- Antitabu -

Osam razloga zašto je jutarnji seks odličan početak dana

Neki bi rekli da nije toliko važno kada i gde se vodi ljubav, sve dok se vodi redovno, opušteno i strastveno. Ipak, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj. Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan - od toga zavisi da li će biti dobar ili ne.

Izvor: 24sata.hr
Podeli

Ovo su osam razloga za jutarnji seks:

1. Razbudiće vas brzo

Ujutro je čovek svež i odmoran, za razliku od večernjih sati, posebno tokom radnih dana. Osim toga, malo uzbuđenja pod pokrivačem ubrzava cirkulaciju i razbuđuje.

2. Imaćete bolji dan

Ako doživite orgazam ujutro to će vam definitivno popraviti raspoloženje. Ako jutro počne dobro, i ostatak dana bi trebalo da bude dobar jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

3. Dodatno uzbuđenje

Ujutro, pre posla, možda imate 10-tak minuta koje još možete da provedete u krevetu, a to može da podstakne dodatno uzbuđenje pri vođenju ljubavi pošto sve treba obaviti "na brzaka".

4. Potpuno opuštanje

Kada dođe slobodan vikend, nema ništa lepše nego se satima opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno učvrste međusobnu vezu.

5. Osećaćete se seksi ceo dan

Iako možda nećete imati ništa posebno na sebi, kao ni trunku šminke na licu, lice će vam krasiti osmeh što će pozitivno uticati na druge ljude i atmosferu oko vas. Bićete prepuni serotonina - hormona sreće.

6. Davaćete najbolje od sebe

Jutarnji seks odličan je okidač za produktivnost, jer kada je čovek srećan i zadovoljan mnogo bolje i brže radi.

7. Doživljaj za pamćenje

Zamislite seks rano ujutro, dok sunce izlazi, sviće zora a sve je još tiho i mirno, čuju se samo ptičice koje cvrkuću na drveću. Zaista poseban doživljaj!

8. Doručak će vam biti još ukusniji

Kada jutarnji seks pokrenete cirkulaciju i kada se tako razgibate, vaše telo će posebno uživati u doručku pošto će mu trebati dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok dana!

Prati B92 na Viberu

Antitabu

Ne, inteligencija nije merilo uspeha u životu, ali evo šta jeste

Koliko je detetov uspeh određen njegovom inteligencijom? Ekonomista Džejms Hekman kaže da nije baš tako izgleda. Ispitivao je obrazovane ljude, posebno političare koliko se visina primanja može vezati za nečiju inteligenciju. Smatrao je samo 50 odsto, ali poslednji rezultati pokazuju da inteligencija određuje primanja samo u 1 do 2 odsto slučajeva.

Antitabu ponedeljak 7.08. 15:25 Komentara: 27

Umetnik oslikao surovu realnost današnjeg društva (FOTO)

Ništa nije savršeno, pa ni moderno društvo. Postoji mnogo stvari koje su problematične, a čak i kada ih primećujemo nismo previše brzi u njihovom rešavanju. Al Margen, ilustrator iz Buenos Ajresa, napravio je seriju neverovatnih crteža koji prikazuju sve probleme današnjeg društva. Fotografije koje su glasnije od reči su ujedno i provokativne, a autor je veoma kritičan prema sadržaju na crtežima i bez imalo ublaživanja je prikazao današnju situaciju. Pogledajte:

Antitabu petak 16.06. 13:32 Komentara: 36

Teškoće postojanja: Zašto bi iko išta trebalo da radi?

Da li ste čuli priču o arhitekti iz Širaza u Persiji koji je projektovao najlepšu džamiju na svetu? Niko nikad ni pre ni posle njega nije mogao ni da zamisli takav projekat. Bio je odvažan, ali ipak proporcionalan, božanski sofisticiran, a opet odisao ljudskom toplinom. Oni koji su videli njegove planove bili su zadivljeni.

Antitabu subota 8.10. 12:39 Komentara: 18
strana 1 od 91 idi na stranu