Isterivanje đavola uživo (VIDEO)

Devojka vrišti bez kontrole dok sveštenik recituje delove Biblije u finalnom pokušaju da istera đavola koji ju je zaposeo pre 15 godina.

Izvor:
Podeli

Dokumentarni film, koji je producirao Frederik Horn Akselsen, prati oca Hosea Antonija Fortea u njegovom pohodu da oslobodi svet demona.

Mlada devojka iz Kolumbije tvrdi da je opsednuta od 1997. godine, a otac Forte je njena poslednja nada za „duhovnu slobodu“.

„Znam da je Forte izuzetno mudra osoba koja poznaje demonologiju i sve u vezi sa isterivanjem đavola. Znam da samo uz njegovu pomoć mogu da pronađem duhovni mir“, izjavila je mlada Kostanca.

„Isterivanje đavola je borba svih snaga dobra protiv svih sila zla. Demon unutar čoveka može pozvati i druge demone kako bi mu pomogli. To je trenutak kada isterivač đavola može pozvati svece i anđele, ali i molitve kako bi mu pomogli. Postoji mali broj isterivača koji izvode mala čula. Mi smo dokaz da je nebesko kraljevsko stiglo na Zemlju“, zaključuje Hose Antonio Forte.

Prvi prikazi filma već su izazvali sumnju publike, ali i stručnjaka, koji ne veruju u njegovu autentičnost.

Prati B92 na Viberu

Antitabu

Teškoće postojanja: Zašto bi iko išta trebalo da radi?

Da li ste čuli priču o arhitekti iz Širaza u Persiji koji je projektovao najlepšu džamiju na svetu? Niko nikad ni pre ni posle njega nije mogao ni da zamisli takav projekat. Bio je odvažan, ali ipak proporcionalan, božanski sofisticiran, a opet odisao ljudskom toplinom. Oni koji su videli njegove planove bili su zadivljeni.

Antitabu subota 8.10. 12:39 Komentara: 17

Hitlerov duh i dalje muči Nemce

Kako se približava godišnjica Hitlerove smrti, tako se produbljuje jaz između onih Nemaca koji žele da zaborave na mračnu prošlost i onih koji smatraju da sramni deo istorije treba pamtiti.

Antitabu ponedeljak 27.04. 08:53 Komentara: 96
strana 1 od 91 idi na stranu