Kako izgleda snimanje scena seksa?

Sa svim filmovima punim seksi scena koji stižu u bioskope, glumci su morali da vežbaju i van filmskih studija.

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2011.

17:15

Default images

I dok mnogi od njih tvrde da filmski seks nije prijatan koliko prava stvar, glumica Amanda Sejfrid ne misli tako. Ona ima vruću scenu sa Džastinom Timberlejkom u filmu “In time” koji tek treba da krene da se prikazuje, ali kaže da joj je omiljena scena seksa bila sa jednom damom: “Film Jennifer’s body je moj omiljeni film.

Nije bio gledan u bioskopima, ali prodaja dvd-a ide dobro. Ne mogu da verujem da niko nije želeo da vidi mene i Megan Foks u akciji. Scena je puna krupnih kadrova i vrlo je seksi. Megan i ja imamo sličan stil ljubljenja i dobro smo se uklopile,” rekla je Amanda.

A šta ostale poznate zvezde kažu o vrućim seksi scenama koje su snimali.

Kameron Diaz (o sceni sa Džastinom Timberlejkom u “Bad Teacher”)

“Da, bilo je malo apsurdno i smešno za sve koji su bili uključeni u pravljenje scene. Tog dana smo došli da radimo i rekli: kad počinjemo da se blesavimo?...u osam sati? Odlično.”

Rajan Gosling (o sceni sa Mišel Vilijam u “Blue Valentine”)

“Seks kao da je bio pravi – to nije bila ‘scena seksa’, i zato smo upali u nevolju. Ne treba da vas kazne kada dobro radite posao.”

Kira Najtli ( o sceni sa Majklom Fesbenderom u “A Dangerous Method”)

"Pre nego što smo počeli da snimamo scenu rekla sam mu da su moji telohranitelji napolju i da će mu slomiti noge ako me dotakne. A on mi je odgovorio: Kira ti si vezana za krevet, nisi baš u poziciji da pretiš. Rekla sam mu da je u pravu, popila par čašica votke, a zatim i šampanjac i proslavila činjenicu da tu scenu ne moramo da ponavljamo.”

Džejk Džilenhal (o sceni sa En Hetvej u “Love and Other drogs”)

"Najteže mi je bilo da se pretvaram da me En uzbuđuje. Ponosan sam na sebe kako sam to dobro odglumio.”

Ris Viderspun (o sceni sa Robertom Patinsonom u “Water for Elephants”)

"Robert je imao tako groznu prehladu kada smo snimali scenu seksa. Samo je krkljao i kašljao i uopšte nije bio privlačan. Govorim o zelenim, odvratnim stvarima koje su izlazile iz njegovog nosa. Ne šalim se.”

Mila Kunis (o scenama seksa sa Džastinom Timberlejkom u “Friends with Benefits”)

" Dve nedelje smo snimali scene seksa…Bez obzira što je bilo prisutno 150 ljudi, mi smo goli i vidimo intimne delove tela jedno drugom. Cela stvar je pogrešna.”

Majkl Fasbender (o sceni sa Miom Vasikovskom u “Jane Eyre”)

"Scene seksa mogu da budu čudne, a kao muškarac ne želim da partnerka pomisli da sam se zaneo. Zato se glupiram kako bi podigao raspoloženje i jednostavno to uradim. Ne želite da se scena ponavlja sto puta.”

Amanda Sejfrid (o sceni sa Džastinom Timberlejkom u “In Time”)

"Scene seksa su super. Naročito što su mi partneri uglavnom seksi, mladi momci. Džastin je bio odličan; upravo je završio snimanje filma "Friends with Benefits" gde je svaki dan snimao scene seksa, taklo da nam je bilo lako.”

Rajan Rejnolds (o sceni sa Olivijom Vajld u “The Change-up)

"U toj sceni ona sedi, a ja joj skidam majicu, brus…i onda zaboravljam šta treba da kažem. I to ne zaboravljam samo tekst iz ovog filma već i svih ranijih koje sam uradio.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: