Godišnji horoskop za 2015. godinu - Strelac

Pročitajte šta čeka Strelce u 2015. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

11:32

Default images

Posao: Odgovornost i disciplina su osobine koje vam donosi Saturn ušavši u vaš znak krajem decembra 2014. Ako ne ispoštujete Saturnove zahteve mogu nastati ograničenja. Sam ulazak ove karmičke planete kao da je nastalo tiho odronjavanje. Možda je bolja definicija da je nešto što je ličilo na stabilan zamak, je samo skulptura od leda koja je počela da se naglo topi vama ispred očiju. Tu planetarnu sliku vam donosi kvadrat Saturna i Neptuna u znaku Riba, a kome se pridružilo vaše Sunce.Pazite da ne skrećete sa nekih dobro utvrđenih staza. Neki poslovi mogu da imaju lošu osnovu i da se na samom početku godine to pokaže.

Potrebno je tokom januara i do marta proveriti mnoge nedefinisane delove poslovanja. Ako ne rešite probleme do druge polovine avgusta posao može propasti. Vaš vladar Jupiter će tada krenuti put znaka Device i isto vreme praviti loš aspekt sa Neptunom. Nakon 18.septembra se Saturn ponovo pridružuje tom lošem uticaju, ponovnim ulaskom u Strelca i vašu dekadu. Ono što je bitno jeste da partite svaki korak i reagujete u pravom trenutku i eto vama izlaska iz poslovnih problema. Ako pokažete svoj pravi stav, ali bez preterivanja, možete da uspete u zacrtanom. Za predstavnike treće dekade kada je vaš profesionalni život u pitanju, potrebno je već na početku godine sagledati sve prošle propuste ( retro Jupiter ). Možete uzeti svesku i pisati raspored kada, šta i kako treba neke stvari uraditi i odraditi…

Pluton se inače za sve Strelce nalazi u polju novca i govori vam da menjate stavove po pitanju istih. Bilo kakvo pretrivanje Pluton kvadrira. On od vas traži ozbiljnost, pravilno usmeravanje finansija. Ne zanemarite dugove koje imate, jer vas oni mogu ometati u ostvarenju planova u polju posla praveći zastoje kada vam oni nisu poželjni.

Ljubav: Tokom ove godine ćete više biti okrenuti porodičnim problemima. Partnerstvo može da trpi zbog toga. Uran zahteva promene i na ovom polju bilo da se radi o sređivanju već postojećeg odnosa ili je u pitanju novi koji tek treba da se razvija.

Iskoristite šansu trigona Jupitera i Urana ka vašem Suncu u prvoj polovni godine (proleće). Slobodni mogu da imaju neke zanimljive susrete tokom juna, ali generalno godina ima fokus na vašu stabilizaciju kroz materijalne stvari, odnosno mir u partnerstvu dolazi od rešavanje tog problema. U vaš bračni život može da se meša porodica.

Tek nakon 8. novembra imate šanse da zauzmete konkretniji stav i da imate podršku partnera. Jupiter iz Lava podržava neke Strelce (posebno druga dekada), a uticaj Saturna u ovoj godini nije dovoljno jak, tako da imate više sreće od predstavnika prve dekade. Bićete darivani od strane Urana koji vam donosi samo pozitivne promene.

Zdravlje: Jupiter vas štiti, ali Neptun iz Riba, kao i Saturn u vašem znaku mogu da vam donesu sklonost pesimizmu, depresiji, pa nije isključivo da ćete posećivati psihologe i psihijatre tokom ove godine. Moguće su i pogrešne dijagnoze, pa budite obazrivi koje lekare posećujete. Strogo vodite računa o ishrani i higijeni.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: