- Gastronauti -

SuperWine 5.0: Hronika vinskog prestiža

Peto izdanje manifestacije SuperWine održano je prethodnog vikenda na bazenu Porto Monetenegro jahting kluba, još jednom potvrdivši poziciju najatraktivnijeg vinskog događaja regiona.

Podeli

Kao i prethodnih godina, pored uglednih italijanskih, francuskih, austrijskih vinarija, kao i vinarija Crne Gore, posebnu pažnju publike pridobile su vinarije iz Srbije – Kovačević, Vinarija Zvonko Bogdan, Lastar i Jeremić.

Da visoka moda idu sajano uz vrhunska vina najbolje se videlo tokom modne revije Lepe Couture i Misahara nakita, a koja je zajedno kvalitetnim DJ nastupima, gastro zonama sa crnogorskim delicijama bila zaslužna za još jedan programski iskorak ovogodišnjeg SuperWine vinskog spektakla.

Svoja vina izlagali su: Bertani, Krgović, Kovačević, Movia, Vinarija Zvonko Bogdan, Monteverdi, Zantho, Radević, Fontanafredda, Santa Margherita, Fantinel, Polič, Jean Durup, Destilerija Zarić, Piper Heidsieck, Lastar, Castel Savina, Bodren, Lipovac, Jeremić.

Prati B92 na Viberu

Gastronauti

Pihtije kakve do sada sigurno niste probali /VIDEO

Majstore srpske kuhinje Ivana Markovića i Filipa Ugrenovića obučavali su najbolji! U prethodnih 11 sepizoda Coca-Cola gastro-serijala “Nezaboravni ukusi Srbije“ obišli su razna srpska sela i mnoge tradicionalne recepte sačuvali od zaborava. U najnovijoj epizodi odlaze u Zaječar, gde će ih Vera Tomić naučiti kako da naprave pihtije od boba, koje će potom i pojednostaviti kako bi stvorili što praktičniji recept za svakodnevnu upotrebu.

Gastronauti ponedeljak 6.11. 14:01 Komentara: 1

Niste probali najegzotičniju srpsku čorbu?! Velika greška

U najnovijem gastro-serijalu Coca Cola "Nezaboravni ukusi Srbije“ pogledajte kako je izgledala Ivanova i Filipova poseta Aleksincu, gde ih je ugostila Violeta, od koje su naučili da prave najegzotičniju čorbu od semenki bundeva. Pogledajte takođe i na koji način je Ivan modernizovao tradicionalnu pripremu ovog jela kako bi se bolje uklopilo u našu savremenu svakodnevicu, a podsetite se i drugih tradicionalnih recepata, te postanite majstor srpske kuhinje.

Gastronauti petak 3.11. 09:30 Komentara: 5
strana 1 od 51 idi na stranu