Blagodeti kineske tradicionalne medicine: Leči diskus herniju, ali i koronavirus?

Poslednjih godina insistiramo na zdravoj ishrani i na svemu što je prirodno. Ukratko, vraćamo se pravim vrednostima, koje smo potisnuli u brzom načinu života.

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 20.02.2020.

10:45

Blagodeti kineske tradicionalne medicine: Leči diskus herniju, ali i koronavirus?
Foto: Printscreen TV Prva

Kinezi već 5.000 godina neguju tradicionalnu medicinu, a kod nas takav vid lečenja svakim danom dobija sve više pristalica.

Sigurno je za to zaslužna Kineskinja dr Bo Sjuhua, koja živi u Beogradu već 20 godina i bavi se tradicionalnom kineskom medicinom. Ona je zvanično najžena 21. veka.

"Kineska medicina svašta leči - od diskus hernije do migrene, preko facijalisa do šloga", rekla je ona gostujući u "Jutru".

Na pitanje može li kineska tradicionalna medicina da izleči koronavirus, ona je odgovorila potvrdno. Objasnila je da travama može da se izleči kod 90 odsto obolelih.

Ispričala je da njena prijateljica i koleginica živi u Vuhanu i da tradicionalnom kineskom medicinom leči obololele.

Pogledajte više u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: