Sandra Bulok je najplaćenija glumica Holivuda

Prema novoj listi "Forbsa" oskarovka Sandra Bulok dospela je na sam vrh liste najbolje plaćenih glumica Holivuda, zaradivši 51 milion dolara tokom poslednjih 12 meseci.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.08.2014.

09:45

Default images

Zvezda filma "Gravitacija" napredovala je za čak šest mesta u odnosu na prošlogodišnju Forbsovu listu iz 2013. godine. Glumica Dženifer Lorens je na drugom mestu, sa zaradom od 34 miliona dolara, a na trećem je Dženifer Aniston, koja je zaradila 31 milion dolara.

Gvinet Paltrou, koja je zaradila 19 miliona dolara, na četvrtom je mestu. Iako su mnogi očekivali da je Andželina Džoli ta koja najviše zarađuje, ona je tek na petom mestu sa zarađenih 18 miliona dolara.

Iza nje nalaze se Skarlet Johanson (17 miliona dolara), Ejmi Adams (13 miliona dolara), Natali Portman (13 miliona dolara) i Kristen Stjuart (12 miliona dolara).

Magazin "Forbs" je tokom formiranja ove liste uzeo u obzir zarade glumica tokom rada na filmovima, ali i prihod od reklama, kao i honorare koje dobijaju od ostalih aktivnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: