Recepti

Deveti Wine Style salon vina: Vinska elita u hotelu ZIRA

Deveti po redu Wine Style salon vina, godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija, obogaćen vinima iz celog sveta, biće organizovan 22. aprila u hotelu Zira u Beogradu, od 14 do 20 časova.

Sreda, 19.04.2017.

15:20

Izvor: B92

Deveti Wine Style salon vina: Vinska elita u hotelu ZIRA
Foto: Wine Style

Podeli:

Na ovogodišnjem izdanju Salona posetioci će imati priliku da se upoznaju sa vinskim opusom više od četrdeset učesnika i degustiraju preko 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Svoja vina predstaviće eminentne vinarije iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije, među kojima su i vinarije Ščurek, Aleksandrović, Capo, Vinarija Zvonko Bogdan, Movia, Radovanović, Kozlović, a zahvaljujući učešću uvoznika, posetioci će moći da probaju i vina vrhunskih evropskih vinskih kuća, kao što su Cesari, Bertani, Arnaldo Caprai, Valduero, Cesari, Il Toledana, Barbi, Sacchetto, Il Poggione.

Svoja vina po prvi put će na Salonu predstaviti domaće vinarije: Lastar, Podrum Čokot, Bikicki prirodno vino, kao i čuveni istarski prozvođač vina, tartufa i maslinovih ulja Zigante, italijanska vinarija Torleanzi, dok će na zajedničkom štandu svoja vina predstaviti specijalni gosti Wine Style salona Udruženja vinara Negotinske Krajine.

Prefinjena a ležerna atmosfera, karakteristična za Wine Style salon vina, čini ga jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u regionu. Kao i prethodnih godina, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

Osim pozivnica koje uručuje organizator, ulaznice za Salon naći će se i u prodaji na mestu događaja 22. aprila i to po ceni od 1.200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare