Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Lav

Pročitajte šta čeka Lavove u 2018. godini na polju ljubavi i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

15:54

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Lav

Za Lavove je ovo jedna čudna godina. Na samom početku 2018. naglašena su vam polja doma i poslovnih obaveza i odgovornosti. Ono što će prvenstveno zauzeti morati da nauče jeste da ostvare balans između posla i porodice, emotivnih veza – jer će u suprotnom destabilizovati odnose koji su Im važni. Merkur u vašem polju ljubavi u trigonu sa Uranom obećava slobodnima jednu dešavanjima ispunjenu godinu. Sunce u konjukciji sa Venerom doneće vam neverovatan seksepil i šarm i laka osvajanja, jer suprotni pol neće moći da vam odoli. No, put do stabilne i trajne veze će biti dug.

Prvi kvartal – već u ovim prvim mesecima 2018. zauzeti Lavovi će imati iskušenja, naravno – preko poslovnog segmenta, jer ćete ovom polju posvećivati najviše pažnje. S druge strane, imaćete potrebu da “stežete” voljenu osobu i da ljubomorišete – ni jedno ni drugo vam u ovom trenutku nije potrebno… Pomračenja Meseca i Sunca hvataju vaša polja ličnosti i partnerstava, što je odmah upozorenje za vas – odnosi koji su vam važni lako mogu biti prodrmani, pa je potrebno da se više posvetite onima koje volite. Što se tiče slobodnih, za njih je ovo period kada emotivne priče lako počinju i još lakše se završavaju – vi jednostavno niste trenutno u fazonu da trajete sa bilo kim.

Drugi kvartal – Jupiter u polju doma sada je u svom retrogradnom hodu, a Mars takođe ide retrogradno u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka – za Lavove je ovo period kada im se sve njihove greške i propusti mogu direktno vratiti “u lice”. Zato je sada pravi trenutak da ispravljate ono što se ispravljati da, mada vas odmah moram upozoriti da će to biti izuzetno teško. Koliko ste brljali u prvom kvartalu, toliko ćete sada i duplo više morati da se potrudite da stvari vratite na svoje mesto. Slobodni se u ovom periodu ne smiruju – kod vas će dešavanja po pitanjima ljubavi ići kao na traci – mešaće se prošlost i nova poznanstva, ljudi će dolaziti i odlaziti iz vašeg života, a avantura će biti na prvom mestu.

Treći kvartal – u ovom periodu vam sleduje još jedna “doza” pomračenja koja se vezuju za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. U prevodu – držite se dobro, jer je ovo poslednji period kada morate da se istinski borite za svoje ljubavne priče. Budite svesni da će neke od veza u ovim mesecima pući i prestati da postoje. Zapitajte se šta je ono što vam je istinski vredno i važno… Neki od zauzetih Lavova mogu odlučiti da sebe i svoje potrebe stave na prvo mesto, iako su svesni da je to na uštrb emotivne veze ili braka u kojem su. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju za 2018. godinu, a ono je – uživanje, uživanje, uživanje i maksimalna sloboda…

Četvrti kvartal – retrogradna Venera u vašem polju doma donosi jake opcije da se neki poljuljani odnosi srede i smire. Naravno, svesni ste da ćete morati da se vratite na priče koje ste do sada propuštali sa voljenom osobom, kao i da priznate neke svoje greške. Ulazak Jupitera u vaše polje ljubavi i dobar aspekt koji pravi na vaš znak doneće od novembra meseca konačno popravljanje odnosa i jačanje stabilnosti. Slobodni Lavovi će za to vreme morati da prođu turu vraćanja bivših partnera, a neki od vas će morati da priznaju sami sebi da su možda pogrešili što se nisu više potrudili u prošlosti oko neke osobe. No, i vama Jupiter u polju ljubavi sada donosi mogućnost da najzad uđete u jednu ozbiljnu priču. Bio je i red, je l da ?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: