Godišnji horoskop za 2015. godinu - Bik

Pročitajte šta čeka Bikove u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

11:13

Default images

Posao: Na početku ove 2015. bićete u disharmoniji sami sa sobom. Možda ćete brže napustati poslove nego što ste i počinjali, ali jednostavno ćete se osećati kao da nalazite sve pogrešno. Pluton vam daje takvu energiju na ovom polju kao kada imate podršku iz senke. Poslovi koji su vezani sa inostranstvom, nekretninama, velikoj trgovni su dobro aspektovani i imali biste uspeha u njima.Takve poslovne početke i temelje vašeg posla možete postaviti nakon 25.januara pa do 10.februara. Pomoć sa strane nije neophodna, ali je moguća.

Jupiter u Devici od avgusta pa nadalje može da vas stabilizuje i da konačno kažete da ste zadovoljni. Od tog perioda možete započeti poslovnu priču koja će trajati duže nego što imate utisak prvog radnog dana. Umetnici ove dekade će imati otvorena vrata uspeha. I materijalna strana biće zadovoljena.

Ljubav: Kako započeti priču o vama u 2015.godini kada je ljubav u pitanju? Možda malo na neobičan način… Nakon nekog razmišljanja krenula bih od Urana koji se nalazi u vašem prirodnom 12.polju. To je polje podsvesti, svega što je skriveno od nas, a sa čime imamo problem da se suočimo. Taj isti Uran u Ovnu ne donosi vam preveliku dramatičnost u događajima, ali može biti pokretač i inicijalna kapisla odluka za haotične događaje koje možete izbeći.

U ovoj godini ćete malo odahnuti od loših planetarnih uticaja, a kako bude Jupiter ušao u znaku Device od 12. avgusta dobićete planetarnu šansu da sredite svoj život. Pre ulaska Jupitera u za vas trigonski znak, njegov dobar uticaj i srećne okolnosti na emotivnom planu ćete osetiti tri meseca ranije. Neptun vas još opčinjava kroz neke odnose i ta energija obeležiće prvih sedam meseci ove godine, posebno za one iz prve dekade. Za pojedine to je jak uticaj partnera na vas. Za druge to je suočavanje sa Neptunom i konačno razrešenje u odnosu koji je bio samo sanjarenje, a ne realan život. Neptun je vašem Suncu doneo buđenje iz dubokog sna kroz intuiciju.

Pojedinim vezama će isti taj Neptun doneti duboko povezivanje sa partnerom. Ovo je aspekt da san može postati stvarnost, a za neke će tako i biti, posebno ako ih podržavaju aspekti u njihovim natalnim kartama. Slobodnima susreti koji imaju miris “već viđenog”. I te kako je moguće da se snažno zaljubite i da živite svoj san, a aspekti su najjači tokom jeseni i zime 2015.

Čvrstina, istrajnost, odlučnost su pokloni Plutona kada dođemo do tačke promene koju od nas traži, a ta tačka je prikazana lepim aspektima koji će biti njegov dar vašoj dekadi tokom čitave godine, a posebno kada se Jupiter pridruži znaku Device na jesen ove godine. Jupiter u Devici ( jesen, zima ) doneće vam tolerantniji i stabilniji odnos sa voljenom osobom. U tom periodu su na redu snažne emocije i kvalitetna osoba. Ako vas vaša natalna karta podržava možete ući u harmoničan i stabilan odnos s kraja godine.

Zdravlje: Rođeni u prvoj dekadi mogu imati probleme sa kičmom i srčane tegobe tokom cele godine, ali intezivno prva dva meseca 2015., kao i period od juna do oktobra. Mogućnost povređivanja i nepažnje u saobraćaju krajem januara I tokom jula i avgusta. Variranje krvnog pritiska je u novembru svim Bikovima.

__________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: