Recepti

Misterija u tržnom centru...

Svi koji su se juče zatekli u SC ''Ušće'', bili su prilično iznenađeni onime što se događalo.

Ponedeljak, 23.07.2018.

16:59

Izvor: PR ÈLANAK

Misterija u tržnom centru...

Podeli:

Naime, ogromni ananas, jabuka i pomorandža prilazili su prolaznicima pravo niotkuda i nudili besplatne zagrljaje, tj. priliku da ih prolaznici iscede.

Ovo se dešavalo tokom celog popodneva, a reakcije prolaznika bile su različite: neki su bili potpuno iznenađeni, drugi su prihvatili poziv na zagrljaj u trenutku pa je ceo događaj prerastao u pravu malu feštu zagrljaja i dobrog raspoloženja.

Iz pouzdanih izvora saznali smo da se zapravo radi o promociji nove linije Life 100% sokova.

*ALT

Kontaktirali smo kompaniju Nectar iz koje su nam rekli da su na tržište izbacili 4 nove vrste 100% sokova, kreirane da osveže tokom vrelih letnjih dana i tropskih noći: ceđenu jabuku, ceđenu jabuku sa breskvom, pomorandžu sa pulpom i egzotik trio sa pulpom.

Pod sloganom: CEĐENO PO MOM UKUSU, akcijom u Ušću želeli su da upoznaju potrošače sa svojim novim proizvodima, ponude im da probaju nove ukuse i prirede dobru zabavu. Dosta originalno, moramo priznati!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare