Posle devet godina Branđelina u filmu "Pored mora"

Slavni holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit, u medijima poznat i kao "Branđelina" glumiće posle devet godina ponovo zajedno u filmu "Pored mora" (By The Sea). Snimanje je počelo ove nedelje na peščanoj plaži na Malti. Džolijeva je i scenaristikinja i rediteljka filma.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.08.2014.

12:15

Default images

Prve scene filma snimljene su na plaži na Gozou, drugom po veličini malteškom ostrvu. Plaža je bila zatvorena za javnost, a snimanje bi trebalo da bude završeno do 10. novembra ove godine.

"Srećna sam što ponovo sarađujem s timom Univerzala. Kreirali su poseban prostor za nas i raduje me što su nastavili da me otvoreno podržavaju u kreiranju filmova", rekla je Anđelina Džoli.

I direktorka Univerzala Dona Lengli takođe je izrazila zadovoljstvo zato što je ovaj glumački par odlučio da snima film pod okriljem Univerzala.

"Anđelina nastavlja da pokazuje izvanredne sposobnosti ispred i iza kamere i uzbuđeni smo što smo povezani i s njenim novim filmom 'By The Sea'. Anđelina i Bred predstavljaju dva najsjajnija talenta Holivuda i srećni smo zbog saradnje", rekla je Leglijeva.

Pit i Džolijeva glumili su zajedno pre devet godina u filmu "Gospodin i gospođa Smit", posle čega je i počela njihova ljubavna priča.

"To nije veliki film, nije akcioni. To je vrsta filma koju volimo, ali ne viđamo često. Veoma je eksperimentalan i spajamo glumce koji će biti iskreni, direktni i spremni da probaju nove stvari", rekla je rediteljka o filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: