- Gastronauti -

Kafa će se služiti na drugačiji način? Hit koji osvaja svet

Zaljubljenici u kafu dobili su priliku da svoj omiljeni napitak piju na nešto drugačiji način. Dobro, ne svi.

Izvor:
Podeli

Vlasnica australijskog kafića Vanija došla je na krajnje neobičnu ideju – da umesto u šoljicama, kafu služi u voću i povrću.

Kerotćino ili šargarepućino napravljen je iz čiste zabave, a mnogi veruju da bi mogao da postane pravi hit među ljubiteljima najpopularnijeg napitka.

Osim u izdubljenoj šargarepi, kapućino sipa i u izdubljenoj jabuci, a problem je u tome što se iz ovakvih "posuda“ mnogo teže pije, jer šargarepa ne zadržava napitak.

Ipak, ima onih koji bi ga vrlo rado probali iako je do sada ukus ostao prava misterija.

Prati B92 na Viberu

Gastronauti

Putem krompirića iz Mekdonaldsa obiđite svet (FOTO)

Svi volimo krompiriće iz Meka, ali da li ste znali da u nekim državama imate egzotičnije varijante? Tako bismo, na primer, sve dali da probamo McPatas koji se prodaju u Latinskoj Americi, ali i u Francuskoj, Australiji, Hong Kongu, Libanu i Britaniji. Posle ovih specijaliteta običan pomfrit nam više nije zanimljiv.

Gastronauti petak 16.06. 10:21 Komentara: 3

"Za mene je kuhinja nešto najlepše što je majka Srbija iznedrila"

Ponovo se na Prvoj TV emituje jedna od najomiljenijih emisija o kulinarstvu, a iako glavnog junaka "Paklene kuhinje“ Sašu Mišića ne gledamo pred TV ekranima, i dan-danas je veran kuhinji. Pre “Paklene kuhinje”, a i sada, Saša se bavi razradom sistema za nove restorane, obnavljanjem starih, savetovanjem prilikom pravljenja menija i upotpunjavanjem kuhinja u hotelima, restoranima I wellness centrima. Kada mu vreme dozvoljava, učestvuje u žiriju raznoraznih gurmanskih manifestacijama.

Gastronauti četvrtak 15.06. 12:35 Komentara: 4
strana 1 od 44 idi na stranu