Šta muškarci ne znaju o ženama?

Postoje mnoge stvari koje muškarci ne znaju o ženama, uglavnom zato što one ne žele da oni znaju, tako da ih kriju veoma uspešno.

Džilijan Teling piše kolumnu o seksu za „Maksim” i autor je komične knjige „Prljave devojke: gola istina o našim tajnama (nečisto i sasvim zastrašujuće”).

Foto: Sam Gilchrist / FreeDigitalPhotos.net

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.09.2010.

22:54

Default images

Jedan moj prijatelj, momak koji je ranije imao običaj da pored svoje žene malo „švrlja” i sa drugim devojkama, ima vrlo čudnu teoriju o ženskoj vrsti.

„Žene ne varaju”, rekao mi je, kada sam ga pitala da li se ikad zabrinuo da li ona njemu radi to isto. „To jednostavno nije u njihovoj prirodi.” Samo sam se nasmejala. Naravno, nisam bila iznenađena kada je posle neizbežnog raskida, otkrio da ga je varala skoro sve vreme dok su bili u vezi, ali on je bio potpuno šokiran.

Postoje još mnoge stvari koje muškarci ne znaju o ženama, uglavnom zato što mi ne želimo da oni znaju, tako da ih krijemo veoma uspešno. Ali tokom mog dvoipogodišnjeg ispitivanja mnogobrojnih žena za kolumnu o seksu u „Maksimu”, otkrila sam da ima mnogo, mnogo više stvari koje mi dame skrivamo od muškaraca…

1. Čim ostanemo same kod kuće – muž ode na posao, deca u školu, cimerka je van grada i imamo dovoljno slobodnog vremena, znajući da niko neće da nam ušeta u stan, mi masturbiramo. Nekad to radimo dok ste još u kući ako znamo da to kvalitetno slobodno vreme nećemo skoro dobiti. Uglavnom radimo to dok smo u kupatilu.

2. Veliki broj nas voli da piški napolju. I pod tušem. A ponekad jednostavno poželimo da to uradimo u toploj kupki u kadi, ali pokušavamo da se suzdržimo iz poštovanja prema svima onima koji je koriste.

3. Mi čupamo zalutale dlačice sa naših prstiju, brade, usana, mladeža na nogama i sa bradavica. I stvarno, ali stvarno uživamo kad iščupamo tvrdoglavu dlaku koja je tek počela da izbija. Otarasiti se tog dosadnjakovića je, iz nekog značajnog razloga, tako slatko zadovoljstvo.

4. Kada niste u blizini, mi puštamo gasove. Što duže, glasnije i smrdljivije, to je veće uživanje

5. Kada smo zaljubljene, mirišemo vašu odeću ili jastuk na kojem ste spavali kada niste tu. Ako nas uhvatite da ovo radimo, bićemo ponižene.

6. S vremena na vreme, sve bismo volele kada biste bili malo otvoreniji i opušteniji što se seksa tiče… možda da odemo na svingerske zabave, probamo trojku ili budemo prljava striptizeta jedne noći, ali bez emotivnih posledica.

7. Negde duboko u sebi, nadamo se da vaši drugovi žele da spavaju sa nama, I vrlo često ćemo se oblačiti za njih i suptilno flertovati, a i oni takođe. Mi ne želimo da ih imamo, samo hoćemo da da oni žele nas.

8. Ni najmanje nismo uvređene kada nam zvižde ili mnjauču građevinski radnici, sve dok nisu grubi ili bezobrazni. To je vrsta laskanja. Takođe, volimo kada ste ljubomorni, u određenoj meri. Ne iracionalno, ili patološki, samo dovoljno da pokažete da nas štitite i da vam je stalo.

9. Redovno proveramo šta naši bivši rade putem fejsbuka, mejla ili SMS-om. Dokle god imamo tehnologiju, oni nikad neće biti potpuno van naših života i misli. Ovo ne znači da ih još uvek volimo, samo smo radoznale.

10. Kada organizujemo devojačke zabave radimo loše stvari koje ne biste odobrili, otkrivamo vaše sramotne tajne, pušime cigarete ili uzimamo neke nedozvoljene supstance, i pijemo mnogo više nego što bi trebalo. Muvanje sa nepoznatim ljudima u klubu ponekad takođe dolazi u obzir.

11. Ako zaista dobro izgledate ili je seks sjajan, možete da budete totalni idiot i ipak ćemo se viđati s vama neko vreme. Ali se nikad nećemo udati za vas. Pamet i dobrota će uvek biti veći adut od seksepila, kada se radi o biranju bračnog partnera.

12. Mnogo puta volimo da vodimo ljubav na prvom sastanku da bi utvrdile da ima hemije i da li treba ponovo da izađemo. A ponekad smo samo napaljene i želimo seks. I mrzimo kad nas osuđuju zbog toga.

13. Mrzimo da depiliramo svoje intimne delove. Mrzimo, mrzimo, mrzimo. Ali, volimo što kad je dole sve sređeno vi se spremni da nas zadovoljite. U savršenom svetu, vi biste se se spustili redovno i kad bi sve ostalo prirodno čupavo.

14. Kada dečko kaže da ne želi da ima decu, to znak za raskid za skoro svaku ženu koja je još uvek u godinama kada može da rađa.

15. Većini žena uopšte nije bitno koliko zarađujete dokle god ste fini i emocionalno darežljivi i vredno radite. Lenjost i manjak motivacije prirodno uopšte nisu seksi.

16. Mnoge od nas se prave…kada se radi o našoj ljubavi prema sportu.

17. Volimo nedostatke na momcima. Stomačić, sede, čak i kad opadne malo kose. To nas podseća da svi imamo problema sa izgledom i da ne bi trebalo da budemo tako nesigurne ili stroge prema sebi. Biti ljudsko biće je u redu. Ali kada gunđate o vašoj stomačini ili stalno bezrazložno brinete o o vašim sedim nervira podjednako kao kad mi stalno pitamo, „Da li izgledam debelo u ovome?”

18. Tokom seksa, obično mislimo o nečemu drugom. O grubim i perverznim situacijama, drugom muškarcu, da dominiramo…svemu i svačemu, ali uvek, uvek maštamo. To ne znači da nam niste privlačni, već nam trebaju uvrnute slike u mislima da nas uspale.

19. Ne smatramo da je ljubljenje kad smo pijane varanje, dok god smo mi te koje se ljubimo pod dejstvom alkohola. Smatramo prevarom seks sa drugim muškarcem.

20. Cenimo našu nezavisnost i vreme za sebe više nego što ćete ikad znati. Kažemo da nam nedostajete, ali često nam je potajno drago kad odete pa možemo potpuno da se opustimo i budemo svoje. Ali i drago nam je kad se vratite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: