Mesečni horoskop za april 2015. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2015.

00:00

Default images

Ovan

Ljubav: April nije jednostavan za ovaj vatreni znak kada je ljubav u pitanju. Ipak je mnogo jednostavniji mesec od prethhodnog. Imate šanse da održite partnerstvo.Takođe i da stičete novo, ali budite obazrivi kako se postavljate u odnosu na partnera. Jupiter iz Lava podstiče vašu potrebu za erotskim i emotivnim kontaktima i dalje. Sa druge strane vaš vladar Mars će prelaskom u znak Bika tražiti stabilniju varijantu ljubavnih priča. Realnost i praktičnost će preovladati u odnosu na zanos koji osećate. U svakom slučaju osetićete delom ravnotežu u sebi i definitivno ćete znati šta želite u partnerskim odnosima. Od 11.aprila Venera će ući u lepršavi znak Blizanca pa će Ovnovi osetiti mladalačke leptiriće u stomaku. Odnosi i komunikacija posatju življi.

Posao: Ovo je mesec koji je bolje postavljen u polju posla. U prethodnom ste neke stvari radili iza kulisa, a ovde imamo stabilniju varijantu. Vaš vladar se našao u kući novca gde će formirati produktivan trigon sa Plutonom iz znaka Jarca koji se nalazi u polju statusa i karijere pa će posao i prilivi novca biti konkretniji. Sve što uradite doneće plodove u budućim danima. Onog trenutka kada vladar vašeg polja rada Merkur budu ušao u znak Ovna bićete efikasniji, ali ćete ujedno doživeti pohvale za sav napor koji ste imali tokom prethodnog perioda. U tome će vam pomoći i Saturn koji će vas podržavati i dati vam nagradu koja nije vredna samo u ovom mesecu. Mnogi Ovnovi će moći da prošire svoj posao i da stabilizuju karijeru.

Zdravlje: Ovog meseca ste pod manjim pritiskom. Dobar period za lekarske konsultacije je u prvom delu aprila. Preporučuju se duge šetnje za opuštanje.

Bik

Ljubav: Kako se planeta želja, akcije, strasti tokom aprila nalazi u vašem znaku imaćete aktivan ljubavni život. Mnogi Bikovi će podleći strasti koja će ih obuzeti prema postojećem ili novom partneru. Imaćete više iicijative za osvajanja nečijeg srca bez obzira da li ste se tek upoznali ili ste već dugo u vezi ili braku. Venera na početku meseca će vam pomoći u zavođenju i šarmu koji je toliko očigledan kod vas sada. Bračni ne bi trebalo da zaborave da tokom ovog meseca grade temelj svoje veze.

Posao: Mars će vam dati poriv za konkretnom akcijom na profesionalnom planu. Biće vam dobar saradnik i trener koji će vas bodriti da uspete u svojim planovima i prijektima tokom ovog meseca. Nećete se plašiti konkurencije. Bićete prodorni i jaka ambicija će vas gurati napred. U ovom mesecu možete da korigujete svoje želje, a da pritom ne pogrešite u izboru. U bilo kom pravcu da krenete na profesionalnom planu biće dobro. Nezaposleni imaju više šanse nego inače da nađu stabilan posao. U prvih desetak dana isticaće se timski rad. I sa finansijama je je stabilno. Prihodi su redovani, a imate šanse da nešto novca ostavite „sa strane“.

Zdravlje: Tokom aprila ste puni energije, ali ne zaboravite da možete svoje telo da iscrpite. Neko će to uraditi prevelikim abgažovanjem, dok drugi Bikovi će se prepustiti životnim zadovoljstvima. Prvih dvadeset dana ovog meseca stoji upozorenje na ovom polju za vas. Mnogi Bikovi će se baviti negom tela i krenuti intezivnije da posećuju kozmetičare, masere.

Blizanci

Ljubav: Prvih desetak dana Blizanci će sa svojim partnerom raditi dosta na smislu veze. Mnogi od vas će se baviti dugoročnim ciljevima kao što je stabilizacija kuće, možda kupovina stana, renoviranje postojećeg. Parovi će biti društveno aktivni tokom ovog perioda. Od 11. aprila planeta ljubavi kreće put vašeg znaka i tada vam donosi lepršavost i dinamizam koji će prijati vašem srcu posle nekih teških momenata koji ste imali tokom prethodnog perioda. Želja za romansom, zabavom će postati aktuelna. Neodoljivi i zavodljivi ćete biti tokom druge i treće dekade meseca. Mnogi od vas će krenuti u novu sentimentalnu vezu tokom tog perioda.

Posao: U prvoj polovini aprila imamo značajnu podršku Sunca i Merkura ( vašeg vladara ) koji će vam dati podršku i sreću na ovom planu. Mnogi od vas će se tokom tog perioda zaposliti, a neki će podići svoj poslovni status na viši nivo. Novine i promene su aktuelne.Ni drugi deo meseca nije loš na polju posla, ali će većini Blizanca misao sa poslovnih projekata skrenuti sentimentalan plan gde će se više fokusirati.

Zdravlje: Mars kao vladar vaše kuće bolesti će se naći u vašem 12. polju tokom ovog meseca pa možete imati iznenadne zdravstvene probleme. Ne smete olako shvatiti svaki alarm tela. Moguće upale, akutne bolesti, infekcije.Od 21.aprila do kraja tekućeg meseca pozornost treba da bude udvostručena.

Rak

Ljubav: Nemojte da pomislite da činite pravi izbor tokom ovog meseca. Vladar vašeg polja partnerstva i braka Saturn se vraća unazad donoseći prepreke na ovom planu, ali i poziciju da dobro razmislite šta vam je činiti. Radite ono što morate, a ne šta volite govori vam položaj Saturna. Neki od vas će se ipak upuštati u emotivne afere. Moguće je da nećete odoleti kolegi, a ni on/ona vama. U prvih desetak dana imaćete podršku Venere planete ljubavi i zadovoljstva, dok do kraja meseca je sve podložno velikom riziku. Ipak, izbor je na vama.

Posao: Ovo je dobar i temeljan mesec za profesionalni život. Imate podršku planeta za planove koje imate kao i za trenutne projekte na kojima radite. Možda ćete se osećati sputano. Možda je posao naporan i iziskuje veliku pažnju. Možda se osećate napeti zbog šefa. Sve te opcije stoje pojedinačno ili skupa, ali vam je sav taj trud isplativ. Imate podršku Sunca koji će većim delom mesecaa biti smešten u polju statusa i karijere što će vam doneti nagrade, podršku, sjaj. Ambicija vam se vraća kroz Marsa koji smešten u polju planova i lepo gleda na vas dajući vam potrebu da svoje projekte izgurate na vrh.

Zdravlje: Ovaj mesec nije loše postavljen u zdravstvenom polju, ali nije naodmet opreznost zbog same činjenice da će Saturn do kraja 2017. ipak biti prisutan u vašoj kući bolesti. U ovom mesecu obratite pažnju na jajnike, bešiku, kožu, krvnu sliku.

Lav

Ljubav: Moram podsetiti drage Lavove da je prva polovina godine dobro postavljena za vaš ljubavni život i da tu činjenicu ne zaborave i da ne shvate olako šanse koje im se pružaju u ovom sektoru. To potvrđuje pozicija Saturna vladara vašeg polja partnerstva i braka koji se nalazi u kući emocija, strasti, a Jupiter vladar tog polja je u vašem znaku. U prvoj polovini aprila pomenuta pozicija biće ojačana trigonom od strane Sunca koji se formira sa Jupiterom i Saturnom. Emotivna ispunjenja su na redu. Društveni statusi, obrazovanje, kulturni i duhovni projekti biće aktuelni tokom ovog perioda.Venera će iz znaka Blizanca ( od 11.aprila ) dati podršku ovoj „vatrenoj“ priči. Većina vas će se stabilizovati u ovom trenutku, a neke će život upravo odvesti tamo gde treba, a to će saznati u dogledno vreme.

Posao: Kuća karijere i statusa ima podršku Marsa koji se našao u ovom sektoru. Ići ćete ka svojim ciljevima jako, direktno želeći da stabilizujete sve što već neko vreme planirate. Od 11.aprila Venera prelaskom u znak Blizanca vam u tome pomaže. Ona će vam ujedno pomoći na popularnosti, podršci od strane bitnih ljudi. Preduzmite akcije kroz dobro osmišljene ciljeve. Ne zaboravite da Mars traži pravo usmerenu energiju inače dolazi do sukoba i kritičnih momenata.

Zdravlje: Sa Jupiterom u vašem znaku ne može biti loše. Ipak, Jupiter može da kaže „lako ću“ tako da je to ona „kvaka“ koja može da vas zavara kada je nivo energije u pitanju. Zdravlje je generalno dobro tokom celog meseca, ali opreznost je potrebna.

Devica

Ljubav: U prvoj polovini aprila bićete malo više zbunjeni nekim odnosima. Neizvesnost na ovom planu takođe je prisutna. Nerauzmevanje u vezi, pokušaji da se prevedu partnerove reči, kao da govorite stranim jezikom većinu vremena tokom navedenog perioda. Planeta strasti i čulnosti će u suštini lepo gledati na vaš znak svojom postavkom u znaku Bika, ali to može bez podrške, da bude energija jake tenzije. Drugi deo meseca ima mnogo lakšu energiju na ovom planu. Nekako kao da će se pritisak skloniti iz vaših misli i srca. Opuštenija varijanta sa partnerom može učiniti dobar temelj za budućnost.

Posao: Sve sada ima smisla. Stoji napredovanje i dinamičan rad. Tebi će sve to prijati. Finansije su dobro postavljene u prvoj polovini meseca, ali se savetuje oprez kada su rashodi u pitanju. Pomračenje Meseca 4. aprila će od vas tražiti neku vrstu preokreta na poslovnom i finansijkom planu. Pazite ipak da ne preterate ako tražite bolji status od šefa ili pak povećanje plate koliko god zaslužili. U drugoj polovini meseca putovanja, pokreti, popularnost, podrška nadređenih.

Zdravlje: Trudite se da živite bez nervoze i stresa. Prva polovina meseca je kritična. Ako ne budete oprezni stare boljke mogu se naglo pojaviti.

Vaga

Ljubav: Pomračenje 4.aprila se dešava preko ose vašeg znaka i samim tim donosi bitne životne odluke na planu ljubavi, dece. U kom pravcu se krećete pokazaće ipak postavka vaše natalne karte. Do 21.aprila Sunce će biti prisutno u sektoru partnerstva i braka i samim tim vam donosi dobre prilike da sredite odnose sa svojim partnerom. Puno vremena ćete provoditi zajedno. Osećanja i misli su vam ista tokom ovog perioda. Veći deo aprila Merkur će prolaziti takođe ovaj sektor pa razgovori mogu da dobiju smisao. Neki od vas će se i venčati tokom ovog perioda. Od 11.aprila Venera će vam doneti emotivni stimulans, posebno ako ste usamljeni i već neko vreme tražite pravog partnera. Bićete misteriozni, interesantni, na istoj filozofskoj frekvenciji sa potencijalnim partnerom. Neki od vas mogu otputovati zbog susreta sa jednom interesantnom osobom.

Posao: Timski rad i saradnja je bitna tokom ovog perioda. Mnogi od vas će pokrenuti učešće u neke grupe ili organizacije koje su im jako interesantne. Znaćete šta želite i nećete da odstupite od svoje svrhe. Poslovna putovanja su namenjena u drugoj polovini aprila. Mars sa svojom postavkom u vašoj 8.kući doneće podršu za uzimanjem kredita, zajma. Doneće vam potrebu da investirate, radite na krupnijim poslovnim projektima. Pazite se ipak stresa na ovom planu jer neke situacije ne zavise direktno od vas.

Zdravlje: Pod stresom ćete biti gotovo čitav meseca, a telo će vam tražiti odmor. Zdravlje generalno dobro.

Škorpija

Ljubav: Strast i erotika tokom prvih deset dana jer vas podržava Venera prolazeći polje ljubavi. Inače, polje partnerstva i braka je jako važan sektor za Škorpije tokom ovog meseca, a to pokazuje boravak Marsa u tom polju. Dinamika, strast, akcija sve je deo vaše ljubavne priče sada. Sa Marsom nema sredine, tako da ćete od partnera tražiti velike odluke. Pazite se samo perioda nakon 15.aprila do 21. aprila kada će biti trenutaka kada vam komunikacija nije jača strana ( Merkur u Ovnu, Sunce u Ovnu ) i gde ćete odmah i sada tražiti odgovore od voljene osobe. Taj isti period je dobar za one Škorpije koje žele da ostanu u drugom stanju. Nakon ulaska Sunca u sektoru partnerstva ( od 21.aprila ) imate obećavajuće događaje sa svojom drugom polovinom.

Posao: Na polju posla je živo, ali vam neke stvari nisu bitne kao tokom prethodnog meseca. Jupiter je smešten u kući podrške, statusa i karijere i svojim kretanjem napred ( od 8.aprila ) pokrenuće se neke velike priče. Imaćete srećne okolnosti i dobru podršku, tako da ovaj mesec može da se ubraja u uspešne periode na ovom planu. Podršku ćete imati i od Venere koja se smešta u 8.polju nakon 11.aprila i time vam donosi dobru finansijsku podršku. April je takođe mesec sukoba i rivalstva, pa i svađa na ovom planu.

Zdravlje: April je dobar za lekarske kontrole. Većina vas će biti preokupirana svojim zdravljem, što nije bez razloga. Ovo nije krizni period, ali je takođe dobar period da dođete do prave zdravstvene dijagnoze problema koji već izvesno vreme imate.

Strelac

Ljubav: Vladar vašeg polja partnerstva u prvoj polovini meseca biće smešten u polju strasti, ljubavi pa će na ovim poljima biti živo. Imaćete potrebu da rešite probleme sa partnerom. Neki Strelci biće usmereni na decu ( 5.polje je ujedno i polje dece ). U suštini je prva polovina aprila obeležena nervozom. Kako se Venera bude smestila u vaše 7.polje ( brak, partnerstvo ) druga polovina meseca dobija drugačiju energiju na ovom planu. Raumevanje i sklad sa voljenom osobom je prisutan. Sve ja lako rešivo. Bićete usmereni jedno ka drugom. Ugođaj i zadovoljstvo na prvom mestu. U isto vreme dobar odnos Venere i Merkura može doneti još jednu trudnoću. Taj odnos daje da se razgovorom dolazi do sreće, dok za neke Strelce će preseljenje ili pak početak zajedničkog života biti najveća sreća koja im se dešava.

Posao: Na ovom planu bićete preopterećni. Mnogi od vas će se osećati umornim. Dinamika i akcija ne pogoduje vašoj potrebi da odete u nekom drugom pravcu. Pojedini će poželeti da napuste posao, što nije ni malo dobro u ovom momentu. Čuvajte se sukoba sa kolegama i saradnicima. Pokušajte da spustite loptu. Neko ima veću podršku nego što mislite. Finansije su dobro postavljene. Pluton iz sektora novca gradi trigon sa Marsom u polju posla i time vam obezbeđuje dobar priliv finansija, tako da nije uludo utrošeno vreme i energija.

Zdravlje: Mnoge planete tranzitiraće u vašoj kući bolesti pa se savetuje oprez na ovom planu. Nemojte preterivati ni u čemu.Polje bolesti je tako postavljeno da sve može ići naglo i burno.

Jarac

Ljubav: Planeta strasti i erotike Mars biće postavljen u kući ljubavi. To polje je ujedno i polje seksa, pa će za vas Jarčevi biti dobar period jakih romansi i erotskih kontakata. Nastupa vreme ludosti za vas. Mnogi će imati flertove koji će se samo na tome završiti. U drugom delu aprila energija se menja jer će partner tražiti neku konkretniju i stabilniju priču. Poslednjih 10 ak dana će ponovo nastupiti burno i vatreno vreme jer se Marsu pridružuje Merkur i Sunce u tom sektoru. Ljubav ovde iznenađuje bilo gde, bilo kada.

Posao: Dolaze do izražaja vaše sposobnosti. Bićete aktivni, uspećete svojom energijom i druge da „zarazite“. Očaraćete kolege, nadređene, podređene. Oni Jarčevi čiju su poslovi vezani za pedagoški rad, rad sa decom, sport mogu biti jako uspešni tokom ovog perioda. Imajte cilj i sve će doći na svoje. U polju novca ipak budite oprezni.

Zdravlje: Budite obazrivi između 11. i 25. aprila kada je polje zdravlja u pitanju. Nemirni ste i napeti. Napravite dobar raspored rada i odmora.

Vodolija

Ljubav: Da vas podsetimo da će Jupiter, planeta sreće, radosti, dobrih okolnosti biti prisutna do 12.avgusta u vašem polju partnerstva, braka i time doprineti stvaranju dobre pozadine i podrške u partnerskim odnosima. Razumevanje može da napravi sklad i za dalje. Šta se događa u ovom mesecu na tom planu? Pored Jupitera koji vas posebno pokreće u ovom periodu ( kreće direktno od 8.aprila ) imate sreće na ljubavnom planu kada Venera od 11.aprila uđe u vaše polje ljubavi, dece, erotike. Sve je na vašoj strani. Sreća, sreća, radost! Veoma obećavajuće vreme kada je ljubav u pitanju. Neke očekuju nove ljubavi, drugi će podići već postojeću vezu na viši nivo, drugi će pak obnoviti vezu. U svakom slučaju bićete u epicentru sentimentalnih dešavanja. Pojedini će birati između ljubavi i karijere.

Posao: Imate jaku podršku Saturna, Urana i Jupitera koji prijateljski gledaju na vas. Ovo je mesec reorganizacije. Neočekivani obrti i vi se nalazite na dobrom putu. Mars će želeti da napravi temelj za dalje. Biće uporan da dovede u red vaše ciljeve, karijeru, status. Mogući su sukobi sa nadređenima. Neko se ne slaže sa vašim načinom rada. Oprez sa novcem. On dolazi, ali i odlazi.

Zdravlje: Kvadrat Marsa i Jupitera uticaće na vaš nervni sistem tokom ovog perioda. Nađite prostor gde ćete ispustiti jaku unutrašnju tenziju.

Ribe

Ljubav: U prvoj dekadi meseca vaši odnosi će se bazirati na komunikaciji. Dosta misli ćete uložiti kada je vaš život generalno u pitanju. Neki od vas biće opušteni u neobaveznim konverzacijama. U prvoj polovini aprila sektori finansija i posla biće mnogo bitniji nego ljubav. Druga polovina meseca donosi sređivanje porodičnih odnosa. Pojedini će se baviti učvršćivanjem već postojećeg partnerstva, drugi će se naći u priči „ to verovatno tako mora“. U svakom slučaju mesec prilagođavanja na ovom planu.

Posao: Jupiter vam u sektoru posla daje mogućnosti da sredite to polje. Bez obzira na sve sreća je ovde bitan faktor. Dinamičan i užurban mesec za vas. Imaćete mnogo obaveze. Mnogi projekti nametaće vam ulogu lidera, a vi niste u takvom raspoloženju sada. Planovi, dogovori, kontakti sve je u tom duhu. Ribe čiji je rad vezan za komunikaciju ili komercijalne poslove imaće dosta obaveza, ali i dobrih okolnosti da srede ovaj sektor. Druga i treća nedelja aprila biće fokusirana na finansije i materijalna pitanja. Pokušaćete da rešite već postojeće probleme.

Zdravlje: Vaš vladar Jupiter imaće loš uticaj od strane Marsa pa je opreznost na ovom polju povećana. Moguće ozlede, infekcije, akutne bolesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: