- Gastronauti -

SuperWine 5.0: Hronika vinskog prestiža

Peto izdanje manifestacije SuperWine održano je prethodnog vikenda na bazenu Porto Monetenegro jahting kluba, još jednom potvrdivši poziciju najatraktivnijeg vinskog događaja regiona.

Izvor:
Podeli

Kao i prethodnih godina, pored uglednih italijanskih, francuskih, austrijskih vinarija, kao i vinarija Crne Gore, posebnu pažnju publike pridobile su vinarije iz Srbije – Kovačević, Vinarija Zvonko Bogdan, Lastar i Jeremić.

Da visoka moda idu sajano uz vrhunska vina najbolje se videlo tokom modne revije Lepe Couture i Misahara nakita, a koja je zajedno kvalitetnim DJ nastupima, gastro zonama sa crnogorskim delicijama bila zaslužna za još jedan programski iskorak ovogodišnjeg SuperWine vinskog spektakla.

Svoja vina izlagali su: Bertani, Krgović, Kovačević, Movia, Vinarija Zvonko Bogdan, Monteverdi, Zantho, Radević, Fontanafredda, Santa Margherita, Fantinel, Polič, Jean Durup, Destilerija Zarić, Piper Heidsieck, Lastar, Castel Savina, Bodren, Lipovac, Jeremić.

Prati B92 na Viberu

Gastronauti

Srećan vam Svetski dan sladoleda!

Nastao je u drevnoj Kini, koristili su ga i Rimljani, u Evropu su ga doneli Arapi, masovna proizvodnja počinje tek u 19. veku u SAD, a danas je jedno od omiljenih osveženja tokom vrelih letnjih dana. Danas se obeležava Svetski dan sladoleda.

Gastronauti četvrtak 20.07. 17:15 Komentara: 8

Plemićka hrana koju može da priušti svaka sirotinjska trpeza

Jedan od kriterijuma slave jeste da ime znane osobe postane opštepoznata stvar. Oni koji pretenduju na slavu verovatno žele da se uz večnu slavu imena vezuje i njihov lik. To, međutim, nije uvek slučaj. Titularni naziv Džona Montagjua svakodnevno pominjemo, ali ne kada se setimo njegovog života i dela, već kada nam zakrče stomaci.

Gastronauti utorak 18.07. 08:10 Komentara: 1
strana 1 od 46 idi na stranu