Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Vodolija

Pročitajte šta čeka Vodoliju u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

16:00

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Vodolija

Pa, pred vama je, blago rečeno, burna 2018. Godina. Na vašoj osi – polje ličnosti – polje partnerstava, u prvom i u trećem kvartalu godine dogodiće se pomračenja Meseca i Sunca, a u vaše polje doma će, nakon mnogo decenija, ući tranzitni Uran. Koliko god to čudno zvučalo – promene su neophodne da biste zadržali odnose koji su vam bitni. Za one koji su slobodni, ova će godina većim delom doneti mogućnosti za avanture, tajne veze i čak paralelne odnose. Ako je za utehu, u svemu ovome ćete neizmerno uživati – 2018. je za vas lep period, u kojem ćete ljubav sagledavati na drugačiji način…

Prvi kvartal – prva pomračenja na osi vi – partner dešavaju se krajem januara I u februaru mesecu. Očigledno je da se polako priprema teren za promene o kojima smo pričali u uvodu za ovaj znak. Na sve ovo, Sunce i Venera u vašem polju tajni daju zauzetim Vodolijama prilično velike mogućnosti da uđu u priču koju će želeti da sakriju od očiju drugih. Ovo neće zaobići ni slobodne pripadnike znaka, jer i vi možete ući u odnos sa zauzetom osobom. Venera u vašem znaku, naročito tokom februara meseca doneće vam i nove emotivne prilike, ali sa aspektima koji su u ovom trenutku važeći, malo je verovatno da bi to moglo biti nešto ozbiljnije. U suštini, vi nećete biti spremni da se obavežete i posvetite.

Drugi kvartal – u ovom se kvartalu dešava više stvari – Uran ulazi u vaše polje doma, a Mars izbija u vaše prvo polje, ali kreće retrogradnim hodom. U prevodu – u emotivnim i bračnim odnosima češće nego inače izbijaju neslaganje, trzavice, nastaje neka vrsta haotičnosti, koja može biti uzrokovana i sumnjom i ljubomorom, ali i drugim ograničavajućim faktorima i okolnostima koje se javljaju u ovom periodu. Iskreno, ovo vam je dosta teško i komplikovano vreme, i jedino kroz kompromis i strpljenje možete napraviti neke pozitivne pomake i sačuvati svoje bitne relacije. Za to vreme, slobodne Vodolije čas hoće pravu ljubav, čas hoće samo uživanje. Događaji se smenjuju kao na traci, donoseći vam veliki nemir.

Treći kvartal – još jedna serija pomračenja na osi vi – emotivni partner, kao da udara pečat na sve ono što se u proteklom periodu dešavalo. Vreme je za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost – naprečac se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka. Očigledno je da za vas važi – kako se kome „zalomi“, sve u zavisnosti od pozicija planeta u vašim natalnim kartama. Što se slobodnih tiče, neki od vas se rešavaju na povratak bivšem partneru, a oni drugi – kreću u ljubavna osvajanja bez kraja i konca, naravno - bez ikakve iole ozbiljnije namere da se ozbiljnije obavežu.

Četvrti kvartal – Venera koja vlada vašim poljem doma, porodice i stabilnosti kreće retrogradnim hodom. Neki od zauzetih pripadnika ovog znaka koji su u prilično destabilizovanim vezama i brakovima, sada će moći dobrim delom da „ispeglaju“ situaciju sa partnerom i da vezu vrate u normalan kolosek. Do kraja godine nemate ni malo loš period pred sobom, pa samo mogu da vam preporučim da se potrudite oko voljene osobe, ukoliko smatrate da vaša veza to zaslužuje. Što se tiče onih koji su slobodni, sledi vam još jedan osvrt na prošlost, ali ovog puta ste i vi i druga strana spremni na svaki kompromis, pa se obnovljene veze mogu oporaviti i trajati. Oni koji žele nešto novo dobijaju pravu priliku za ljubav....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: