Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Škorpija

Pročitajte šta čeka Škorpiju u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

15:56

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Škorpija

Sa Jupiterom i Marsom, vladarom vašeg znaka, u konjukciji u vašem polju ličnosti početkom ove godine, budite sigurni – zaštitu imate, snagu, moć i energiju posedujete u enormnim količinama. Vaše je samo da li ćete je upotrebiti i na koji način. Planete vas podržavaju do maksimuma, ne samo kada je ljubav u pitanju, i ulazite u godinu u kojoj ćete sve raditi “na veliko”. Velike ljubavi, veliki preokreti, burno će biti u polju doma, još burnije u polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava. Ljubav je kod vas tokom cele godine, dogodiće vam se tačno one priče koje su vam namenjene. Uživajte, ovo je vaše vreme…

Prvi kvartal – zauzete Škorpije će u novu godinu ući u veselom raspoloženju i dobrom odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom i takva situacija će se, makar neko vreme nastaviti. Tokom februara imate pomračenje Sunca u polju doma, koje će u suštini – najaviti događaje koji kreću od proleća. Do kraja ovog kvartala sledi vam mirna situacija, taman dovoljan predah da se pripremite na iznenađenja i preokrete koji tek slede. Što se tiče slobodnih, ovo je divan period za vas. Moguće je da ste u 2018. već ušli zaljubljeni, a ako niste – to vas vrlo brzo i očekuje. Posebno su januar i februar interesantni po tom pitanju, vaše polje ljubavi je naglašeno, a vi ste spremni da joj se i prepustite.

Drugi kvartal – i onima koji su od skoro ušli u veze, ali i onima sa dužim emotivnim i bračnim “stažom” u ovom se kvartalu javljaju prvi, dosta neugodni problemi. Jupiter u vašem znaku kreće unazad, a u polje partnerstava, nakon mnogo decenija, ulazi tranzitni Uran. Takođe, u junu mesecu Mars koji vlada vašim znakom kreće retrogradnim hodom u polju doma i porodice. Iskreno rečeno, ovi aspekti mogu da označe sve i svašta – avanture i paralelne odnose koji vam mogu doneti problem sa stalnim partnerom, ljubomore i sumnje koji podrivaju stabilnost veze u kojoj ste, nesuglasice, promene, iznenađenja koja neće biti baš uvek prijatna. Držite se dobro i ne odustajte od odnosa koji su vam važni.

Treći kvartal – pomračenje Meseca u polju doma i porodice kao da dolazi da zapečati neke veze i bračne zajednice. Ako je za utehu – blizu ste završetka neugodnog perioda i krajem avgusta ili početkom septembra, moći ćete mirnije da dišete. Nekako sve dolazi na svoje mesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas – i Jupiter u vašem znaku i vaš vladar Mars kreću direktnim hodom – vreme je da se sagledaju posledice onoga što je bilo, i da vam ovo iskustvo pomogne da se takve stvari više ne dogode. Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svesni da sa njima možete imati samo avanturu.

Četvrti kvartal – Venera iz vašeg znaka kreće retrogradnim hodom – za slobodne je ovo period da se ponovo povežu sa nekim sa kim su izgubili kontakt, čak i da eventualno uđu u odnos, koji bi za divno čudo, mogao biti prilično dobar i koji bi vas okupirao na neko duže vreme. Poslednji mesec u godini je jako dobar po vas, jer je prisutna velika romantičnost, zaljubljenost i senzualnost i sa osobom sa kojom u ovom periodu uđete u vezu, imaćete baš sve ono od ljubavi što ste ikada želeli. Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, stanje je u potpunosti mirno. Ljubav cveta kao nikada do sada, i vi i partner, ako već niste, sada se možete odlučiti za zajednički život ili ulazak u bračnu zajednicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: