Ostanite fit u kućnoj izolaciji II deo: Vežbe dana, ishrana, spavanje, disanje

To što provodite više vremena kod kuće ne znači da ne možete da budete u top-formi. Zbog toga u narednim danima budite uz B92.net i pratite serijal vežbi koje objavljujemo kako biste mogli da vežbate kao da ste u teretani.

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2020.

10:00

Ostanite fit u kućnoj izolaciji II deo: Vežbe dana, ishrana, spavanje, disanje
Foto: Depositphotos, AllaSerebrina

Video-snimke za vežbanje u kućnim uslovima pripremio je Vuk Vukašinović, trener i vlasnik Prvog tima.

Vežbe može da radi bilo ko, pa su zbog toga idealne ne samo za one koji žele da nastave da idu u teretanu, već i za one koji nameravaju da vreme provedeno kod kuće iskoriste kako bi ostali zdravog tela i zdravog duha.

U drugom delu, pored vežbi, čućete i dosta korisnih stvari o pravilnoj ishrani, spavanju i disanju u doba kućne izolacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: