- Antitabu -

E, ovo se zove tatu-majstor: Njegove tetovaže su prava remek-dela

Ahmet Kambaz iz Turske je dokazao da tetovaže nisu samo tribali i zmajevi na koži. Naprotiv, on od tetovaža pravi pravu umetnost i dokazuje da manje zaista jeste više. Pogledajte dela ovog tatu-majstora.

Izvor: B92
Podeli

Prati B92 na Viberu

Antitabu

Ne, inteligencija nije merilo uspeha u životu, ali evo šta jeste

Koliko je detetov uspeh određen njegovom inteligencijom? Ekonomista Džejms Hekman kaže da nije baš tako izgleda. Ispitivao je obrazovane ljude, posebno političare koliko se visina primanja može vezati za nečiju inteligenciju. Smatrao je samo 50 odsto, ali poslednji rezultati pokazuju da inteligencija određuje primanja samo u 1 do 2 odsto slučajeva.

Antitabu ponedeljak 7.08. 15:25 Komentara: 27

Umetnik oslikao surovu realnost današnjeg društva (FOTO)

Ništa nije savršeno, pa ni moderno društvo. Postoji mnogo stvari koje su problematične, a čak i kada ih primećujemo nismo previše brzi u njihovom rešavanju. Al Margen, ilustrator iz Buenos Ajresa, napravio je seriju neverovatnih crteža koji prikazuju sve probleme današnjeg društva. Fotografije koje su glasnije od reči su ujedno i provokativne, a autor je veoma kritičan prema sadržaju na crtežima i bez imalo ublaživanja je prikazao današnju situaciju. Pogledajte:

Antitabu petak 16.06. 13:32 Komentara: 36
strana 1 od 92 idi na stranu