- Gastronauti -

Gordon Remzi: "Tražili su mi da stavljam kokain umesto šećera"

Slavni kuvar Gordon Remzi tvrdi da je kokain postao tako omiljena droga da su od njega tražili da ga pospe po kolačima, piše Dejli mejl.

Izvor: FoNet
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Susreo sam se s kokainom prilično rano u karijeri. Poslužili su mi ga, dali su mi ga, rukovali su se sa mnom s malim zamotuljcima u dlanovima... Tražili su mi da ga pospem po kolačima umesto šećera", ispričao je Remzi.

Budući da smatra da je kokain toliko prodro u društvo da su stvari "izmakle kontroli", slavni kuvar je odlučio da snimi dokumentarac: "Gordon Remzi na kokainu" u kojem će istraživati globalni uticaj ove droge.

Remzi je, za potrebe filma koji će se premijerno prikazati 19. oktobra, posetio farmu koke u Kolumbiji na kojoj farmeri lišće biljke prekrivaju cementom, sumpornom kiselinom, petrolejom i sličnim stvarima kroz proces prerade.

Velika Britanija je glavni uvoznik kokaina u Evropi s trideset tona godišnje, navodi Dejli mejl.

Prati B92 na Viberu

Gastronauti

Najjednostavniji tradicionalni specijalitet od samo dva sastojka

Voditeljski duo Ivan Marković i Filip Ugrenović u novoj epizodi Coca-Cola gastro-serijala “Nezaboravni ukusi Srbije“ uputili su se u Rogljevo, gde su naučili kako se pravi staro pastirsko jelo belmuž. Pridružite im se u nezaboravnoj kulinarskoj avanturi i naučite da na vrlo jednostavan način pripremate ovaj stari srpski specijalitet.

Gastronauti sreda 18.10. 10:15 Komentara: 0
strana 1 od 49 idi na stranu