Godišnji horoskop za 2015. godinu - Device

Pročitajte šta čeka Device u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

11:22

Default images

Posao: Jupiter vam ne pruža neke velike šanse na početku 2015., ali poslovno nebo se polako razvedrava. Uglavnom će vas mučiti sumnje i nesugurnosti koje će dolaziti kroz prevelike analize. Spoljne okolnosti mogu da budu teške i zastrašujuće, ali ako će neko da ispliva na površinu iz ove godine kada je polje posla u pitanju, onda ste to vi. Pokušajte da prevaziđete svoje slabosti i da iskoristite energiju Jupitera ( iako je u vašem znaku u padu ) kada bude nakon 12.avgusta ušao u vaš znak. Tada novi poslovi i trendovi mogu biti aktuelni za vas, ali savet zvezda je da ne ulažete u porodične poslove, kao i u ortakluke, posebno oni koji su na granici prve i druge dekade.

Ljubav: Saturn vas u Novu 2015. uvodi sa nedoumicama, traženjem sebe, svoje ličnosti. Na udaru Neptuna su rođeni od 27.avgusta do 1.septembra. Te dve planete će svako na svoj način vam donositi poteškoće. Mnogi će se zadržati u vezi iako vam ne odgovara. Loši odnosi mogu da postanu još lošiji. Morate biti svesni da situacije ne možete kontrolisati, bez obzira na vašu sposobnost logičkog promišljenja, analize, detaljisanja odnosa, situacija sa partnerom je više nego loša. Pluton vas je već dobro “prodrmao” tokom 2014., ali očigledno niste naučili lekciju. Koliko god čvrsto stajali na nogama, on vam je produbio strasti i osećanja za koja niste znali da možete da imate za nekog.

Neptun vas sada tera da pogledate na neku drugu stranu ili bolje reći ispred, u budućnost (Neptun), onu budućnost koja je još uvek nedokučiva i u izmaglici. Jednolično vam počinje nova 2015. Možda ćete se boriti sa ravnodušnošću. Isti koraci, iste reči, isti potezi voljene osobe mogu da vam dosade.

Većina vas se može naći u procepu osećanja prema jednoj osobi i osećanju dužnosti prema bračnom partneru i porodici. Neohodno je da se stabilizujete u svojim željama, jer vas Saturn dočekuje u drugoj polovini godine na ne baš lep način, ali tu je Jupiter, posebno od oktobra koji vam daje šansu i podstiče želju da sačuvate brak, da uskladite odnos. Slobodni će i dalje imati više šansi za tajnom vezom, ali zavisi koliko će njima to prijati ili ne. Tajnim vezama biće skloni pojedini ove dekade koji su u dugogodišnjem braku.

Samo rođeni prva dva dana treće dekade dekade će osetiti Saturna i njegovu opomenu u vremenu koju ne treba olako da shvatite. Na ozbiljan način shvatite vaš odnos i na ozbiljan način pristupite problemu (ako ga imate).

Zdravlje: Vi ćete uglavnom imati povremene probleme sa pritiskom, alergijama, bronhijalnim opstrukcijama. Stomačni virus može da vam se često navraća tokom ove godine, posebno u periodu mart-april.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: