Kako Lepa Brena izlazi na kraj sa svojim zdravstvenim problemima? VIDEO

Lepa Brena je u emisiji "Na prvom mestu" otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima. Trenutno leči koleno, a nedavno je skinula dioptriju laserskim putem.

Zdravlje

Izvor: B92

Subota, 25.05.2019.

16:32

Kako Lepa Brena izlazi na kraj sa svojim zdravstvenim problemima? VIDEO
Foto: Printscreen / TV Prva

"Problem sa kolenom, odnosno hrskavicom, javio se poslednjih godinu dana. Uradila sam magnetnu rezonancu oba kolena. Moji prijatelji su mi preporučili prof. dr Nemanju Damjanova, reumatologa. Počeli smo sa lečenjem. Dobila sam nekoliko injekcija za regeneraciju kolena, a onda smo prešli na lečenje lekom ortokin. Plazma iz vaše krvi se meša sa kristalnim kuglicama I ubaci u koleno. Upravo smo završili pet injekcija. Ja sam se jako plašila, ali doktor ima fantastičnu ruku, uopšte nije bolelo. Preko ultrazvuka sam gledala gde ta igla dopire I kako se aplicira u hrskavicu kolena", ispričala je u emisiji Lepa Brena.
Oseća se fantastično, ali ne preteruje sa fizičkim aktivnostima, nego jača zglob sa vežbama koje su za jačanje natkolenice. "Ako je to pomoglo NBA zvezdi Kobiju Brajantu, zašto ne bi i meni?", dodala je Lepa Brena.

Nedavno je skinula i dioptriju laserskim putem.

"Čim sam dobila dioptriju, moram da priznam, da mi se poremetio kvalitet života. Uđete u tuš kabinu a ne vidite šta je šampon, šta je regenerator. Nešto vam hitno treba, vi morate da pročitate a ne vidite sitna slova. Morate da kupujete naočare koje su jako dobre I jako kvalitetne. Međutim, jedno nepisano pravilo je da te kvalitetne naočare uvek polomite ili izgubite, a onda imate 10 pari onih koje kupujete hitno u inostranstvu, po prodavnicama, koje se seju po automobilima, u sobi, svakom ćošku, da budu na dohvat ruke", rekla je Lepa Brena.

"U poslednje vreme sam tražila najbolje moguće rešenje gde ću to da operišem, da li će to biti u Americi, negde u Evropi i čula sam onda za kliniku Svijetlost i prof. dr Nikicu Gabrića, koji je uspešno operisao nekoliko mojih dobrih prijatelja. Čim sam ga čula i dobila preporuke, našla sam slobodno vreme da uradim lasersko skidanje dioptrije, s tim što sam ja zamenila sočiva i levog i desnog oka. Intervencija je trajala dva puta po 10 minuta. Funkcionišete jako brzo posle operacije", rekla je Brena i dodala da se najviše plašila da otvorenom oku prilazi neko sa nečim a da ona ne može da trepne ni da ga zatvori.

Pogledajte njenu priču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: