Otkriveno ko je otac sina L. Evanđeliste

Iako su mediji pet godina bezuspešno pokušavali da "iskopaju" ko je otac sina kanadske manekenke Linde Evanđeliste, nedavno su došli do šokantnog otkrića.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2011.

15:01

Default images

Mnogi su ostali bez teksta kada je obelodanjeno da je suprug Salme Hajek (44), milijarder Fransoa-Anri Pino (49), otac sina nekadašnjeg super-modela.

Pino je otac Lindinog 4-godišnjeg Ogastina Džejmsa i Salmine trogodišnje kćeri Valentine.

Evanđelista (46) je u četvrtak (1.7) posetila sud na Menhetnu kako bi potpisala dogovor o alimentaciji sa Pinoom, inače izvršnim direktorom firme PPR koja je vlasnik luksuznih modnih kuća Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta, Segio Rossi i drugih.

Evanđelista je odbila da se obrati prisutnim novinarima, ali je Pinoov advokat, Dejvid Aronson objasnio da se njegov klijent nije pojavio na ročištu jer je mislio da je dovoljno da sa sudijom obavi telefonski razgovor.

Lindin advokat nije želeo da dâ komentar.

Evanđelista je do sada govorila da je otac njenog deteta „jedan arhitekta iz Njujorka”.

New York Post je objavio da je Ogastin začet početkom 2006, a maja iste godine Pino je upoznao Hajekovu.

Linda se porodila u novembru 2006, Salma u septembru 2007.

Iako su meksička glumica i francuski biznismen raskinuli veridbu pre Valentininog prvog rođendana, pomirili su se septembra 2008. a šest meseci kasnije i venčali.

Salma nije imala komentar na ovu vest, ali su je paparaci snimili u Los Anđelesu na dan kad je objavljena vest o Pinoovom očinstvu i nije bila nimalo raspoložena.

Pino ima još dvoje dece iz prvog braka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: