Majk Tajson: Imao sam istog dilera kao i Robin Vilijams

Bivši svetski bokserski šampion Majk Tajson je otkrio da je imao istog dilera kao i preminuli američki glumac Robin Vilijams.

Život

Izvor: B92

Subota, 01.11.2014.

13:54

Default images

Foto: Eduardo Merille/Flickr.com

U intervjuu za američke medije Tajson je rekao da su on i Vilijams patili od depresije i da su se upoznali na jednom sastanku, gde ih je povezala njihova zavisnost od droga i alkohola.

Podsetimo, komičar Robin Vilijams je u avgustu počinio samoubistvo nakon što se godinama borio protiv depresije.

"To je veoma interesantno. Kada sam ga upoznao, rekao mi je da me je čekao. Govorio mi je o čoveku od kog sam kupovao drogu. Pitao sam se kako poznaje mog dilera, jer oni ne bi trebalo da budu ni u istoj državi. U određenim situacijama ne birate sredstva pomoću kojih ćete doći do droge. Očigledno svako zna svakoga", izjavio je Tajson.

Priznao je da se borio protiv depresije i rekao da sebe i dalje smatra mentalno bolesnim.

Dodao je da ga je smrt Vilijamsa veoma pogodila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: