Tejlor Svift je najbolje plaćena muzičarka na svetu

Život

Izvor: B92

Sreda, 12.03.2014.

10:49

Default images

Za samo godinu dana Tejlor Svift (Taylor Swift) je zaradila skoro 40 miliona dolara i to isključivo od muzike. Njeni albumi redovno su na samom vrhu najprodavanijih, a samo poslednja turneja "Red" donela joj je zaradu od 30 miliona dolara.

Na drugom mestu po zaradi je još jedan kantri pevač, Keni Česni, sa vrtoglavih 32 miliona dolara.

Nakon sedmogodišnje pauze od bavljenja muzikom Džastin Timberlejk vratio se na pozornicu i zaradio više od 31 miliona dolara za samo jednu godinu. Poslednji album "The 20/20 Experience" beleži velike uspehe, a Džastinova turneja sa Džej Zijem donela mu je treće mesto na ovoj listi.

Više od 29 miliona zaradio je i Bon Žovi, a odmah iza njega našli su se Roling stouns.

Šesto mesto zauzela je Bijonse, diva je prošle godine zaradila 24 miliona dolara, a svoje obožavatelje iznenadila je kad je nenajavljeno objavila novi album, koji je oborio sve rekorde.

Među prvih deset našli su se još i američki bend Marun 5, sa zaradom od 22 miliona dolara, kao i Pink, koja je u poslednjih 12 meseci zaradila više od 20 miliona dolara. )

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: