Otac podojio tek rođenu ćerku i postao zvezda, pogledajte prizor

Mladi bračni par Maksimilijan i Ejpril Neubauer iz Viskonsina nedavno su postali roditelji male Rosalije, koju je majka roditelja carskim rezom zbog policističnih jajnika i raznih rizika koji oni izazivaju tokom trudnoće, ali i na samom porođaju.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.07.2018.

14:10

Default images

Odmah nakon što se porodila, Ejpril je zbog preeklampsije, izgubila svest, pa je funkciju majke tada preuzeo 29-godišnji otac.

Pošto je po rođenju za dete jako važan taj prvi kontakt „kože na kožu“ sa majkom, medicinsko osobolje je savetovalo Maksimilijana da on, umesto supruge, podoji ćerkicu.

Kako piše američki "People“, Maksimilijan je na to pristao, a dojenje pomoću lažne bradavice je morao da zabeleži kamerom. Čim je fotografije objavio na Internetu, postao je prava zvezda širom sveta.
"Uzeli su veštačku bradavicu i zakačili je na moju i spojili sa cevčicom iz koje je curilo mleko. Ni u najluđim snovima nisam mogao da zamislim da ću jednoga dana dojiti sopstveno dete“, priča ovaj mladi otac i dodaje:

"Momenat kada su mi je dali i stavili na grudi se ne može opisati. Nisam mogao da zadržim suze. Samo sam je gledao i siguran sam – bila je to ljubav na prvi pogled“, seća se prvog susreta sa ćerkom Rosalijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: