi plan, da učestvujete u bitnim poslovnim dešavanjima. Ovog meseca je izuzetno važno da učestvujete, baš u svemu i dokažete svoje prave kvalitete. Posmatrajući šta se dešava, ništa nećete pokrenuti na bolje. Nepravda koju ste doživeli, biće ispravljena.

Ljubav

Raskid do koga je došlo krajem novembra, dovodi vas u očajno stanje, početkom decembra. Nije sve tako strašno kako vam trenutno izgleda. Uskoro, već za koji dan, sve će se promeniti na bolje. Data vam je druga šansa, koju ne bi trebali da propustite. Tu su i veze koje su prekinute pre par meseci. Već posle 10-og decembra, nešto se pokreće. Najlepša ostvarenja, tokom ovog meseca možete doživeti sa Vodenim znacima: Rak, Škorpija i Ribe. Tu je i jedan strpljivi Jarac. Radi se o osobi koju poznajete odavno ili je to neko ko je stariji od vas. Sa ovim partnerom bi mogli ostvariti velike snove, vezu koja ima budućnost. Strelac bi vam delovao hvalisavo, kao neko ko sebe stavlja u prvi plan u svim situacijama. Ovo je vaš prvi utisak. Kako vreme odmiče, baš ova osoba bi mogla biti vrlo interesantna za vas. Bitnija dešavanja, očekujte krajem meseca. Prevazilaze se nesporazumi u braku.

Zdravlje

Radite na kondiciji. Bolje ćete se osećati, a sve ono što vas očekuje iznećete do kraja.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: