Kristen: "Robert i ja ćemo biti dobro"

Kristen Stjuart nije govorila o svom privatnom i poslovnom odnosu sa (bivšim) dečkom Robertom Patinsonom od kada je pre šest nedelja uhvaćena kako ga vara sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom. A onda je, juče (8. 9), prvi put dala izjavu u tom smeru na konferenciji za novinare u Torontu gde je promovisala svoj novi film „Na putu” (On the Road).

Život

Izvor: B92

Nedelja, 09.09.2012.

16:57

Default images

„Bićemo dobro”, kazala je Kristen kada su je upitali o potencijalno nezgodnoj situaciji kada oboje budu morali zajedno da prošetaju crvenim tepihom na premijeri poslednjeg dela serijala „Sumrak” u novembru.

„Skroz smo okej”, dodala je posle kraće pauze.

Još uvek nije jasan status veze dvoje filmskih zvezda, iako su mediji pisali kako su se oboje iselili iz zajedničke kuće u Los Anđelesu i od tada su se „pritajili”.

Robert Patinson (26) je veoma uspešno izbegavao pitanja o Kristen (22) u nedavnim intervjuima povodom promocije filma „Cosmopolis”, dok je Stjuartova sada prvi put „izašla u javnost” i delovala je kao da bi radije bila bilo gde drugde na planeti nego pred kamerama i nepoznatim ljudima.

Kristen je stigla na Filmski festival u Toronto gde su je brojni obožavaoci dočekali uz pozdrave i reči podrške, tako da se zadržala na crvenom tepihu sat vremena duže nego što je planirano, kako bi im se zahvalila.

„Uvek sam nervozna pre nego što izađem na crveni tepih”, priznala je Kristen. „Rekla sam sebi, samo nemoj da ‘odlepiš’, budi prisutna duhom, nemoj da saviješ glavu i zbrišeš. Ceni to što si tu. Na sreću, uspela sam to da uradim. Nisam očekivala ovoliko ljudi, to me je potpuno razoružalo”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: