Analni seks: šta žene vole, a šta ne

Analni seks je jedna od onih stvari koje žene ili vole ili mrze. Vrlo malo njih je neopredeljeno. Mnogo njih je pokušalo, ali veoma mali broj će se usuditi da se ponovo prepusti takvim igrarijama. Međutim, da li analni seks mora da bude neugodan?

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2010.

20:24

Default images

Vrlo je teško pridobiti partnerku da pristane na takvu akciju. Zato je važno znati šta se ženama u analnom seksu dopada, a šta naprosto mrze.

Razlozi „za“

Žene koje su bile istrajnije u eksperimentisanju vole analni seks jer izaziva sasvim novu senzaciju. Osećaj je potpuno drugačiji u odnosu na vaginalno ili klitorisno nadraživanje, a ipak je na čudan način kombinacija oba. “Stražnji ulaz” (ili izlaz, kako se uzme) transformiše se u seksualno igralište. Ako su još pritom klitoris i/ili vagina stimulisani, ženu možete dovesti na sedmo nebo, jer su analni orgazmi itekako mogući.

Takođe, ljudi vole da budu pomalo zločesti s vremena na vreme, a analni seks je jedna od onih stvari za koju niko ne mora da zna sem vas i vašeg partnera. Uz to, analni seks može se posmatrati kao drugo gubljenje nevinosti, a žene vole kada pronađu još neku sponu između sebe i izabranika svog srca.

Razlozi protiv

Istini za volju, žene obično navode mnogo više razloga „protiv“. Na prvom mestu je bol. Muškarcima se možda čini da su stvari vrlo jednostavne “uđi-izađi”, ali istina je daleko od toga. Ukoliko joj je to prvi put, analni seks kod žene može izazvati napade preznojavanja, agonije i drhtanja kao posledice snažnog bola .

To je vrlo neprijatno, ali neke od njih to trpe, obično iz jednog od dva razloga: 1. zato što žena želi da joj se analni seks sviđa, 2. želi da se vama sviđa.

Ako niste preterano pažljivi, ako ne radite stvari dovoljno polako, verovatno ćete je povrediti. Ovo značajno smanjuje šanse da ćete dobiti drugi pokušaj, bar ne sa istom partnerkom.

Jedan od razloga zašto žene ne vole analni seks je užasavajuća ideja da će nakon penetracije „izaći na videlo“ ne tako privlačan sadržaj creva. Žene provode mnogo vremena kako bi izgledale i mirisale lepo, a takav „ispad“ može doslovno uništiti njihovo samopouzdanje.

Briga zbog „nereda“ može biti ublažena klistiranjem. Najbolje bi bilo da se zajedno “tuširate“ i opustite partnerku. Budite sigurni da su joj creva prazna bar sat vremena pre početka “utakmice”.

Ne zaboravite lubrikant

Analni otvor ne proizvodi sopstvenu lubrikaciju, pa je od ključnog značaja da koristite kvalitetan lubrikant u svim pohodima na “zadnju kapiju”.

Preporučljivo je da se koriste ovlaživači na bazi silikona, zato što traju duže i ne suše se tako brzo kao što je slučaj sa nekim vodenim. Ne koristite masne proizvode poput vazelina, jer se lepe za zidove rektuma i postaju suviše lepljivi.

Izazivajte je

Vrlo je važno da želja kod žene bude na vrhuncu pre nego što se i približite njenoj zadnjici. Izmasirajte je nekim mirišljavim uljima, opustite je, ljubite i mazite. Dovedite je do tačke kada će doslovno moliti da “pređete na stvar”. Izazivanje je jedna od ključnih oružja koje imate, pa ih upotrebite u svoju korist.

Kondomi i higijena

Polne bolesti se prenose seksom bez zaštite i to isto važi i za analni seks. Zid rektuma je vrlo tanak i porozan. Kondomi štite penis od fekalnih materija, ali ne paničite ako “nešto” ipak ostane na njemu. Pranje toplom vodom i gelom za intimnu negu rešava stvar.

Uz to, neki muškarci žele da nose kondom jer im smanjuje osetljivost penisa, pa vođenje ljubavi može da traje duže.

Nipošto nemojte!

Nikada nemojte na silu pokušavati da prodrete u anus, a da vam partnerka to prethodno nije dozvolila. Ne tretirajte njeno telo kao predmet, jer ako je spremna da sa vama podeli svoju prelepu stražnjicu, vi to morate poštovati i najmanje što možete da uradite je da budete pažljivi.

Šta uvek treba uraditi

Uvek koristite lubrikant. Takođe, ukoliko partnerka to zahteva, uvek koristite kondom bez ikakvog pogovora. Radite tačno ono što ona želi jer je analni seks vrlo delikatan odnos i ona mora da ima poverenje u vas.

Trikovi iz „pozadine“

Kada heteroseksualci razmišljaju o analnom seksu, zapravo misle na odnos muškarca i žene. Kako biste unapredili vaše seksualno umeće i razumevanje, veoma je važno da otvorite um za mogućnost da neke stvari i partnerka može da uradi vama.

Eksperimentisanje može sjajno da posluži u produbljivanju vaše veze. Ne mora obavezno da uključuje „igračke“. Možete koristiti prste, jezik, ulje, lubrikante i razne druge stvari. Jednostavno se prepustite i isplatiće vam se.

Analni seks znači različite stvari različitim ljudima. Uradite to kako treba, pa će se i ponoviti. Pogrešite jednom i možete biti večno prognani sa tog terena.

Prošvrljajte po internet sajtovima na kojima postoje tačna objašnjenja šta i kako da radite. Verovatno ćete dobiti neku ideju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: