"Jedva čekam da vidim brata kako se još više zlopati"

Princ Hari voli da sve okreće na šalu, pa tako ni na pitanje novinara magazina "Pipl" o novoj trudnoći svoje snaje, Kejt Midlton, nije mogao da odoli a da ne bude ironičan.

Život

Izvor: Tanjug

Utorak, 09.09.2014.

22:15

Default images

"Jedva čekam da vidim brata kako se još više zlopati", kazao je uz smeh mladi princ koji će nakon rođenja druge kraljevske bebe pasti za još jedno mesto u redu za nasleđivanje britanskog trona.

To nazadovanje mu, po svemu sudeći, nimalo ne smeta, jer je na podsećanje novinara na tu realnost odgovorio jednim "super!".

Iako se još uvek ne zna pol deteta, Hari se nada da će biti devojčica.

"Voleo bih da vidim kako će moj brat s tim da izađe na kraj", našalio se ponovo Hari koji se uozbiljio tek na pomen svog malog bratanca, princa Džordža.

"On je divan dečak. Biće oduševljen bilo da je dečak ili devojčica", naveo je mlađi unuk kraljice Elizabete II.

Princ Hari je i u centru knjige koja treba ove nedelje da se nađe u prodaji u Velikoj Britaniji.

Reč je o biografiji "Prince Harry: Brother, Soldier, Son" (Princ Hari: Brat, vojnik, sin) u kojoj autorka Peni Džunior otkriva da je Vilijamov brat jako patio tokom detinjstva, što objašnjava njegove sadašnje česte ispade i lutanja.

Veći deo knjige posvećen je razvodu Čarlsa i Dajane i njegovom uticaju na Harija.

Princeza Dajana je prikazana u prilično lošem svetlu: kao opsesivna i nestabilna majka, sklona da manipuliše osećanjima svoje dece.

Harijeva i Vilijamova majka navodno nije krila od dece svoje vanbračne veze. Čak je ispovedala sinovima svoje ljubavne jade.

Prema pisanju australijskog sajta News.au, opsesivna i ljubomorna, Dajana je u nekoliko navrata telefonirala tadašnjoj Čarlsovoj ljubavnici Kamili da bi joj pretila.

"Poslala sam nekog da vas ubije. On je napolju, u dvorištu. Pogledajte kroz prozor! Jel ga vidite?", navodno joj je poručila u jednom od tih poziva.

Kraljevska porodica još nije reagovala na knjigu za koju se očekuje da digne veliku prašinu u javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: