Nedelja besplatnih pregleda na VMA

Povodom 2. marta, Dana Vojnomedicinske akademije, lekari klinika za kardiologiju, endokrinologiju, reumatologiju, kao i Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju VMA, besplatno će pregledati građane od 26. februara do 2. marta.

Zdravlje

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.02.2018.

16:28

Nedelja besplatnih pregleda na VMA
Foto: Thinkstock

Zakazivanje pregleda biće omogućeno sutra od 10 do 14 sati na telefon 066/8727-779, a telefonski zakazani pregledi biće održani te sedmice od 14 do 19 sati, saopštila je VMA.

U ponedeljak i utorak građani će dolaziti na zakazani pregled kod kardiologa, u sredu će biti omogućeni pregledi endokrinologa, u četvrtak će biti pregledi vaskularnog hirurga, dok su termini u petak rezervisani za preglede reumatologa.

Pregledi će prema navedenom rasporedu biti održani u ordinaciji 31 na III spratu Poliklinike VMA.

Građani će imati priliku da obave preventivne preglede iz četiri različite grane medicine, kao i da se ukoliko je potrebno, posavetuju u vezi sa odgovarajućom vrstom terapije i eventualnim nastavkom lečenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: