Stonsi u borbi za 7,9 miliona funti

Sastav Rolling Stones upleten je u pravnu bitku za oko 7,9 miliona funti za koje tvrde da im pripada zbog odloženih koncerata nakon samoubistva dugogodišnje devojka Mika Džegera, Loren Skot, piše časopis "Uncut".

Život

Izvor: B92

Utorak, 11.11.2014.

18:38

Default images

Džegerova devojka je izvršila samoubistvo u martu ove godine, zbog čega je bend otkazao niz koncerata u Australiji i na Novom Zelandu. Džegeru je tada dijagnostifikovano da boluje od akutnog postraumatskog stresnog poremećaja.

Grupa je prethodno uzela polisu osiguranja koja im je garantovala da će biti plaćeni ako su nastupi otkazani u slučaju smrti članova porodice ili drugih, uključujući i Loren Skot.

Osiguravajuća kompanija tvrdi da njena smrt nije pokrivena polisom osiguranja jer postoji mogućnost da je već bolovala od kasnije utvrđenog mentalnog stanja. Upravo iz tog razloga, polisa osiguranja bi mogla biti nevažeća.

Stoga se osiguravajuća kuća sada bavi stanjem Loreninog mentalnog zdravlja pa su dobili sudsko dopuštenje da sakupe informacije od njenog brata Rendala Bambruga.

Bambrug je navodno rekao da nije upoznat sa sudskim nalogom i da ga još nisu pitali za informacije.

Stonsi su otkazali svoju turneju po Australiji i Novom Zelandu nakon Loreninog samoubistva. Bend trenutno svira prema novom rasporedu, ali su morali da otkažu koncert u Melbournu za vikend zbog Džegerove grlobolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: