Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Devica

Pročitajte šta čeka Devicu u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

15:54

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Devica

Ako ste slobodni, krenite odmah sa slavljem, jer ovo je vaša godina! Godina u kojoj ćete pronaći ljubav, i to onu pravu, trajnu, godina u kojoj ćete prvi put poželeti da sa nekim ostanete, pa čak i uđete u zajednicu i brak. Device u bračnim zajednicama imaju mirniju godinu pred sobom, jer je Saturn ipak prestao da vas koči i steže, ali ćete još uvek morati da se maksimalno potrudite oko partnera. Neki odnosi će ipak biti na ispitu, pa pokažite koliko ste spremni da se posvetite. Najveća opasnost za zauzete ide kroz segment tajnih veza i ljubavi pa dobro razmislite pre nego što se “zatrčite“ u neku od njih.

Prvi kvartal – od samog početka godine idemo udarnički, punom parom! Vaše polje ljubavi je krcato planetama, pa će slobodnima romantična ljubavna dešavanja da se otvaraju na svakom koraku. Takođe, vama je ovo prvi moment u 2018. kada možete ući u zaista ozbiljnu priču, zato – ne oklevajte. Moguće je da će u nekim od novonastalih ljubavnih priča biti prisutna razlika u godinama (druga strana će biti starija od vas), ili ćete pak ući u odnos sa osobom koja je izuzetno harizmatična, autoritativna i jaka poslovno i karakterno „kao crna zemlja“. Oni koji su u brakovima i vezama neka se brže-bolje okreću ka partneru, jer će iskušenje postojati, i to prilično veliko. Neko vas i te kako mami a vi ćete teško reći “ne“.

Drugi kvartal – u ovom periodu, strast je na vrhuncu, ali zajedno sa velikim strastima dolaze i velike komplikacije, pa će u nekim vezama ovi prolećni meseci dobro prodrmati tlo i temelje vašeg odnosa. Iskušenja tajnih veza i dalje su zauzetim Devicama enormno jaka, ali oprez – Jupiter koji vlada vašim partnerstvima kreće retrogradno, pa neke od vaših tajnih aktivnosti mogu napraviti problem u odnosu sa stalnim partnerom. Neke laži mogu biti otkrivene. Oni koji se i dalje čvrsto drže zajedno, u ovom periodu će istinski uživati. Što se slobodnih Devica tiče, i u ovom kvartalu još jedna šansa za veliku ljubav – opet će to biti osoba nešto starija od vas i opet neko ko dolazi u vaš život da vam donese trajnost i stabilnost.

Treći kvartal – ukoliko su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom kvartalu može doći do obnove odnosa. Mars se vraća u vaše polje ljubavi i možete se nadati nečijem povratku. Oni koji su slobodni sa Venerom u svom znaku imaju svu moguću podršku za pronalaženje nove ljubavi. Osoba će biti vrlo slična kao one koje smo već pominjali – izgleda da vam ova 2018. nudi samo nešto tog tipa, pa vi uzmite ili nemojte… Pomračenja Sunca i Meseca zahvatiće kuće koje ukazuju na tajna dešavanja, što će se kod Devica u braku dvojako manifestovati – kod nekih od vas doći će do prekida u tajnim pričama, dok će kod drugih doći do prekida u stalnim vezama zbog osobe koju u tajnosti volite.

Četvrti kvartal – još jedna šansa za ljubavne povratke, jer Venera kreće retrogradno u vašem polju komunikacije, kontakta, susreta. Neke ljubavne priče vam se vraćaju, i više je nego izvesno da će ovoga puta i ostati. Za one koji beže od prošlosti, nova ljubavna šansa – i to preko komšiluka ili putovanja, moguće čak i odlaska u inostranstvo. E, kad u novembru Jupiter, planeta koja vlada vašim ozbiljnim emotivnim i bračnim partnerstvima, pređe u vaše polje doma i znak Strelca – biće veselo. Mnoge veze sada idu ka veridbama, zajednici, braku, čak i prinovama. Što se tiče onih koji su u braku, a koji su opstali tokom ove burne 2018. godine – vama sledi zadovoljstvo i sklad sa voljenom osobom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: