Kada Ajronmen peva serenadu Stingu

Robert Dauni Džunior, najpoznatiji kao glumac i komičar, čovek je sa mnogo talenata. To je dokazao i snimkom izvođenja pesme "Driven to Tears" u duetu sa Stingom.

Život

Izvor: Rolling Stone

Utorak, 14.01.2014.

10:48

Default images

Na Stingovoj zabavi povodom 60. rođendana bili su skoro svi - od Brusa Springstina, Bilija Džoela, Lejdi Gage, Stivija Vondera, Herbija Henkoka. Ipak, slavila se 25. godišnjica solo karijere.

Dauni Džunior se tada spremao da promoviše drugi nastavak svog Šerloka Holmsa "A Game of Shadows" kada je odlučio da se opusti na Stingovoj proslavi pevajući sa Stingom "Driven to Tears" sa albuma "Zenyatta Mandatta", sastava Polis.

Ukoliko pogledate snimak, biće vam jasno koliko Dauni dobro peva i zvuči, pa skoro isto kao Sting.

Video je snimljen još 2011. godine na Stingovom koncertu na kome je slavio 60. rođendan. Međutim, tek sada je dospeo na internet.

Komentari su posebno zanimljivi, neki misle da je Džunior zasenio zvezdu večeri - Stinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: