Dve decenije i suze - kada čovek pobedi mašinu

Viralni video-klipovi često stignu na naslovne strane medija širom sveta, poslednji u nizu je snimak devojke koja je neverovatno emotivno doživela uspeh na jednoj od mamipara iz luna-parkova. Pa da se prepustimo...

Život

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

12:02

Default images

Rudaru iz američke legende Džonu Henriju i vođi ljudskog pokreta otpora iz "Terminatora" Džonu Konoru ovih dana se pridružila i jedna neimenovana žena iz SAD, kao simbol pobede čoveka nad mašinom.

Nakon 20 godina pokušaja i ko zna koliko novčića koje je progutala "mašina sa kandžom", partner uporne Amerikanke okačio je na Jutjub snimak njenog trijumfa, na kome se vidi emotivno pražnjenje nakon što je kroz otvor na mašini konačno ispala plišana igračka, prenosi Hafington Post.

Tridesetak sekundi, nekoliko nerazgovetnih rečenica ("Imala sam osećaj da je danas taj dan..."), suze i sedenje na podu već su prikupili više stotina hiljada pregleda na Jutjubu i stigli u neke od udarnih američkih medija.

Da li ste vi ikada pobedili "mašinu sa kandžom"?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: