"Nika Slotera" dočekao ajvar u Beogradu

Glumac Rob Stjuart, u Srbiji poznat kao Nik Sloter ponovo je u Beogradu. Naša ekipa imala je ekskluzivnu priliku da ga dočeka na aerodromu i pokloni mu teglu ajvara, kako bi mu odmah dočarala ukus Srbije.

Život

Izvor: B92

Utorak, 12.11.2013.

12:15

Default images

Stjuart će danas prisustvovati projekciji filma “Slotera Nika za predsednika” (bioskop Sinepleks u Delta sitiju 20h), u sredu je u Novom Sadu, a u četvrtak ujutru nas već napušta.

"Slotera Nika za predsednika” je filmska priča o putovanju glumca Roba Stjuarta u Srbiju. To je priča o ljudskoj toplini koju je osetio svuda, od ulice, preko medija do pank rok benda, Ateist rep, koji mu je ispunio dečački san da svira na rok koncertu. Boraveći nekoliko dana u Srbiji, zasadio je i drvo prijateljstva u Žarkovu, delu Beograda u kojem je sve počelo.

Film “Slotera Nika za predsednika” je dobio prvu nagradu na Zagreb film festivalu u kategoriji najbolji dokumentarni film.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: