Godišnji horoskop za 2014. godinu - Blizanci

Pročitajte šta čeka Blizance u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Utorak, 17.12.2013.

00:00

Default images

Posao

Blizanci su još uvek maksimalno okrenuti ka novcu i sticanju materijalnih dobara. Sama pomisao na dobru zaradu ih gura neverovatnom brzinom. Pronalaze sve moguće načine za zaradu i ne odustaju. Trebali bi već da imate neki novac na štednji. Do kraja jula ste odlično podržani na astrološkom polju finansija, zato ne gubite vreme. Od vaših aktivnosti zavisi i visina zarade. Od jula pa do kraja godine, spremniji ste na sve vidove poznanstava, preko kojih dolazite do dobrih informacija i ideja. Tu su i službena putovanja. Sa mnogima ćete poboljšati odnose. Mart i novembar će vam biti izuzetno uspešni na poslovnom planu. Ovo je godina vaših velikih poslovnih ostvarenja, ako budete dovoljno strpljivi i uporni u svemu što radite.

Ljubav

Ovo će biti vrlo interesantna godina na ljubavnom planu. Očekuju vas velike promene, do avgusta. Biće tu novih ljubavi koje kreću neplanirano, kroz neobavezne susrete... da bi kroz vreme baš u toj osobi prepoznali partnera kakvog u stvari i želite. Sve veze koje krenu bez sputavanja i ograničenja, imaju veliku šansu da opstanu i donesu vam najlepša ostvarenja. Svi oni koji u vama probude osećaj lepote, kako spoljašnje tako i unutrašnje, su kao stvoreni za vas. Ne rasipajte svoju energiju za one koji su neusmereni u žviotu i koji nemaju ništa kvalitetno iza sebe. Od marta do juna će biti aktuelna pomirenja. U tom periodu se u vaš život vraćaju osobe iz bliske i daleke prošlosti. Omogućavaju se pomirenja sa skorašnjim partnerom, ali i onim koji vam je nekada davno mnogo značio. Tu su i prijatelji iz prošlosti koji ponovo ulaze u vaš život. Baš preko njih bi mogli doći do nove ljubavne priče. Pomirenja će biti aktuelna i tokom januara. Februar donosi ljubav osobama koje su izašle iz duge veze ili braka. Moglo bi se raditi o partneru sa kojim postoji razlika u godinama. Putovanja, naročito kod rođaka ili prijatelja, u martu omogućavaju novi ljubavni početak. April pokreće ljubav preko poslovnih aktivnosti. U maju su interesantne ljubavi sa prijateljima ili preko njih. Dok bi u julu lako mogli ući u duplu vezu. Od avgusta ulazite u sjajan period koji će vas podržavati i narednih godinu dana. Tada ćete imati više kontakta, poznanstava i putovanja. Na takav način najlakše pokrećete ljubavne veze. Jesen i zimu ćete dugo pamtiti po lepim dešavanjima u emotivnom životu.

Zdravlje

Ove godine je bitno da ne rasipate svoju energiju na nevažna dešavanja u vašem životu. Trebali bi sebi naći dovoljno vremena za odmor i san. Ako u tome ne uspete, čitavu godinu bi konstantno osećali zamor. Automatski bi to nepovoljno uticalo na vaše raspoloženje i organizam. Budite savesniji prema sebi i potrebama svoga tela, kako bi se mnogo bolje osećali i uspešnije funkcionisali na svim poljima života. Od sredine jula pa do kraja godine, bićete mudriji i odmereniji u svemu. Do takve promene dolazi uglavnom posle godišnjeg odmora, koji bi vam izuzetno prijao. Budite vrlo odgovorni ako vas uhvati prehlada, virus... i to u periodu od marta do juna. Odležite do konačnog oporavka i redovno koristite terepuju.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: