Muzika iz "Prljavog plesa" je idealna muzika za seks

Anketa koju je među svojim korisnicima sproveo veb servis za slušanje muzike Spotify, pokazala je da je omiljena muzika ljubavnika, ona iz filma "Prljavi ples" (Dirty Dancing), u kojem je briljirao Patrik Svejzi i kao glumac i kao pevače numere "She's Like The Wind."

Život

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 09.12.2014.

09:04

Default images

Na drugom mestu ove studije koja je urađena još 2012. godine, a sada opet dobija na važnosti, na listi najslušanijih pesama tokom vođenja ljubavi je "Sexual Healing" Marvina Geja. Najveće "iznenađenje" je Ravelov "Bolero" koji se našao na trećoj poziciji. Sledi pesma "Take My Breath Away" koju je grupa Berlin snimila za film "Top Gun", dok peto mesto drži ceo opus Berija Vajta.

Na šestom je ponovo Marvin Gej sa pesmom "Let's Get It On", na sedmom "Unchained Melody" grupe Righteous Brothers, a na osmom "My Heart Will Go On" Selin Dion.

Poslednja dva mesta na listi zausele su numere "Je t'aime, moi non plus" Serža Gejnzbura i Džejn Brirkin i "I Will Always Love You" Doli Parton u verziji Vitni Hjuston. Preostalih deset mesta:
11. "Don`t Want To Miss A Thing" - Aerosmith
12. "Sex On Fire" - King Of Leon
13. "Sound of Music" - Rodgers & Hammerstein
14. "Uvertira 1812" - Čajkovski
15. Muzika iz filma "Briljantin"
16. "I Feel Love" - Dona Samer
17. "I'll Make Love To You" - Boys To Men
18. "Mama Mia" - ABBA
19. "Sex Bomb" - Tom Džons
20. Muzika iz filma "Ratovi zveda"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: