Džordž Kluni: Ja sam gej – gej!

Januarsko izdanje američkog magazina "Esquire" u celosti je posvećeno filmu, a pozdravljajući čitaoce sa naslovne strane, Džordž Kluni je otvorio svoju dušu.

Život

Izvor: B92

Subota, 07.12.2013.

16:38

Default images

On je sa novinarom lista razgovarao otvoreno o brojnim aktuelnim društvenim temama, ali i o intimnim događajima iz svog života. Iz odlomka intervjua koji je dostavljen medijima, saznajemo da Kluni nema lepo mišljenje o slavnim ličnostima koje svoju svakodnevicu otkrivaju putem tvitera.

"Mislim da svako ko je slavan je uejdno i moron, ako je na tviteru. To je jednostavno glupo", kazao je Kluni.

Pozirajući za naslovnu stranu januarskog broja, Kluni je izjavio i da ga veoma zabavljaju glasine o njegovoj navodnoj homoseksualnoj orjentaciji. Upitan da se priseti najzabavnijeg, pedesetdvogodišnji šarmer je rekao:

"Džordž Kluni je gej-gej-gej", izdvojio je Kluni jedan od naslova. "Ja sam im na to odgovorio da sam samo gej-gej! Treće 'gej' je čisto preterivanje."

Glumac je potom dodao: "Ako je verovati internetu, ja sam gej. Ali znate šta, neću to ni da poričem, jer to bi bila uvreda za gej zajednicu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: