Mesečni horoskop za avgust 2013.

Pogledajte šta vam zvezde govore za tekući mesec.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.07.2013.

15:30

Default images

OVAN (21. mart – 20. april)

Posao

Ovan želi da promeni sve što se da promeniti. Ulaskom Saturna u znak Škorpije imate mogućnost da postanete vođa i da započnete nov posao o kome dugo razmišljate. Jarac i muška Devica mogu da budu vrlo zainteresovani za saradnju i ortakluk sa vama. Oni, kao i većina, očekuju da vi budete ta osoba koja sve organizuje i daje predloge. Tako i treba da bude jer samo vaša snaga i ideja mogu da vam pomognu oko stvaranja krajnjeg cilja. Ako se bavite nekretninama, budite opezni sa papirima, advokatima i saradnicima. Nezaposleni će dobiti pomoć jednog Raka. Lav, Strelac ili Ribe daju podršku dok Strelac ulaže novac.

Ljubav:

Sam početak meseca može biti težak u komunikaciji sa partnerom. Posao je centralna tačka vašeg interesovanja dok je ljubavni život u zastoju. Slobodni imaju šansu da pomešaju posao i ljubav, pa partner sa posla zapravo postaje partner u kući. Veza sa Devicom, Vodolijom ili Blizancima donosi blagostanje. Moguće je da ćete otići na kraći poslovni put gde će se emocije rasplamsati.

Zdravlje

Problem sa bubrezima ili sa pritiskom.

BIK (21. april – 20. maj)

Posao

Dobijate veliku snagu preko planeta. Sunce će вам sigurno dati odlične rezultate i finansijsku snagu. Leto ćе za vas biti inspirativno. Sada, sve što ste radili i žurili da završite, završićete. Oslonite se na nove saradnike. Ovo je novo poglavlje za vaš poslovni svet, ali i život. Započinjete veliku međunarodnu saradnju i bićete lider među velikima. Potrebna vam je sreća, ali i podrška porodice kao i pomoć zvezda koja vam neće manjkati. Saradnja sa Vagom, Bikom, Jarcem, Ovnom ili Vodolijom će vam dati pozicije na nebu poslovanja koje se samo sanjati mogu.

Ljubav

Bikovima se otvara polje ljubavi na jedan vrlo ozbiljan i stabilan način. Svi koji su bili dugo usamljeni mogu da računaju na poklon sa neba. Osoba koju budu upoznali u narednom periodu može postati njihova velika ljubav. Ako ste u vezi, a niste u braku, eto idealnog perioda da počnete bračni život. Oni koji su u braku moraju da razmišljaju o proširenju porodice ili da bar puste partnera da i on da svoj glas.

Zdravlje

Venska cirkulacija će biti oslabljena. Preterujete sa ishranom.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Posao

Vaš svet se menja ovog leta pa samim tim, ovog meseca sve kreće novim putem. Dobar aspekat sa Vagom, Vodolijom ili Blizancima daće vam priliku da preokrenete sve u svoju korist. Novac vam je možda bio teže dostupan, ali sada možete da očekujete pozitivan preokret. Jupiter koji je u vašem znaku kreće retrogradno i eto prilike da se vratite na staro i da pokrenete posao koji ste ranije započeli i da povratite novac koji očekujete. Jedan kolega Blizanac vas obaveštava o dobrim i interesantnim poslovima, dok će vam Vaga pomoći oko dizajna ili same komunikacije sa saradnicima. Sa Vodolijom regulišite finansije.

Ljubav

Veza sa Lavom može da vam donese lepe trenutke. Jedna Devica je zainteresovana za ljubav sa vama, ali bićete rezervisani. Pokušajte da pronađete srednju tačku kako bi sebi olakšali nervni sistem i kako bi otkrili ko vas zapravo interesuje. Žene Blizanci imaju pomirenje sa bivšim partnerom, dok muški misle na staru ljubav. Moguće su kraće tajne veze. Flert će vam biti omiljena zabava. Blizanci u braku ili dugoj vezi imaju partnera koji im trenutno ne pokazuje dovoljno ljubavi.

Zdravlje

Osetljivost nervnog sistema. Čest osećaj uspavanosti. Vežbajte više.

RAK (21. jun -22. jul)

Posao

Biti prvi u poslu i održati najbolji rejtig je jako teško, ali ne i za jednog ozbiljnog Raka koji kad radi za druge kao za sebe. Velika ambicija tokom ovog meseca vas gura da idete dalje i više i samim tim zaradite više. Novac vam stiže iz inostranstva, a svi će želeti da sarađuju sa vama, posebno vatreni i vodeni znaci. Strelac vam je za sada najjači štih, pa se potrudite da saradnja sa njim bude na duže staze. Imate ponovo problem sa Jarcem i vreme je da to izbalansirate. Novac stiže posle 11. u mesecu.

Ljubav

Ne treba da odustanete od osobe koja vam se dopada. Iako ste ponekad povučeni, vrlo ste strastveni i to izbija iz vas. Potrebno je da verujete više svojim osećanjima nego da pitate partnera šta on misli. Oni koji su zauzeti, imaće izvesnih problema u razumevanju sa partnerom, jer posao kojim se bave oduzima im mnogo slobodnog vremena. Pokušajte da nađete mir pored jedne Škorpije ili Ribe, ali kako stvari stoje biće i tu neki vatreni znak. Nedostatak vremena donosi nedostatak ljubavi.To nije povoljno za ovaj suptilan astrološki znak. Uzmite dah i posvetite se sebi.

Zdravlje

Čuvajte se telesnih povreda. Budite oprezni u saobraćaju.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Posao

Ne bi bilo loše za one koji su rođeni u drugoj i trećoj dekadi da razmisle o promeni posla ili da započnu neki privatan posao u okviru porodice ili sa nekim iz familije. Ovde je važno napomenuti da ne treba trošiti novac uzaludno i preterano jer ovaj mesec je period velikih ulaganja. Kretanje, udruživanje i komunikacija su najvažnije za jednog Lava, a posebno ako su tu i saradnici iz vazdušnog elementa (Vodolija ili Vaga). Ako su oni povezani sa zemljama koje su bliske nama, onda će doneti zanimljive kontakte koji će biti konstruktivni i finansijski isplativi.

Ljubav

Zanimljiv ljubavi period. Ovog meseca Lav puni baterije za zimu. To znači da se sprema da napadne jednu hrizmatičnu Škorpiju ili da bude sa ekscentričnom Vodolijom koja ga izluđuje svojim nesvakidašnjim stavovima. Lav u braku ili vezi mora da se bolje sporazume sa bračnim partnerom jer može da dođe do iznenađenja, a to iznenađenja ni malo nije prijatno. Čest osećaj da ste pred razvodom može da vam pokvari opšte raspoloženje iako to nije realan stav. Osoba u znaku Blizanci može da vam popravi raspoloženje.

Zdravlje

Nedostatak novca vas čini veoma nervoznim.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Posao

Dosta težak period za vas i jedva čekate da uđete u naredni mesec koji obećava. Teško se podižete, ali trajete i radite. Potrebna vam je pomoć. U drugoj polovini meseca možete očekivati da ćete biti u boljoj finansijskoj situaciji, a da će vam prijatelj rođen u znaku Bika pomoći oko novog posla ili vas preporučiti za novo radno mesto. Vi svakako očekujete prekid saradnje tamo gde radite, a to će se desiti sredinom ili pred sam kraj meseca. Verovatno ćete u novoj firmi biti predloženi za više pozicije.

Ljubav

Potrebno vam je da se na nekog oslonite. Niste preterano opterećeni ljubavnim životom, ali imate jednog Strelca ili Vodoliju koji bi rado delili nežnosti sa vama. Strelac je neko ko bi vas dobro izveo i proveo u noćni život, a Vodolija bi verovatno sebe impresivno predstavila. Ona je neko ko budi strast, a vama ostaje da čekate da se javi. Device u braku mogu da imaju bolji odnos, zapravo razumevanje.

Zdravlje

Vi volite slatkiše, ali budite oprezni tokom ovog perioda.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Posao

Imate i želju i ambiciju da radite, ali nemate fizičku snagu. Morate da stanete, jer kad radite, vi sebe preterano isforsirate. Jedan Lav je uz vas i on će sigurno da vam pruži podršku i finansijsku stabilnost. Možete imati poslovni predlog koji stiže van Evrope. Afrika ili Australija su destinacije koje vas trenutno privlače. Pomoć ili saradnja sa Jarcem i Rakom će biti dobrodošla jer ostvarujete veliki dobitak. Sa Škorpijom ili Ribama možete imati konflikt ili manji nesporazum, a Ovan i Lav su najbolji saradnici.Treća nedelja meseca je veoma pozitivna za finansije.

Ljubav

Oni koji su u vezi ili braku moraju da popričaju kako bi očuvali svoj status. Partner vas ne razume, ali voli vaš šarm i smisao za humor. Slobodne Vage mogu imati osećaj dominacije, posebno nad partnerom. Dobar susret sa jednim Ovnom može vam promeniti raspoloženje i mišljenje o životu i ljubavi, dok Škorpija i dalje vreba kako bi vas spustila na zemlju i osvojila. Ako ste žena, onda muška dupla Škorpija želi strast sa vama, a ako ste muškarac, onda vam sledi romansa sa jednom Devicom ili Bikom.

Zdravlje

Više odmora i opuštene lagane šetnje će vam izuzetno prijati.

ŠKORPION (23. oktobar – 22. novembar)

Posao

Prolazite kroz veoma težak period. Mnogo novina na poslu će vam teško pasti.Iako je poznato vaš znak ne posustaje tako lako, ovog meseca ćete biti u situaciji da napustite sve i odustanete od posla.Tražićete jasnu definiciju posla i nekoga ko će vam pomoći da se pokrenete i da preuzme odgovornost na sebe. Sve ćete menjati iz korena i to će vam oduzeti mnogo energije. Pored osobe u znaku Jarac, bićete i pored Bika, Blizanaca ili Ovan veoma nadahnuti da radite i menjate život. Ovaj mesec je samo početak velikih promena.

Ljubav

Kako ste u karmičkom periodu ili u prelaznom periodu, odlučujućem u životu, tako ćete biti u prilici da sredite svoj status i da se pokrenete na nov život. Ukoliko ste sami, onda očekujte novo poznanstvo tokom ovog perioda. Jarac će vam biti privlačan za partnera. Vaga i Vodolija će vam biti izazov, a vodeni znaci, posebno Ribe, mogu biti savršeni za ljubav i brak. Zauzeti moraju da prođu kroz fazu privikavanja na nove ideje, namere i osobine partnera. Mnoge žene Škorpije imaju pojačanu plodnost i šansu za proširenje porodice.

Zdravlje

Imate energije. Potrebno je da se više krećete i trošite je jer se tako punite pozitivnim uticajima.

STRELAC (23. novembar – 21. decembar)

Posao

Početak meseca će biti vrlo energičan. Biće vam potrebno mnogo fizičke snage i izdržljivosti. Entuzijazma vam neće manjkati. Imaćete želju da pokrenete posao i saradnike koji vole vaše društvo i rad sa vama. Inostrana kompanija biće zainteresovana za vas. Morate da spremite gotov projekat koji je za novo doba napredan i više od očekivanog. Jedan Ovan može vam biti dobar saradnik. Blizanci pružaju zajednički rad, dok su Škorpion i Jarac mogu biti zaduženi za novac. Nezaposleni mogu očekivati rešavanje statusa.

Ljubav

Više nego ikad vam je potrebno da imate sigurnu luku. Tražite partnera koji će biti pored vas i pružiti vam svu sigurnost ovog sveta. Ipak, mnogi karmički dugovi moraju da se srede i razduže. Bićete u prilici da već na početku meseca postavite jasne ciljeve drugoj strani. Možda neko od vas pokuša da se vrati u staru vezu. To je izjednačenje emocija. Oni koji su u vezi ili braku mogu očekivati mirniji mesec, više druženja, izlazaka i posetu prijatelja.

Zdravlje

Potrebno je da sredite psihološku stabilnost.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Posao

Ovo je moćan period za sve Jarčeve. Sada je pravo vreme da vaskrsnete i postanete ono što zaista jeste, a to je vođa u svom poslu. Mnogi će biti u prilici da započnu svoj biznis. Drugi će biti unapređeni ili promeniti kompaniju u kojoj rade. Novac će vam biti sve bliži i lakši za zaradu. Nezaposleni imaju priliku da se konačno stabilizuju, a pomoć im stiže preko familijarnih veza ili dugogodišnjih prijatelja.

Ljubav

Romansa i ljubav vas privlače, ali pre svega vas zanima status. Vaš budući partner, ukoliko ste sami, mora da bude na dobrim pozicijama i od autoriteta. To je osoba koja ima novac i moć, ali će se potruditi da bude i sentimentalna u trenucima slobodnog vremena. Imaćete dobar odnos sa vatrenim znakovima, a sentiment potražite kroz vodene znakove kao što su Rak, Škorpija ili Ribe. Jarčevi u braku imaju obavezu oko partnera koji će biti u prilici da postane uticajna ličnost.

Zdravlje

Promenite način ishrane i tako ćete pojačati imunitet.

VODOLIJA (20. januar – 19. februar)

Posao

Vas kao i uvek očekuju promene. Ovo je promena koja menja sve iz korena. Osećaj snage, moći i dobitka vam daje postizanje vrhunca u poslu i svaki potez koji budete pravili biće na svom mestu. Postoji jedno pravilo za Vodoliju, a to je da nikada nema kraja ni početka. Uvek ste u novom, a imate kraj jednog zadatka i sve tako u krug. Treba da sarađujete sa vodenim znakovima, posebno sa Škorpionima i Rakovima. Devica vam je najbolja sekretarica i poslušajte njene sugestije.Novac vam stiže iz inostranstva, a vaše ambicije su prekookeanske.

Ljubav

Emotivno, imate mogućnost da se vežete za osobu koja je blizu vas, ali je zauzeta. Imaćete osećaj da vas takav status razara, a opet, idete nesvesno ka tome. Moguća je ljubav sa Vagom ili Blizancima, mada ni vodeni znakovi vam nisu ne zanimljivi. Jedna Škorpija vam dira srce. Vodolije u braku ili vezi imaju težak period zajednice jer su se zagledali u nekog drugog. Teško vam je da se organizujete pa će ta ljubav ostati samo platonska

Zdravlje

Imate dobar period za sport. Vaše telo može dosta toga da izdrži.

RIBE (20. februar – 20. mart)

Posao

Naporan rad i veliki preokret vas čeka. Možete biti u prilici da sarađujete sa nekom germanskom ili romanskom državom (Francuska ili Nemačka). One su najbolje kao saradnici i mesto gde može da se zaradi. Osoba iz znaka Ovan vam je bitna. Ona je vaš najbolji saradnik i istomišljenik kada se pravi finansijska strategija. Devica i Jarac su sledeći koji vam daju snagu i ideje. Druga polovina meseca je dobra za novac. Ukoliko imate nove ideje, ostavite ih za naredni period.

Ljubav

Dugo razmišljate o jednoj osobi iz sazvežđa Lav. Lav je vrlo seksipilan i izazovan znak, ali ono što je važno je da ne smete da uvek upadate u mrežu osoba koji su energetski jači od vas i na kraju ostanete sami. Vi ste romantična duša i bolje je da uđete u vezu sa nekim vodenim znakom. Ribe u braku ili vezi imaju period razdvojenosti od partnera zbog posla i prevelike tenzije saradnika. Bolji dani slede od druge nedelje u mesecu.

Zdravlje

Morate da pazite na pritisak. Promene vremena su otežanje za vaš respiratorni sistem.

Servis obezbedio: AstroUsluge.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: