- Eucerin Leto -
0

Kako do glatkog lica bez ili sa manje bora?

Bore oko očiju, usana i na čelu devojke počinju da primećuju u ranoj mladosti. Iako je tada dovoljno lice negovati običnom kremom, kada uđete u tridesete, potrebno je odabrati onu koja će najbolje odgovarati vašem licu.

Da alergija ne upropasti letovanje

Crvenilo, svrab, bele piknice i mehurići na koži znak su alergije na na koži, a koji mogu da se pojave već posle svega nekoliko minuta sunčanja. Dosadan i neprijatan svrab i bubuljice mogu bukvalno da vam upropaste letovanje i odmor.

Eucerin Leto četvrtak 12.07. 10:47 Komentara: 1

Hidratacijom do meke, glatke i sjajne kože

Suva i zategnuta koža ne samo da nije lepa, već i ona ne može ni da se izbori sa faktorima iz spoljašnje okoline koji je kao takvu lakše "napadaju" i uništavaju. Za meku, blistavu i sjajnu kožu neophodno je njeno redovno hidriranje tokom cele godine, a posebno leti kada je izložena suncu, ali i zimi zbog vetra i hladnoće.

Eucerin Leto utorak 10.07. 10:25 Komentara: 0

Pravilna zaštita od sunca - preparat po meri vaše kože

Leto nam je stiglo, vreme je za odmore i kupanje na moru, a ono što treba da znate je kako na pravi način da se zaštitite od sunca tokom ovog perioda. Dok su se starije generacije “čeličile” na suncu zarad preplanulog tena, danas je poznato da koža treba da se štiti od negativnih efekata sunčevog zračenja.

Eucerin Leto utorak 3.07. 17:17 Komentara: 0