Anđelina Džoli ima ovčije boginje (VIDEO)

Anđelina Džoli zbog bolesti neće prisustvovati premijeri svog novog filma "Unbroken" koja je zakazana za ponedeljak, 15. decembar u Los Anđelesu, prenosi AP.

Život

Izvor: Tanjug

Subota, 13.12.2014.

13:02

Default images

Iz kuće Universal Pictures je saopšteno da Džolijeva boluje od blagog oblika varičela (ovčije boginje) i da neće javno nastupati narednih dana kako bi promovisala film čiju režiju potpisuje.

Iz tog studija je saopšteno da će Džolijevu na premijeri predstavljati njen suprug Bred Pit i deca i dodaju da je poznata glumica dobro raspoložena.

Ona je svojim fanovima preko Jutjuba rekla da joj film mnogo znači i dodaje da će "sedeti kod kuće, češati se i misliti na njih".

Ne mogu da verujem, ovaj film mi toliko znači, ali takav je život šta da se radi", kaže poznata glumica u videu.

Vest o bolesti glumice se pojavila nekoliko dana pošto su u javnost izašli hakovani mejlovi producentske kuće Sony Pictures koji otkrivaju prepisku između kompanije i rešisera Skota Rudina koji nije imao lepe reci za Džolijevu.

Naime, Skot je u prepisci sa tom kompanijom glumicu nazvao "netalentovanim i razmaženim derištem".

U filmu "Unbroken" čija se radnja dešava tokom Drugog svetskog rata glavnu ulogu igra engleski glumac Džek O'Konel koji tumači lik Louisa Zamperinija.

Reč je o adaptaciji bestselera mlade književnice Laure Hilenbrand "Seabiscuit: An American Legend", priče o Zamperiniju, poručniku oružanih snaga za vreme Drugog svetskog rata. Taj ratni heroj pristupa vojsci posle ucešća na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: