Večera za Oskara: Tartufi i makarone sa sirom

Večerašnja dodela Oskara u Holivudu samo što nije počela, a poslednje pripreme privodi kraju i slavni šef kuhinje Volfgan Pak koji je već 19 puta radio meni za prestižnu svečanost.

Život

Izvor: Tanjug

Nedelja, 02.03.2014.

17:00

Default images

Većina glumaca, a posebno glumica, danas je "postilo" kako bi se što lakše uvuklo u večernja odela i toalete u kojima će se pojaviti na crvenom tepihu.

S obzirom na to da ceremonija uručivanja nagrada traje oko pet sati, sav taj glamurozni svet će dobro ogladniti kada se iz dvorane Dolbi teatra bude premestio u salu gde se u njegovu čast održava tradicionalni Guvernerov bal.
Beta/AP
Pak i njegovi pomagači su ove godine pored klasičnih jela, kao što je pileća pita, makarone sa sirom i pekarski krompir, pripremili i nekoliko vegetarijanskih i veganskih poslastica kako bi izašli u susret sve većem broju zvezda, poput Džereda Leta, koji su prešli na biljnu ishranu.

"Imamo rižoto sa crnim tartufima, nekoliko sjajnih jela sa testeninom, rezancima od pirinča sa povrćem, pripremljenih specijalno za vegetarijance i vegane, tako da će za svakog gosta biti ponešto", rekao je Pak.
Beta/AP
On je i ove godine, kao i svake prethodne, napravio pozlaćene čokolande slatkiše u obliku statuete koju Američka filmska akademije dodeljuje pobednicima.

Dodela Oskara, nagrada Američke filmske akademije, održava se večeras u Holivudu, a ko ima najveće šanse da osvoji ovo priznanje, pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: